sain tänään labrakokeiden tulokset,

  • Viestiketjun aloittaja pelokas
  • Ensimmäinen viesti
pelokas
crp koholla ja pienessä verenkuvassa jotain myös vialla.tänään alkannut sydän lyömään kovaa ja välillä muljahtelee.olin viime viikolla keuhkoputken tulehduksessa.voimat pois,hyvä että jaksaa kävellä 800m.lyö tuskanhien pääälle.pelkään jos on sydänlihas tulehdus.pitäis varmaan huomenna mennä lääkäriin uudestaan.tietääkö kukaan sydänlihas tulehduksen oireita?
 
Enpä olis tosta crp:stä kovin huolissaan, meillä vajaa kolmen vanhalla vatsataudin aikana mitattiin serppi ja oli 120. Sit ku menee jonnekkin 200:n kieppeille ni vasta huolestuisin, ellei selkeää syytä nousulle oo nähtävillä.
 
vieras
Perusverenkuvassa ne normiarvot voi heitellä ihan luonnostaan. Mulla on esim. kaikki arvot 5 yksiö alemmat kuin mitä viitearvot on. Älä nyt kuitenkaan hirveesti rehki kun olit juuri sairaana.
 
Juu ei tuo crp oo juurikaan koholla varsinki jos olet viime viikolla ollu sairaana. Se on saattanu olla viime viikolla korkeammalla ja nyt laskusuunnassa. Ainut tapa tietää on käydä huomenna ottamassa uus näyte josta näkee mihin suuntaan se on menossa.
 

Yhteistyössä