Mä voisin alkaa roskaväeksi ja kokeilla Echon reseptiä. Oon aiemmin tehnyt ilmakuivatusta kinkusta, ne oli hyviä.
Laitat safkaa melkein keskiyöllä... (21:45)Mikä "tuohon aikaan?"
Kannattaa valita irtotavara muovipurkin sijaan aina kun mahdollista. Toki sekin tarvitsee pussin, mutta ylimääräistä pakkausmateriaalia kannattaa tietoisesti välttää.Siis kaupassahan niitä herkkusieniä myydään. Muovipurkeissa.
Toki parin kuun päästä voi metsästä tai pientareelta tai nurmelta tai kompostin vierestäkin löytää eri lajeja.
ehottomasti irtona, saa ite valakata sopivan kokosia ja laatusiaKannattaa valita irtotavara muovipurkin sijaan aina kun mahdollista. Toki sekin tarvitsee pussin, mutta ylimääräistä pakkausmateriaalia kannattaa tietoisesti välttää.
Muksut oli kavereilla, mulla ja miehellä kiire ilta ja aattelin että iltapalaan satsaan nyt enemmän.Laitat safkaa melkein keskiyöllä... (21:45)
Mä oon käyttäny ilmakuivattua, Parman ja Serranon kinkkua pizzoihin, mut mummiälestä ne ei maistu oikein miltään.Mä voisin alkaa roskaväeksi ja kokeilla Echon reseptiä. Oon aiemmin tehnyt ilmakuivatusta kinkusta, ne oli hyviä.
ehkä voi on Intiassa tosi kallistaTänään teen intialaista voikanaa ekaa kertaa. En vaan tiedä miks sen nimi on voikana, kun siihen tulee vain 2-3 rkl voita.
No pian muovit valmistetaan hiilidioksidistaKannattaa valita irtotavara muovipurkin sijaan aina kun mahdollista. Toki sekin tarvitsee pussin, mutta ylimääräistä pakkausmateriaalia kannattaa tietoisesti välttää.
selluloosastaki osataan nykyään tehdä tosi hyviä pakkausmateriaalejaNo pian muovit valmistetaan hiilidioksidista
Tosin mikromuoviongelma ei taida tällä ratketa, mutta ainakaan öljyä ei tarvita tulevaisuudessa muovin valmistukseen.
Totta. Itse en pahemmin sieniä kaupasta ostele niin enpä ajatellut.Kannattaa valita irtotavara muovipurkin sijaan aina kun mahdollista. Toki sekin tarvitsee pussin, mutta ylimääräistä pakkausmateriaalia kannattaa tietoisesti välttää.
Jep ja teollisuuden käyttöönkin alkaa tulla moninaisia ratkaisuja. Muutama yhteistyökumppani käyttääkin puupohjaisia muovejaselluloosastaki osataan nykyään tehdä tosi hyviä pakkausmateriaaleja
ehkä voi on Intiassa tosi kallista
mistä tulee mieleen että 9.5 on itänaapurissa voiton päivä
Sori jos neuvon liikaa, mut tee suoraan siitä voitipusta makoisampi versio eli Hanna G:n.Tein muuten muutama viikko sitten Kievin kanaa, yllätti positiivisesti. Butter chickeniä pitäisi kans kokeilla.
thänks, tätä häätyy koettaaSori jos neuvon liikaa, mut tee suoraan siitä voitipusta makoisampi versio eli Hanna G:n.
Itkukana - Hanna G
hannag.fi
Voikana oli jees, mutta ei mitään tajunnanräjäyttävää. Toinen "broileri tomaatti-kerma -kastikkeessa"-mönjä eli Gullichsenin Itkukana on parempaa. Se soija antaa kivan maun.
Mutta jos jollain on suussasulava itämaisen kanan resepti, niin voi sen kertoa.
Tänks! Kohta muu perhe alkaa olla jo ihan kypsiä mun kanaruokakokeiluihin, mut tätä kokeilen.Broiskunsuikaleita puolisen kiloa, sipuli, pieni paprika, noin kolmannes sadan gramman tom yam-maustetahnapurkista, purkillinen kookosmaitoa- tai kermaa, sopivasti suolaa ja ihan lopuksi limetin tai puolikkaan sitruunan mehu. Ni ja ripaus sokeria.
Niist paistelet ja keittelet soossin ja riisiä lisukkeeksi.
Tänks! Kohta muu perhe alkaa olla jo ihan kypsiä mun kanaruokakokeiluihin, mut tätä kokeilen.