Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Huomenta

Heräsin taas ovikellon rimpautukseen, hyppäsin nopeeta ovisilmän taakse ja silmät puoliummessa totesin tyhjälle rappukäytävälle. ''Nyt ei ole hyvä hetki vierailulle''.
Niin ja siis vasta tuon tokasun jälkeen tajusin puhuvani yksin.
Se unirytmi, se unirytmi :sneaky:

Mut meidän kuopus on kyl unissakävelijä. Hiippailee yöllä meidän huoneeseen ja sanoo "en saa unta", mut sit kun sanon että "ok käy pissalla ja tuu sit meidän viereen nukkumaan", se hiippailee omaan huoneeseensa nukkumaan eikä aamulla muista mitään. :unsure:
 
  • Tykkää
Reactions: Kais ja Elena777
Se unirytmi, se unirytmi

Mut meidän kuopus on kyl unissakävelijä. Hiippailee yöllä meidän huoneeseen ja sanoo "en saa unta", mut sit kun sanon että "ok käy pissalla ja tuu sit meidän viereen nukkumaan", se hiippailee omaan huoneeseensa nukkumaan eikä aamulla muista mitään.
Mun esikoinen on myös unissakävelijä ja kaikki kolme poikaa puhuvat unissaan:)
 
  • Haha
Reactions: Kais ja Echo
On siinä ollu sulla aikoinaan pulina öisin
Esikoisen kanssa oli monta hauskaa hetkeä...kerran menin huoneeseensa keskellä yötä todistamaan, kun poika seisoi keskellä huonetta, peitto kainalossa 'riitelemässä opettajansa kanssa''...lähestyin varovasti ja hiljaa puhellen häntä ja yritin suostutella takas sänkyynsä ja sain topakkaa hyssyttelyä, koska häiritsin kuulema tärkeää ''palaveria'':D
 
  • Haha
Reactions: Kais ja Echo