Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Kuinka moneen paikkaan on S-ryhmän kaupoissa (S-market ja Prisma) tomaattisoosit ripoteltu?

Kolmeen. Ketsupit on eri hyllyssä kuin tomaattimurska ja tomaattipyree. :cautious:
(En ees kattonu missä on UncleBens ja Dolmio pastakastikkeet)

K-ryhmän kaupoissa ne on vain parissa eri kohdassa.
 
Kuinka moneen paikkaan on S-ryhmän kaupoissa (S-market ja Prisma) tomaattisoosit ripoteltu?

Kolmeen. Ketsupit on eri hyllyssä kuin tomaattimurska ja tomaattipyree.
(En ees kattonu missä on UncleBens ja Dolmio pastakastikkeet)

K-ryhmän kaupoissa ne on vain parissa eri kohdassa.
Täällä on ainakin S-marketissa kaikki jotenkin päin persettä. Jollain ruottalaisella logiikalla järjestelty. Citymarketissa löytää helposti kaiken ja ne on aina jossain lähellä missä arveliskin olevan, s-marketissa joutuu laukkaan ristiinrastiin pitkin kauppaa kun tuotteet on missä sattuu...
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
Pyykinpesukone jäi lumiin, jurnuttaa vaan ja vikakoodi vilkkuu. Koneesta nyt kaikki luukut avattu, antaa kuivua. Joku siis mätti koneeseen jotain, josta seurasi valtavasti vaahtoa
Mulla kävi joskus samoin. Mulla oli pöytäliina jossa pahoja tahroja ja laitoin vanish oxiactionia ohjeen mukaan, sitähän tulee siis aika paljon ja lisäksi kuuluu laittaa normaalisti pesuainetta. Päätin et heitän sinne yhden valkoisen pyyhkeenkin kun oli muuten niin vajavainen koneellinen, ja se vaahtoskin ihan älyttömästi ja alko piippaano_O. Sammutin koneen ja putsasin kaikki vaahdot ja huuhtelin vähän niitä pyykkejä, sit laitoin uudestaan(ilman pesuainetta) niin toimi ihan ok..
 
  • Tykkää
Reactions: HopeaToffee
  • Tykkää
Reactions: Ellimaar
Mutta mites miehelle käykään kylmässä vedessä?
hyvin, eix se oo niin että kylmä kangistaa
Mutta miehillä se kangistus taitaa kylmässä kääntää suunnan sisäänpäin...toisilla pidemmälle kuin toisilla.
Joskus tahdon vastaisesti tullut oleskeltua hyvin kylmässä vedessä pidempäänkin. Jos Echo olisi tullut tuon jälkeen kanssani saunaan lämmittelemään, olisi naurussa ollut pitelemistä.... :(
 
Tuo nautinnon mahdollisuus onneksi elvyttää kylmästä kärsineen. Hypotermiasta kärsivän miehen elvytysohjeisiin pitäisikin liittää hellävarainen naisen antama hieronta. Tästä ehdotuksesta voisi SPR ottaa kopin.

Vai on SPR tuon jo tehnytkin? Ovatko vapaaehtoiset ymmärtäneet VOKeihin saapuneiden nuorten miesten kärsivän kylmettymisestä ja siksi päättäneet auttaa, mitä sitten tulkittiin väärin?
 
Olipa ihana myrsky. Semmonen pitää myrskyn olla että lentelee pihagrillit naapuriin ja koko ajan saa pitää nurmikosta ja omenapuusta kiinni ettei lennä taivaan tuuliin.
Mikä sua vaivaa?:D
Ihan hirvee myrsky oli! Koko ajan sai vahtia ettei tuuletusikkuna rävähä auki ja kissa kiipeili hädissään pitkin seiniä kun pelkäs:eek:

Niin ja pienpäs tuuletusikkunat raollaan, ettei tuu kuuma*kävelee pois nenä pystyssä ja arvonsa tuntien*