Nyt sitte Ellu ja Lispe ei saa lukea tätä viestiä, mut tulee eko/terveysruokamarinaa...tätä ei saa ottaa henkilökohtaisesti.
Ostin tänään (muiden muassa)
a) trendikkään salaatin ainekset
b) vanhanaikaista wieninleikettä.
Salaattireseptin bongasin netistä. Siihen tuli yhteensä 16 ainesosaa, jotka pitäisi kelvata paatuneimmallekin Kaisla-Kuuralle ja voimaantuneelle vaginamonologin kuuntelijalle Stadin Kalliosta: kvinoaa, avokadoa, kesäkurpitsaa, kirsikkatomaattia, sipuleita, hunajaa, persiljaa (en ostanu), fetaa, oliiviöljyä jne.
Pilkoin kasviksia niin että verisuoni meinas räjähtää ohimolla ja keittelin kvinoaa joka pysyi semmosena outona pikku murusena eikä ees suurentunu (ei ihme että Andeilla ne ihmiset on ihan kääpiön kokoisia).
Tulos: tylsän makuista ja oksennuksen näköistä vihreää ripulia, vaikka bloggari hehkutti sen maasta taivaisiin.
Muovia oli reseptin näiden ainesosien pakkauksissa:avokado (huolella kieputettu 2 muoviin, ei ees pelkässä verkossa), kirsikkatomaatti, hunaja, feta, oliiviöljy, persilja, mausteet; sipulien ja kesäkurpitsan kohdalla oisin voinu käyttää kestopussin.
Wieninleike: 1 minuutissa mikroon ja suuhun. Jos oisin tehnyt sen itse, niin leivitys jauhoissa (jauhopussi on paperia), öljyä ja suolaa.
Juu kyl mä lihan kans kasviksia syön, kotimaista tomaattia ja kurkkua, mut tää oli hyvä vertailu ainesosista ja prosessista.
Mitäs mies tykkäs?
a) salaattia mussutti kohteliaan kiinnostuneena mutta hiljaa
b) kun kuuli sanan "wieninleike", meinas seota onnesta.