Saako luomusektion jos oikein vääntää asiasta?

  • Viestiketjun aloittaja Luomuakiitos
  • Ensimmäinen viesti
Pin
Uuu kunnon Hardcore-synnyttäjä siellä. Vedät tän synnytysfriikkeilyn ihan uuteen ulottuvuuteen, pitää minunki vääntää asiasta sairaalassa kolmannen kohdalla jos sektioon käskevät. Minä en mikään lammas ole, haluan synnyttää erikoisella tavalla! Kotisynnytys on jo ihan last season vaikka kuinka kuuntelisi vessapaperirullalla sydänääniä ja kieltäytyisi kaikesta järjestä.

Luomua sen olla pitää ja kraateripilluilu on myös tosi vanhanaikaista. Lepositeisiin vaan ja viidakkoveitsellä silpomaan. Kukaan ei enää päihitä sankaruutta kivuissa.
 
"vvieras"
Kun on kokenut lapsen viemisen heti synnytyksen jälkeen ennen kun lasta hyvä kun vilaukselta näki ja synnytyksen, jonka jälkeen lapsi saadaan heti syliin eikä sitä siitä olla missään vaiheessa viemässä, en enää ikinä edes kuvittele haluavani sektiota. Halusin sitä esikoisen jälkeen, mutta päädyttiin luomuun koska lapsi syntyi ennen laskettua aikaa, vaikkakin täysiaikaisena.

Esikoinen oli siis keskonen ja vietiin happinaamareihin keskolaan. En voi edes kuvailla sitä eroa kuinka hyvältä tuntui saada oma lapsi heti syliin ja kokea jokaiset ensihetket. Toki sektio ole niin radikaali, kun lapsen saa kun olet toipunut lääkehuuruista, mutta sen jälkeen kärsit vielä kovista kivuista. Itse haluan ensikerrallakin lapsen heti syliin jos luoja vaan niin suo eikä laita lasta liian aikaisin syntymään. Sektioon en usko joutuvani koska kaksi alatietä on alla.
 
"jaa"
Alkuperäinen kirjoittaja Äkäinen Hra Majuri;29626024:
Sektiot pitäis lain voimalla kieltää, sillä ne on luonnon oman valinnan vastaisia. Jos luonto olisi suonut sektiot, niin naisten vatsaan olisi luotu vetoketju.
Siispä sektiot on luonnon oman valinnan vastaisia.
Että mielummin annetaan vauvojen kuolla?
 
hetkonen
Jos sektio on mennyt normaalisti puudutuksessa ja vauvan vointi hyvä, hänet saa kyllä ompelun jälkeen vierihoitoon ja ensi-imetyksellekin. Kunhan Se vatsa on suljettu ja päästy heräämöön. Yhtä kipeä Se voi alatiekin olla siinä vaiheessa.
 
Huutelen puskista
Voi ei, täällä jotkut taas kommentoivat pää punaisena ihan tosissaan. Huono provohan aloitus oli (no shit, Sherlock!), mutta silti. Kotisektio olis kyllä kova sana :): Siinä mitään ammattilaista tarvita, ihan fileerausveitsellä vatsa auki ja penska ulos. Tikkaus on niin last season, maha vain kiinni jollain vanhalla kengännauhalla.
 

Yhteistyössä