Ryyppäätkö vappuna?

en ryyppää. viiniä voin maistaa mutta ei parista lasista känniä tule ja vappuaamuna ja kiva herätä pirteänä ja vaikka lasten mukaan lähteä katselemaan miten paljon ihmiset on jättäneet pulloja sinne ja tänne. Ja lapset vie pullot kauppaan ja saa omaa rahaa. Kunpa tuo säilyisi vielä 5-10 vuoden kuluttua mielessä heillä!
 
lässyti lässyti
voi ku te ootte sit niin tunnollisia että! P.ERKELE, TÄÄ PALSTA ON USKOVAISTEN ÄMMIEN LÄSSYTYS PAIKKA!

LUKEKAA RAAMATTUA S.AATANA, ÄLKÄÄKÄ KILVAN KEHUKO ITTEÄNNE.

 
Menee taas vähän nurin kurin tämä homma meillä. Ollaan nyt viikonloppuna iltaisin vähän tissuteltu ja vappuna selvänä =) Alkaa työt heti vapun jälkeen ja pakko olla kondiksessa, ei sovi olla yhtään rapu rapu rallaa...
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 29.04.2007 klo 09:30 lässyti lässyti kirjoitti:
voi ku te ootte sit niin tunnollisia että! P.ERKELE, TÄÄ PALSTA ON USKOVAISTEN ÄMMIEN LÄSSYTYS PAIKKA!

LUKEKAA RAAMATTUA S.AATANA, ÄLKÄÄKÄ KILVAN KEHUKO ITTEÄNNE.
Ehkäpä sitä ei olla enää 25 vuotiaana niin kakaroita, että pitäis vappu käyttää ryyppäämiseen... On sentäs muutakin elämää \|O Paljoa kiinnosta lähteä tonne minnekkään idioottien ja kakaroiden sekaan kun on perhekkin jonka luona ennemmin on. Onneks voi esimerkiks käydä baarissa muulloinkin kun maailman kenties v.ittumaisimpaan aikaan (juhannus, vappu, uusivuosi) jolloin liikkellä on monen vuoden kokemuksella täysiä idiootteja, k.usipäitä, agressiivisia pariskuntia, teinejä. Ja kaikki nii p.erseet olalla kun olla ja voi. Kuka siitä örvellyksestä voi nauttia paitsi idiootit keskenään. Joo.. On niitä räkäkännisiä sikoja liikkeellä muulloinkin, mutta onneks 10 kertaa vähemmän.
 
Sori vaan
\
Alkuperäinen kirjoittaja 28.04.2007 klo 13:57 Mimosan äippä kirjoitti:
Ollaan menossa dietorellen luokse saunaan ja grillaamaan, voi olla että siiderin pari juon mutta en kyllä ryyppää koska mies hoitaa sen puolen ja ajattelin ajaa meidät yöksi kotiin, neiti menee isovanhemmille yöksi.
mutta edes siideri ja autoilu ei sovi yhteen \|O
 

Yhteistyössä