Ruskea kastike - onnistuuko gluteenittomista jauhoista?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja "mie"
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
M

"mie"

Vieras
Kaapissa on ainoastaan "sunnuntain" gluteenittomia jauhoja . Pitäisi tehdä ihan peruskastike.
Kauppaan en tähän hätään pääse .
Voinko tehdä gluteenittomista vai meneekö pilalle?
 
[QUOTE="vieras";25572467]Mihin ihmeeseen tarvitaan mokomia kastikkeita? Syökö sellaisia joku oikeasti..?[/QUOTE]

Joo kyllä :)
En mäkään aina tajua mitä kaikkea toiset suuhunsa pistää, mutta onneksi mun ei tarvitse tajutakaan.
 
[QUOTE="vieras";25572467]Mihin ihmeeseen tarvitaan mokomia kastikkeita? Syökö sellaisia joku oikeasti..?[/QUOTE]

Mihin tarvitaan mokomia ihmettelyjä? ;) Missä tahansa Suomen koulussa sitä syödään nakkien tai jauhelihan kanssa, perusruokaa.
 
[QUOTE="vieras";25572530]Juu mutta eihän siinä ole mitään hyödyllisiä ravintoaineita? Rasvaa, suolaa, jauhoja, tyhjää energiaa? Miksi joku vielä kotonaan haluaisi perheensä syövän sellaista?[/QUOTE]

Niin onhan se paljon mukavempi syödä kuivaa perunaa.

Ihmeelliset pultit siitä jos toiset haluaa syödä tuota kastiketta.
 
[QUOTE="vieras";25572530]Juu mutta eihän siinä ole mitään hyödyllisiä ravintoaineita? Rasvaa, suolaa, jauhoja, tyhjää energiaa? Miksi joku vielä kotonaan haluaisi perheensä syövän sellaista?[/QUOTE]

Jospa heillä on siinä kaverina salaattia. ;)
 

Yhteistyössä