Voiko gluteenittomista jauhoista tehdä ruskean kastikkeen?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Kokkaaja
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
K

Kokkaaja

Vieras
Ei ollutkaan maizena suurustetta ja nyt pitäisi tehdä kastike ruoalle. Kauppaan en enää ehdi. :( Gluteeniton hieno jauhoseos löytyy. Perunajauhojakin on, mutta tuleeko niistä kovin kummoinen kastike.
 
Kokeilemallahan se selviää. Hassua, mietin samaa äsken kun tein jauhelihakastiketta, tavallista, että voiskohan tätä tehdä gluteenittomana tyttärelleni. Jos kokeilisin, en ruskistaisi paljoakaan.
 
Gluteenittomat jauhot ei vaan kovin hyvin ruskistu... Mutta ite teen niin, että kun kastike on valmis ja yleensä suht vaalea maustan soijalla ja ketsupilla niin saa vähän tummemman näkösen.
 
tee niin et ruskistat voin ja lisäät jauhot kylmään veteen ja lisäät esim nokareen lihaliemijauhetta antamaan väriä.

Mä teen aina tallaisen suurustetun kastikkeen siis et ruskistan vain voin en jauhoja
 
Mä suurustin perunajauhoilla. Paistoin jauhelihan, sinne sekaan vettä. Sitten kuppiin perunajauhoja ja vettä. Sen sitten kaadoin nauhana sinne jauhelihan ja veden sekaan. Maustoin suolalla ja ketsupilla. Tuli ihan hyvää. :)
 
Testasin tänään: klöntti margariinia kattilaan ja sulatus, sitten 3rkl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta rasvaan. Kierrevatkaimella sekoittelin kunnes oikeasti ruskistui, kesti pitempään kuin normijauhoilla! Sitten 5dl vettä kattilaan ja sekoitus - suurustui ihan normiruskeankastikkeen näköiseksi. Maustoin maustepippurilla, liemikuutiolla ja soijaakstikkeella. Hyvä tuli!
 
Testasin tänään: klöntti margariinia kattilaan ja sulatus, sitten 3rkl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta rasvaan. Kierrevatkaimella sekoittelin kunnes oikeasti ruskistui, kesti pitempään kuin normijauhoilla! Sitten 5dl vettä kattilaan ja sekoitus - suurustui ihan normiruskeankastikkeen näköiseksi. Maustoin maustepippurilla, liemikuutiolla ja soijaakstikkeella. Hyvä tuli!
:sick:migreeni tulis viimeistään huomenaamulla:censored:
 

Uusimmat

Yhteistyössä