K
Kokkaaja
Vieras
Ei ollutkaan maizena suurustetta ja nyt pitäisi tehdä kastike ruoalle. Kauppaan en enää ehdi.
Gluteeniton hieno jauhoseos löytyy. Perunajauhojakin on, mutta tuleeko niistä kovin kummoinen kastike.
Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Testasin tänään: klöntti margariinia kattilaan ja sulatus, sitten 3rkl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta rasvaan. Kierrevatkaimella sekoittelin kunnes oikeasti ruskistui, kesti pitempään kuin normijauhoilla! Sitten 5dl vettä kattilaan ja sekoitus - suurustui ihan normiruskeankastikkeen näköiseksi. Maustoin maustepippurilla, liemikuutiolla ja soijaakstikkeella. Hyvä tuli!
Gluteeniton kastike syntyy parhaiten hienosta riisijauhosta. Teen siitä vaaleat kastikkeet ja ruskeat kastikkeet ja hyviä tulee. Ruskistuu ehkä hitaammin kuin vehnäjauho, mutta lihaliemikuutin tai soijakastiketta vähän joukkoon saa toivotun värin ja makua helpolla. 15 vuotta testattumigreeni tulis viimeistään huomenaamulla
Ei missään tapauksessa mitään kuutioita kuitenkaanGluteeniton kastike syntyy parhaiten hienosta riisijauhosta. Teen siitä vaaleat kastikkeet ja ruskeat kastikkeet ja hyviä tulee. Ruskistuu ehkä hitaammin kuin vehnäjauho, mutta lihaliemikuutin tai soijakastiketta vähän joukkoon saa toivotun värin ja makua helpolla. 15 vuotta testattu![]()