Ruokakuvaketju

Minni-hiiri harmaana
Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;27900183:
Pitkästä aikaa. Ananaksella ja juustolla päällystetty jauhelihapihvi, kukkakaalia, ranskiksia ja salaattia:

Kiva että jaksat taas laitella kuvia :)
Mulle tuli tuosta herkullisesta kuvasta mieleen yliopiston kirjaston kahvila 80-luvulla.
Söin siellä usein annoksen, jossa oli leipä, pihvi, ananasrengas ja punajuurisalaattia. En muista, mikä se oli nimeltään.
Kappelileipä oli toinen, mutta siinä oli muistaakseni paistettu muna.
 
Keittiönoita
Kiva että jaksat taas laitella kuvia :)
Mulle tuli tuosta herkullisesta kuvasta mieleen yliopiston kirjaston kahvila 80-luvulla.
Söin siellä usein annoksen, jossa oli leipä, pihvi, ananasrengas ja punajuurisalaattia. En muista, mikä se oli nimeltään.
Kappelileipä oli toinen, mutta siinä oli muistaakseni paistettu muna.
Joku jossain ketjussa muistutti aiheesta jauhelihapihvi+ananas+juusto, joten päätin eilen laittaa tuollaisen. Vielä pitää tehdä helppoja ja nopeita safkoja, ei jaksa kauaa seisoskella hellan ääressä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;27911733:
Tänään ras el hanoutilla maustettua luomukaritsan sisäfilettä, taboullehia, argaaniöljyssä marinoituja härkäpapuja, oliiveja, aurinkokuivattua tomaattia ja marinoituja valkosipuleita:

hyvältä näyttää mutta saisko mausteet suomeks. :D
 
Keittiönoita
Alkuperäinen kirjoittaja päätön;27911761:
hyvältä näyttää mutta saisko mausteet suomeks. :D
Ras el hanout on pohjois-afrikkalainen mausteseos. Liian pienellä präntätty tuoteseloste tossa pussissa, jotta näkisin lukea edes lukulaseilla. Mutta ainakin pippureita, kanelia, neilikkaa siinä on. Ja varmaan chiliä ja paljon muutakin. Argaaniöljy on marokkolaisesta argaanipuusta saatavaa aromikasta öljyä. Maksaa hunajaa ja oravannahkoja, mutta on hintansa väärtti.

 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Yhteistyössä