Ei vaan sinusta on tullut normaali.Mä olen laiskistunut kuvaaja...ei jaksa kuvata mömmöjään
Kiva että jaksat taas laitella kuviaAlkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;27900183:Pitkästä aikaa. Ananaksella ja juustolla päällystetty jauhelihapihvi, kukkakaalia, ranskiksia ja salaattia:
Sulla on tosi kivoja ruokia! Laita ruokablogi ohjeineen pystyyn jooko ?Alkuperäinen kirjoittaja kantojäärä;27377428:
Lytättyjä pottuja, naudanpaistia ja suppissoosia.
Panzanellaa
Joku jossain ketjussa muistutti aiheesta jauhelihapihvi+ananas+juusto, joten päätin eilen laittaa tuollaisen. Vielä pitää tehdä helppoja ja nopeita safkoja, ei jaksa kauaa seisoskella hellan ääressä.Kiva että jaksat taas laitella kuvia
Mulle tuli tuosta herkullisesta kuvasta mieleen yliopiston kirjaston kahvila 80-luvulla.
Söin siellä usein annoksen, jossa oli leipä, pihvi, ananasrengas ja punajuurisalaattia. En muista, mikä se oli nimeltään.
Kappelileipä oli toinen, mutta siinä oli muistaakseni paistettu muna.
hyvältä näyttää mutta saisko mausteet suomeks.Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;27911733:Tänään ras el hanoutilla maustettua luomukaritsan sisäfilettä, taboullehia, argaaniöljyssä marinoituja härkäpapuja, oliiveja, aurinkokuivattua tomaattia ja marinoituja valkosipuleita:
Ras el hanout on pohjois-afrikkalainen mausteseos. Liian pienellä präntätty tuoteseloste tossa pussissa, jotta näkisin lukea edes lukulaseilla. Mutta ainakin pippureita, kanelia, neilikkaa siinä on. Ja varmaan chiliä ja paljon muutakin. Argaaniöljy on marokkolaisesta argaanipuusta saatavaa aromikasta öljyä. Maksaa hunajaa ja oravannahkoja, mutta on hintansa väärtti.Alkuperäinen kirjoittaja päätön;27911761:hyvältä näyttää mutta saisko mausteet suomeks.