riittääkö paino lihavuusleikkaukseen?

  • Viestiketjun aloittaja "läski"
  • Ensimmäinen viesti
"elli"
Tuon saat laihdutettua nopeasti pois, kun käyt päivittäin 1h kävelylenkillä tai pyörälenkillä seka otat ruokalautaseltasi pois 1/3-osan pois. Lupaan että tällä kuurilla olet syksyllä laihtunut melkein 20kg.
 
"vieras"
Ei riitä lähellekään, joten älä ala itseäsi lihottaan laihdutuksen toivossa. Itse 162 cm ja paino oli kuusi viikkoa sitten 82 kg. Nyt aamulla näytti 76 kg. Rankkaa on ollut ja nälkä lähes päivittäin, mutta kesävaatteita kaappi pullollaan ja heinäkuun 1. päivä painan toivottavasti 70 kg ja parit kivat kesähousut sujahtaa sitten mukavasti päälle. Nyt hieman puristavat. Tavoitteena 62 kg elokuun lopulla.
 
"laihduttaja"
[QUOTE="vieras";23887134]Ei riitä lähellekään, joten älä ala itseäsi lihottaan laihdutuksen toivossa. Itse 162 cm ja paino oli kuusi viikkoa sitten 82 kg. Nyt aamulla näytti 76 kg. Rankkaa on ollut ja nälkä lähes päivittäin, mutta kesävaatteita kaappi pullollaan ja heinäkuun 1. päivä painan toivottavasti 70 kg ja parit kivat kesähousut sujahtaa sitten mukavasti päälle. Nyt hieman puristavat. Tavoitteena 62 kg elokuun lopulla.[/QUOTE]

Kerrotko mitä syöt päivän aikana ja miten liikut?

Itselläni lähes samat mitat kuin sinulla aloittaessa ja kiva olisi olla pienempi, tavoite sama kuin sinulla.
 
"vieras"
Ei riitä. Pitää olla painoindeksi yli 40 tai 2 ylipainosta johtuvaa sairautta.

Toi on niiin helppo pudottaa. Mä pudotin kuukaudessa 27 kiloa, 97:stä 70:een. 10 tuli takas, mut ne lähti muutamassa kuukaudessa pois. Aloin liikkua ja muutin ruokavaliota.

Ruokavalioon ja liikuntaan ne lääkärit käskee panostaa vaikka pääsisitkin leikkaukseen. Se vatsalaukku kun pitää pitää pienenä ja liikkua täytyy ettei liho.
 
"vieras"
[QUOTE="laihduttaja";23887189]Kerrotko mitä syöt päivän aikana ja miten liikut?

Itselläni lähes samat mitat kuin sinulla aloittaessa ja kiva olisi olla pienempi, tavoite sama kuin sinulla.[/QUOTE]

Aamulla syön proteiinipitoisen aamupalan eli munakasta. Sitten syön lounaan ja päivällisen, mutta en sitten enää mitään illalla. Liikun paljon. Meillä on kaksi isoa koiraa ja lenkkeilytän molemmat erikseen eli lenkkeilyä koirien kanssa vähintään kaksi tuntia päivässä, vapaapäivinä 3 tuntia. Välillä iltaisin on hirveä nälkä ja näläntunteeseen juon kahvia. Leipää sallin itselleni pari siivoa päivässä, perunaa ja pastaa syön kohtuullisesti, kun en niitä ilmankaan voi olla. Paljon kasviksia, jonkin verran hedelmää.
 

Yhteistyössä