Riikka Purra petti köyhät

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Aivan. Kummin päin olisit sitten itse halunnut vaihtoehtoisesti toimia?

a) ottaa mainitsemasi jättivelan lisäksi vielä huomattavasti lisää velkaa?

b) jättää velka ottamatta ja tehdä jo nyt tehtyjen tiukennusten ja leikkausten lisäksi vielä lisää tiukennuksia ja leikkauksia?

Että kumpiko vaihtoehdoista olisi maistunut paremmin? Nyt tehtiin kompromissi niiden väliltä, mutta se ei selvästikään maistu.
Kuten sanottua veropohjaa laajentaen, nimenomaan tuloveropohjaa poistamalla veroetuja. Teille on jäänyt toi leikkurilevy soimaan.
 
Kuten sanottua veropohjaa laajentaen, nimenomaan tuloveropohjaa poistamalla veroetuja. Teille on jäänyt toi leikkurilevy soimaan.
Sun olisi pitänyt ottaa Iiris Suomelasta mallia ja lukea kaikki maailman talouskirjat. Sillä Suomi ohitti Tanskan pari vuotta sitten ja on tällä hetkellä verotuksen kärkimaa kokonaisveroasteella laskettuna. OECD-maista Suomessa oli vielä vuonna 2021 viidenneksi korkein veroaste, kun Tanska oli ykköspaikalla. Täällä ei siis todellakaan ole varaa tai mahdollisuutta enää kiristää verotusta. Se tie on todellakin jo kokeiltu. Tämä maa ei verottamalla vauraustu, tai jos niin tekisi, me oltaisiin kaikki jo miljonäärejä.
 
  • Tykkää
Reactions: Johnny Appleseed
vierailija
Katsoin tämän palstan toisen ketjun Purra-videot. Kamalaa rääkymistä vaaliteltan edessä. Toisen videon lopussa on keltainen pallo tekstillä Pelastetaan Suomi. Sen teksti pitäisi olla: Pelastetaan Suomi Purra-kurimukselta.
Videon jutut menevät ristiin nykyisen huonon persupolitiikan tekojen kanssa.
Oikaisu: Katsoin tämän ketjun #8 viestin videot.
 

Yhteistyössä