Muistathan pestä TODELLA hyvin kulhon ja erityisesti sekoittimen kun teet gluteiinitonta -toiseen suuntaan ei niin tarkkaa, ei se tavallisessa leivässä haittaa glut.leipämuruset
Meillä meni muutama viikko että "tutusti" omaan koneeseen hyvin, nyt käytössä joka toinen pv eikä taatusti kaappiin jää. Koneella kestää 1h20min -3h riippuu leivästä mutta käyttää silti vähemmän sähköä ja mikä ihaninta, saa gluteiinittomiinkin jotain makuja ja vaihtelua (heittelen sekaan milloin mitäkin maustetta)
Ihaninta on laittaa illalla aineet koneesseen ja ajastin päälle -mahtavaa herätä ihanaan uuden leivän tuoksuun
-ei kyllä kannata ajastaa esim. riisihiutalepitoisia, ehtivät turpoilla hiukan liikaa ja sitten kone ulvoo paksun massan kanssa
Ja hei, ei leipäkoneessa oikeesti tarvii hiivaa, koneen idea on nostattaa lämmöllä -toimii hyvin jos uskallette kokeilla. Glut.leipiin heittelen jytteä mukaan jos on kovin "haperot tulokset".
netistä löytyy kasa hyviä ohjeita joilla kannattaa kokeilla, on jo jonkun muun käyttökokemus takana, eikä kukaan huonoja reseptejä siellä jaksa jakaa (paitsi jauho ym firmat)
Kokeilun riemuja!!!!