rekisteröitymisestä kaksplussaan

  • Viestiketjun aloittaja osoitteeton
  • Ensimmäinen viesti
osoitteeton
Raivostuttaa se käytännön tosiasia, että et voi kirjautua käyttäjäksi, jos et omista sähköpostiosoitetta! Itselläni nettiyhteydet vain työpaikalla ja ainoa osoite on se "virallinen", jota en tosiaankaan voi/halua antaa tällaisiin foorumeihin. Työpaikan koneella en voi luoda muita osoitteita, joten tuo pakollinen osoite estää minulta kommentoimiseen suurimpaan osaan keskusteluja! Moneenkin kysymykseen olisi ollut oikeasti apua tarjota =(
 
osoitteeton
Kuten esimerkiksi tätäkin foorumia ylläpitävälle konsernille, josta sen jälkeen alkaa tulla mainospostia, samoin kuin niiltä yhteistyökumppaneilta, joille osoite edelleen luovutetaan. Edellisessä työpaikassa erehdyin työosoitteeni antamaan ja sen jälkeen sai dellata kaikennäköistä mainos-/roskapostia ja karanteeniraporttia jatkuvasti. No thanks!
 
vieras
Nettihän on täynnä ilmaisia sähköposteja. Minulla on niitä useampikin, yksi on esimerkiksi kotimaista mainospostia varten, toinen ulkomaista jne. Jos niiden luominen on töistä estetty, niin käy tekemässä vaikka kirjastosta.
 
Älä tee asiaa vaikeaksi
Jaa. Ei mulle oo tullu yhtään mainos/roskapostia tätä kautta vaikka olenkin rekisteröitynyt. Ja kuten sanottu, kommentoithan nytkin harmaana, onnistuu se kirjoitttelu näinkin.
 
osoitteeton
...mitä tarkoittaa "harmaana"? Siis että voin vastata rekisteröitymättä muillakin palstoilla kuin tällä? Lähimpään kirjastoon matkaa n. 40 km, ja työpaikan koneella esto sähköpostiosoitteiden luomiselle, joten ei onnaa ei.
 
Eli jossain korvesa olet töissäkin kun matkaa noin paljon? Ja "harmaana" tarkoittaa juuri sitä, ettet ole musta eli rekisteröitynyt. Ja tänne voit kirjoitella, muttet toki muille palstan alueille. Ellet tee aiheesta uutta aloistusta mitäs nyttille
 
vieras
Jos se kirjastoon meneminen on liian vaikeaa, niin sen voi tehdä vaikka kaverilla käydessä tai pyytää vaikka tätä tekemään, jos sen tarvitsee olla vain osoitteen vuoksi. Vähän paremmilla kännyköilläkin sen luonti onnistuu.
 

Yhteistyössä