Raskaus ja miehen tupakointi

  • Viestiketjun aloittaja "a p"
  • Ensimmäinen viesti
"a p"
[QUOTE="huh";26203128]:LOL: koitahan nyt hormoonihirviö rauhoittua.
Voithan toki keskustella asiasta mutta sen vinkin sanon kannattaako "hyvä" parisuhde lopettaa siksi ettei toinen suostu toisen muottiin mokoman tupakoinnin takia.
Taitaa totuus piileä siinä että pelkäät itsesikin kohta alkavan tekevän mieli sitä röökiä.[/QUOTE]


Missä niin lukee että mietin suhteen lopettamista tämän asian takia? :O ja kyllä, tottakai pelkään sitä että itsekin retkahdan vielä joskus, mutta kaikkeni yritän ettei niin pääse käymään! Miehen tupakointi tekee tottakai asian vaikeammaksi, mutta se ei ole se syy miksi toivoisin hänenkin lopettavan. Hän kuitenkin pystyi niin pitkään olla polttamatta ja omasta halusta se on kiinni lopettaako vai ei. Kuten jo aikaisemmin totesinkin, en voi enkä haluakaan häntä pakottaa. Toivoisin kuitenkin että hän voisi laittaa perheensä ja oman terveytensä etusijalle.
 
"harmaa"
[QUOTE="a p";26203165]ja kyllä, tottakai pelkään sitä että itsekin retkahdan vielä joskus, mutta kaikkeni yritän ettei niin pääse käymään![/QUOTE]
Mutta sehän ei haittaa, ja sinähän et silloin kaipaa keneltäkään saarnaa kun pystyit olemaan tupakoimatta niin olet nytkin?

[QUOTE="a p";26203165] Miehen tupakointi tekee tottakai asian vaikeammaksi, mutta se ei ole se syy miksi toivoisin hänenkin lopettavan. Hän kuitenkin pystyi niin pitkään olla polttamatta ja omasta halusta se on kiinni lopettaako vai ei.[/QUOTE]
Ja miksi mies ei saa repsahtaa polttamaan? Etenkin kun kertoi että oli kärttyisä ym kun oli ilman tupakkaa.

[QUOTE="a p";26203165] Kuten jo aikaisemmin totesinkin, en voi enkä haluakaan häntä pakottaa. Toivoisin kuitenkin että hän voisi laittaa perheensä ja oman terveytensä etusijalle.[/QUOTE]
Eli laitat miehen valikoimaan perheensä tai tupakoinnin väliltä :O
 
"Hmm"
"Ja miksi mies ei saa repsahtaa polttamaan? Etenkin kun kertoi että oli kärttyisä ym kun oli ilman tupakkaa."
- Voi jeesus! Tottakai lopettajat yleensä aluksi on kärttyisiä. Ai että "ei sun tarvi lopettaa, kun sulla on ekan viikon niin paha mieli ja kärty olo, polta vaan". Polttamisen lopettamisesta ei ole kuin hyviä seurauksia, ne hiton vieroitusoireet ei kestä ikuisesti.

"Eli laitat miehen valikoimaan perheensä tai tupakoinnin väliltä :O" Laittaisin minäkin. Kenenkään ei tarvi katsoa kun toinen pilaa omaa terveyttään ja löyhkää paskalle.
 
"a p"
[QUOTE="harmaa";26203239]Mutta sehän ei haittaa, ja sinähän et silloin kaipaa keneltäkään saarnaa kun pystyit olemaan tupakoimatta niin olet nytkin?


Ja miksi mies ei saa repsahtaa polttamaan? Etenkin kun kertoi että oli kärttyisä ym kun oli ilman tupakkaa.



Eli laitat miehen valikoimaan perheensä tai tupakoinnin väliltä :O[/QUOTE]


En pistä häntä valitsemaan perheen ja tupakoinnin välillä. Rakastan miestäni yli kaiken ja haluan auttaa häntä tekemään päätöksen lopettamisesta, koska on siihen jo aikaisemmin pystynyt. Tupakoinnista kun ei ole mitään hyötyä. Ja tottahan se on että ihminen voi sairastua ihan mistä vain, mutta eihän sitä sairastumisen riskiä tulisi itse ruokkia.
 
"Hmm"
[QUOTE="miä";26203361]muistakaahan mamma kun grillikausi on avattu että liian mustaksi poltettu makkarakin lisää huomattavaa syöpäriskiä, hus hus kuuman makkaran kimpusta siis.[/QUOTE]

Ai että tupakoinnin vaaroista huolissaan oleminen on turhaa hössötystä? Hohhoi. Varmaan tupakoitsijoita kaikki jotka tuollaisia argumentteja laukovat, että "no et sä voi sitten grillimakkaraakaan syödä"..
 
"Hmm"
[QUOTE="miä";26203385]Särkylääkkeiden jatkuvasta käytöstäkin on saatu hurjia tutkimuksia :([/QUOTE]

Lopeta trollaus ja keksi järkevämpää tekemistä. Tupakointi on vaarallista, samoin alkoholi ja huumeet. Ja kyllä ne särkylääkkeetkin jatkuvasti naposteltuina. :)
 
"rrr"
En kommentoi tämän ketjun juttuihin muuten, mutta minäkin suosittelen ehdottomasti sähkötupakan kokeilemista!

Kunnon vehkeet käyttöön (EIi sitä pientä tupakan kokoista josta loppuu akku heti eikä saa mitään edes irti) ja tarpeeksi vahvaa nestettä niin homma saattaa oikeastikin toimia. :)
 
vierailija
[QUOTE="Hmmm";26202900]Mun mielestä kuitenkaan kenenkään ei tarvitse katsoa sitä että puoliso ja perheenisä myrkyttää itseään ja löyhkää röökille päivät pitkät. Pistäisin ukon koville, että kumpi on tärkeämpi, rakas ja vauva vai ne hemmetin syöpäkääryleet. Potkisin persuuksille tällä tavoin.
Saako sun mies myös vaatia sua jättämään sun omat jutut mitä pidät tärkeinä? Ei parisuhde onnistu ilman kompromisseja. Ja vauvalle on varmasti tärkeämpää vanhempien toimiva parisuhde kuin isän tupakointi.
[/QUOTE]

Lukekaa nyt vaikka vähän miten tupakka vaikuttaa vastasyntyneeseen ja raskauteen. Ihan sama kenen tupakka. Ei ne ainoot haitalliset aineet päädy sinne tupakoijan keuhkoihin. Toivottavasti ootte 12 vuodessa sivistäny itteenne tai pysytte kaukana viattomista lapsista.
 
vierailija
[QUOTE="Hmmm";26202940]"Ja näille jeesustelijoille.. Juu en varmaan rakasta sitten lastani enkä välitä hänestä, koska tupakoin" <-- Ei se sitä tarkoita, mutta oikeasti lähestulkoon kaikilla tupakoitsijoiden lapsilla, on huoli, että isälle tai äidille käy jotain koska he polttavat, että tulee joku sairaus tms. Ja eivät tykkää siitä että aikuinen polttaa. Edelleenkin tupakoitsijatkin haisevatkin pahalle. Kiva sellaista pienellä lapsella haistella.

Ja terve parisuhde kyllä toimii, vaikka tupakoinnin lopettaisikin. Se ei ihan oikeasti ole niin paljon pyydetty.
Tuo nyt on ihan täyttä paskaa. Aikuinen lapsi ehkä voikin noin pelätä jos äidille tai isälle alkaa tulla siihen viittaavia oireita. Mitä hajuun tulee, niin vanhemmat voi haista vaikka mille pahalle, valkosipulille, bensalle, hajuvedelle... Ei lasta silti tarvitse kuplassa kasvattaa. Maailma haisee, minkäs teet.

Mitäs sitten kun parisuhteessa aletaan vaatimaan vaikka mitä? Et saa tehdä sitä etkä tätä etkä tuota. Vieläkö luulet toimivan?
[/QUOTE]

Niinkun se tupakan haju ei tarkottaisi sitä, että ne haitalliset ja myrkylliset aineet ei oo päätyny pelkästään sinne tupakoijan keuhkoihin vaan ympäristöön. Joten todellakin on välinpitämätöntä lasta kohtaan polttaa.
 

Yhteistyössä