Raskaudesta

Nyt mennään 19+3 viikkoja. Raskaus on ollut oikeestaan melkein oireeton(siis ei pahoinvointia ym.), mutta nyt tuntuu mahassa välillä hassuja vihlaisuja ja muutenkin sillaista outoa "kivun" tunnetta.
Ja aika-ajoin ne "vihlaisut" tuntuvat häpyluusta ylä viistoon vasenta kättä kohdin, siis ei alhaalta käteen asti vaan periaatteessa alavatsan vasemmassa reunassa. Toki niitä tuntuu koko vatsassa myös.
Jännittää vaan kun pian on rakenneultra, että jos ne siellä sanoo että kaikki ei ole kunnossa. Siis että ei ole enää hengissä. :/
 
Jos sulla on ensimmäinen raskaus (kuten arvelen) niin ehkäpä nää vihlasut on kohdun kasvukipuja:) Nuppinaulanpään kokosesta kun lähdetään, ni noilla viikoilla on jo joutunu venymään, ja siks vihloilee. Voin toki olla väärässäki, mut näin MULLA oli ekassa odotuksessa:) Toivotaan että kaikki on hyvin:)
 
Onpa sulla nyt iso asia jännitettävänäkin:) Mutta luulen jos ne vihlonnat on ihan semmosia lyhytkestoisia, kirpaisuja, että olisi kyse kohdun kasvamisesta. Miten pitkä aika sulla on ultraan tai neuvolaan? Siellähän kannattaa ehdottomasti kysellä KAIKKI mikä mieleen tulee, sitä vartenhan se porukka siellä on:)
 

Yhteistyössä