Rantamuoti ja raskaus

Vihdoin tuli ihanat rantakelit mut törmäsin ihan mykistävään ongelmaan! Mites te muut pukeudutte rannoille varsinkkin raskauden loppuvaiheilla? Itellä menossa 7. kuu ja masu on jo aikamoinen Kaapista löytyy vaan viime vuonna ostamat lappubikinit mut onko liian provot, varsinkin kun rintavarustus on kasvanut B:stä D kupposiin ja tuntuu et kohta Deeki käy ahtaaks. Aika paljon jää rinnasta näkyviin jos noihin viimevuotisiin ahtaudun, nännit tietty jää piiloon, mut muuten :( Lappubikineis tietty hyvää et jos ympärysmitta käy pieneks ni säätövaraa löytyy, kun taas tavalliset rintsikkamalliset bikinit voi alkaa kiristää. Mut pelkään et rinnat pullahtaa niistä ulos kun on aika hölskyväiset :(
Uusii rintsikkamallisii ei viittis investoida kun ei tiedä miten tän rintavarustuksen kans käy loppuraskaudest ja varsinkin sit kun maito joskus nousee...
Vinkkejä ja kokemuksia kuunnellen ja ootellen... :)
 
Mulla on nyt menossa 36. raskausviikko ja oon ollut rannalla tuubitopissa ja sitten ihan tavallisessa topissa. Joskus oon laittanut myös bikinien yläosan, vaikka ahdashan se jo alkaa olla :/ Ja alaosana mulla on yleensä hame..pari kertaa ollut bikinien alaosakin..
 
Mä ostin rantalomalle 2 numeroo normaalia isomman adidaksen sporttibikinisetin, ei kovin nätti, mutta peittää ja riittää ne muutamat kerrat mitä rannalla ehtii olla.
Äitiysmallisia uikkareita ja bikineitäkin löytyy, mutta ovat aika törkeän hintaisia minusta siihen nähden mikä niiden käyttö on.

Edellisessä raskaudessa ahtauiduin vanhoihin bikineihin ja se oli kyllä aikasta järkyttävää, nännit pysyi piilossa just ja just...
 
bikineissä tänään tuli oltua, viikkoja tosin vasta 19+2..Mutta jotenkin tuntui "nolota" kun eräs mies tuntui tuijottavan tissejä aika tehokkaasti :LOL: sen verran pullistelivat bikineissä :ashamed:

Hitto jos olis toi oma mies ollu mukana :whistle:

Mut joo..jos vaan entiset mahtuu päälle, niin en kyllä uusiin investoisi..annat muotojen näkyä vaan :D
 
No minulla on menossa viikko 27 ja olen pitänyt lappubikinin yläosaa ja kevyttä hametta.
Ostin pojan odotusaikaan suuremman koon, kun itsellä kanssa kasvoi b:tä D:hen kuppikoko.

Toinen jota olen käyttänyt on suuri suuri huivi, jonka olen taitellut kapeaksi (tällöin on myös peittävä, sillä kangas on muuten läpikuultavaa ) ja sitten sitonut sen tiukasti rintojen ympäri niin että pysyy aloillaan.

Ja ei niissä muodoissa mitään pahaa ole...senkun esittelet vain...kyllä se massu varmasti tasoittaa useamman ihmisen irstaat aatokset ;)
 
Ite oon kyllä ihan tavan biksuissa kulkenu.. =) mutta en oo yleisillä rannoilla ollu ku en tykkää käydä niilä. Omassa pihassa on arskaa ottanu biksut pääl ja sukulaisten luona käyny rantasaunoo. Eli huoletta vaan bikineissä..tosin itekkään en lappu mallista yläosaa osaa käyttää, piti ostaa toisenlaiset biksut ku vanhan naru malliset ja ei oikee istunu päälle täl hetkel.

Tyty ja Kitku 35+1
 
Omassa pihassa oon ollu bikineissä, mutta rannalla viime vuotiset lappubikinit ois kyllä aika pornot, ku tissit pullahtaa vaikka miten niitä asettelis.. Mä oon kanssa käyttänyt tuubitoppia bikinien päällä, etenki jos kävelee paljon rannalla..

aurora rv 34
 
Alkuperäinen kirjoittaja Viuvauvou:
Mä ostin rantalomalle 2 numeroo normaalia isomman adidaksen sporttibikinisetin, ei kovin nätti, mutta peittää ja riittää ne muutamat kerrat mitä rannalla ehtii olla.
Äitiysmallisia uikkareita ja bikineitäkin löytyy, mutta ovat aika törkeän hintaisia minusta siihen nähden mikä niiden käyttö on.

Edellisessä raskaudessa ahtauiduin vanhoihin bikineihin ja se oli kyllä aikasta järkyttävää, nännit pysyi piilossa just ja just...
Mistä ostit ja onko se niinku enemmän toppimainen se yläosa? Mitä makso? Ja vielä: minkä kokosen ostit ja mitä kokoo oot???
 
Alkuperäinen kirjoittaja mami18:
Mistä ostit ja onko se niinku enemmän toppimainen se yläosa? Mitä makso? Ja vielä: minkä kokosen ostit ja mitä kokoo oot???
Ostin ulkomailta lomakaupungista, mutta kyllä noita myydään täälläkin melkein missä vaan, tarkoitan siis tätä settiä:
http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=473498&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10006&compartmentId=10046&categoryId=10452

Mä oon normaalisti 36, mut nyt ostin 40 ja sovitin siis ennen ostamista. Noi venyy hyvin, mutta on kuitenkin napakat. Kauniithan ne ei ole, mutta paremmat kuin tursuavat bikinit...
 
Mul on itellä sellanen lahkeellinen uimapuku.. oon tykänny, se on ihan normi kokonen, mut venyy ihan mukavasti. Esikosta pystyin pitämään loppuun saakka, saas nähä miten nyt käy! Vastikään selailin ja löysin mm. tämmöiset vaihtoehdot
http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=454819&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=12653&compartmentId=13154&categoryId=13169
http://www.ellos.fi/ListPage/Category.aspx?CategoryId=23401
siel elloksen sivuilla on muutenkin ihan ok vaihtoehtoja mm. (pikineissä)
 
Ennen olen rannalla käyttänyt pikkuruisia lappubikineitä, mutta nyt raskaana (viikkoja kasassa 34+1) en ole halunnut bikineissä esiintyä. Ei miua sinänsä hävetä tää kroppa, ihan "timmi" oon vieläkin, mutta ei vaan tunnu hyvältä kulkea mahanröllykkä esissä. En osaa tarkemmin selittää miksi. Tuntuu vaan oudolta ajatukselta! Pari mammauikkaria olen ostanut (mutta toista, kalliimpaa ja parempaa en löydä enää mistään!!). Toisen H&M:ltä ja toisen espritiltä.
 
Mulla menossa 31+5 ja masu aikamoisen iso. Eilen viimeksi olin biitsillä ja päälläni oli ihan normaali liiviluilla tuettu bikinien yläosa halterneck-kiinnityksin ja alaosana sit hipsters-malliset pöksyt. Hyvin mahtuvat ja ylpeänä möllötin siellä mahani kanssa:)
Lappubiksuja en voi ajatella edes ei-raskaana, koska olen aika rintava.
 

Yhteistyössä