Raivokohtaukset 1v 2kk

  • Viestiketjun aloittaja auttakee
  • Ensimmäinen viesti
auttakee
Meidän poika on ruvennut saamaan ihan hirveitä raivareita, jos ei saa tehdä mitä haluaa tai jos häneltä ottaa jotain pois. Huutaa naama punasena pitkän aikaa. Samanlaisia raivareita saattaa tulla kun vaihdetaan vaippaa, pestään pyllyä tai puetaan vaatteita. :eek: Aiemmin oli pientä kiukuttelua, mutta nyt on tosiaan ihan suoraa huutoa. Onko ihan normaalia? Joskus saattaa leikkiessäänkin suuttua, jos ei saa esim jotain palikkaa oikeesta kolosta laatikkoon.
 
Eijuli-79
Kuulostaa jokseenkin tutulta, tosin meidän neiti täyttää vasta ensi viikolla 1v. Mutta jo pari kuukautta on saanut kauheita itkuraivareita jos johonkin ei pääse, tai jotain ei saa ja joskus tosiaan suuttuu jopa leluille. Tosin silloin ei kyllä ala itkemään mutta kitisee ja heittää lelun voimalla menemään..
 
Kuulostaa niin tutulta!!!

Tyttöni on nyt 1v 1kk ja näitä raivareita on ollut jo 10-11 kk asti...Nyt tyttö on keksinyt vetää itsensä aivan veteläksi raivotessaan sylissä. Laittaa kädet suoriksi, niin ettei meinaa saada tyttöä pysymään sylissä...Joskus varmaan tipahtaa lattialle raivotessaan. :( No pitkää pinnaa vaan... :eek:
 
niin tutulta kuulostaa meillä tyty 1v1kk ja saa noita raivareita kun ei saa tahtoaan läpi huutaa niin ettei henkeä vedä välillä se on vaan kestettevä kun eihän elämässä joka asiaa voi periksi antaa .aikasemmin sai sellaisia raivareita että polki jalkaansa no kait ne raivaritki joskus loppuu.... ;)
 
K-M
Meiän tyttö (1v4kk) on nyt sitten alkanu kans saamaan noita hepuleita. Lyö maahan selälleen ja huutaa tai jos syliin nostaa niin ihan veltoks. Ja ei tarvi kaksista syytä olla, jos vaikka sanoo et odota hetki niin on jo hirveä mielenosoitus pystyssä.
On käyny jo mielessä että onkohan jo pilalle lellitty, mut kai tuo kuuluu ikään.
 
Äiti-04
Niin tuttua! :) Poika 1v2kk ja eilenkin kiukutteli suoraa huutoa 30 minuuttia ja mikään ei auttanut. Olenkin antanut pojan rauhassa kiukutella aikansa enkä yritä kiinnittää häneen mitään huomiota. Eilen tosin mietin, että mistä saisin uudet ja paremmat hermot... :whistle:

 
Meillä neiti oppi kuukausi sitten heittäytymään KIVIKOVAKSI kun ei saa haluamaansa tavaraa pelottaa neidin kohalla että lyö ittensä vielä lattiaan joku päivä sitten noita mahalleen maahan käsillä hakkaa lattiaa on kans tullu ja teko itkua siihen päälle(tosin minusta se on niin koomisen näköistä välissä :LOL: )
 
Meilläkin on toi vaippojen vaihto välillä aika vääntelyä ja pitäs heitellä hoitopöydältä kaikki lattialle, myös vaatteiden päälle laitto ei kiinnosta juurikaan sekä kun laittaa oven kiinni nenän edestä niin siitä tulee pikku hepuli, mutta ei kyllä täytyy koputtaa oikein puuta ole vielä saanut ns.raivareita mitä yllä olveissa viesteissä luki, kai meijän heppu on ollut sitten niin kova ääninen alusta asti etten edes huomaa :LOL:
Poika on nyt 12kk eli kai ne hepulit tulee sitten kohta puoliin, jään odottamaan kauhulla!
Jaksamisia*
 
merika
meillä neiti saman ikäinen ja voi sitä huutoa jos jätskin yrittää ottaa pois vain pyyhkiäkseen käsiä. luulee pieni tietty et viedään herkku pois. kuuluu ikään ja luulen et pahenee kun ikää tulee lisää, koskas se uhma?
 
Banda
Meillä on aivan täysin samanlainen tapaus. Tyttö pian 1v1kk ja raivarit on joskus aivan mielettömiä jos ei saa mitä tahtoo. Vaipan vaihto on tuskaa ja vaatteita saa taistella päälle. Onneks näin ei oo joka kerta mut aika usein kuiteskin. Ja neiti myös harrastaa sitä et heittäytyy ihan veteläksi jos vaikka nostan sen syliin pahoja tekemästä. oon vaan yrittäny pysyy rauhallisena koska jos alan huutaa takasin niin tyttö vaan innostuu enemmän.
 
anne-68
Mun nuppuni on nyt vajaa 1v2kk,ja luonteeltaan aivan kuin enkeli.Mut kuinka ollakaan,muutaman päivän on tullut ihmeellisiä oamn tahdon ilmaisuja,todella rankkoja huutamisia siis.Aivan uskomattomista aisoista voi saada raivarin,sellaisista joista vähiten odottaisi suuttuvan.Mut niin yllättäen alkoi että taujsin heti sen kuuluvan ikään.Kun selasin vanhempien muksujeni vauvakirjoja,siellä oli samoihin aikoihin molemmilla vastaavia pamauksia.Et ei huolta,luonnetta kasvattaa!
 
Meillä tyttö vasta reilu 11 kk, mut viime ajat on menny kiukutessa jatkuvasti. Joka asiasta tulee kitinää tai raivokohtauksia. Ihan joutavanpäiväsistä asioista alkaa itkeä, esim. kun kielletään jostain. Hermot on kireällä koko perheellä, kun kitinää ei millään jaksaisi kuunnella. Sylissä vaan olisi hyvä. Mitään ei pääse tekemään, kun tyttö roikkuu jalassa kiinni ja itkee, jos ei pääse syliin. Huh, että pinnaa kiristää... Välillä tosin naurattaa, kun oikein vääntää tekoitkua ja raivoaa turhasta :LOL:
 
Meidän neiti on juuri tuon 1 v 2 kk ja aivan samat raivari oireet kuin edellä mainituissa. Muistelin esikoisen ajalta että tuo kuuluu todellakin tähän ikään.

Olimme juuri perheen kanssa viikonloppuna tukholman risteilyllä ja anoppi oli mukana. No neitihän tietenkin sai aivan mojovia raivareita siellä ja teki kaikki juuri edellisissä viesteissä oleet mm. vetäytyy jäykäksi ja kädet suoraksi että ei sylissä pysy ja vaipan vaihdossa juuri pitää lähteä eikä voi pysyä paikalla ym ym. niin ja teki vielä kolmet kakat per päivä. :headwall: . ja anoppilla on myös sanansa pelissä, you know.

:headwall: any way, yritin ajatella vaan kokoajan että tää on ohi menevää, mutta silti tunsin riittämättömyyttä. Nyt jälkeenpäin ajatellen osin voinu kyl relata enemmän. Onneksi anoppi jäi lasten kanssa nukkumaan että päästiin miehen kanssa viihteelle :D
ja rentoutumaan.
 

Yhteistyössä