aina ollut
Meillä KevytLevi 40%, ainakin siinä on omega 3 ja 6, muutoin en tiedä sen terveellisyydestä... Se vaan on parhaan makuista
Miten ei ole epäterveellistä? Mikä siinä on terveydelle hyvää?Alkuperäinen kirjoittaja Wide:Mini lättaa käytetään(28%) eikä sekään mitään epäterveellistä ole.
Mistä sen tiedät? Oletko lukenut tuoteselostetta?Alkuperäinen kirjoittaja Wide:Mini lättaa käytetään(28%) eikä sekään mitään epäterveellistä ole.
HöpöhöpöAlkuperäinen kirjoittaja Timppa:Oivariinissa on 40% kovaa eli epäterveellistä rasvaa.
Pehmeä, eli tyydyttymätön, on se hyvä rasva.Alkuperäinen kirjoittaja kertaus ja sitten tutkimaan:Kerrataans nyt: oliko se epäterveellinen sitä tyydyttynyttä ja tyydyttymätön ja monityydyttymätön hyvää? Vai mikä oli hyvää ja mikä huonoa?
Joo, anteeksi. 24 %!Alkuperäinen kirjoittaja Lilii lisänimetön:Koostumustiedot (100 g:ssa)
suolapitoisuus 1.2 %
rasvapitoisuus 60 %
tyydyttyneet rasvahapot 24 %
tyydyttymättömät rasvahapot 24 %
Tyydyttyneitä 13 %, tyydytttymättömiä 20% ja sitten vielä omega 3 ja 6. =)Alkuperäinen kirjoittaja Lilii lisänimetön:Pehmeä, eli tyydyttymätön, on se hyvä rasva.Alkuperäinen kirjoittaja kertaus ja sitten tutkimaan:Kerrataans nyt: oliko se epäterveellinen sitä tyydyttynyttä ja tyydyttymätön ja monityydyttymätön hyvää? Vai mikä oli hyvää ja mikä huonoa?
Kovetettu tai osin kovetettu kasviöljy. Mutta kaikissa eläinperäisissä rasvoissa on kanssa transrasvoja.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Mitä ne trans-rasvat ovat? Miten ne on merkitty margariinipakettiin?
Mutta jos siinä on jotain jossa maininta kovetettu, niin se ei ole hyvä.Alkuperäinen kirjoittaja jees:Tyydyttyneitä 13 %, tyydytttymättömiä 20% ja sitten vielä omega 3 ja 6. =)Alkuperäinen kirjoittaja Lilii lisänimetön:Pehmeä, eli tyydyttymätön, on se hyvä rasva.Alkuperäinen kirjoittaja kertaus ja sitten tutkimaan:Kerrataans nyt: oliko se epäterveellinen sitä tyydyttynyttä ja tyydyttymätön ja monityydyttymätön hyvää? Vai mikä oli hyvää ja mikä huonoa?
Joskus lukee vain kasvirasva :attn: Sitä transrasvaa ei Suomessa eritellä mitenkään.Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:Kovetettu tai osin kovetettu kasviöljy. Mutta kaikissa eläinperäisissä rasvoissa on kanssa transrasvoja.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Mitä ne trans-rasvat ovat? Miten ne on merkitty margariinipakettiin?
Alkuperäinen kirjoittaja Lilii lisänimetön:HöpöhöpöAlkuperäinen kirjoittaja Timppa:Oivariinissa on 40% kovaa eli epäterveellistä rasvaa.
Oivariini 60%
Ainesosat
Ainekset: kerma, kovettamaton kasviöljy, vesi, hapate, suola (1,2 %), stabilointiaine (E440) ja happamuudensäätöaineet (E500, E339).
Koostumustiedot (100 g:ssa)
suolapitoisuus 1.2 %
rasvapitoisuus 60 %
tyydyttyneet rasvahapot 24 %
tyydyttymättömät rasvahapot 24 %
Ei ole kovetettua, vaan kovettamatonta kaikki =)Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Mutta jos siinä on jotain jossa maininta kovetettu, niin se ei ole hyvä.Alkuperäinen kirjoittaja jees:Tyydyttyneitä 13 %, tyydytttymättömiä 20% ja sitten vielä omega 3 ja 6. =)Alkuperäinen kirjoittaja Lilii lisänimetön:Pehmeä, eli tyydyttymätön, on se hyvä rasva.Alkuperäinen kirjoittaja kertaus ja sitten tutkimaan:Kerrataans nyt: oliko se epäterveellinen sitä tyydyttynyttä ja tyydyttymätön ja monityydyttymätön hyvää? Vai mikä oli hyvää ja mikä huonoa?
Oivariinissa se kova on voita. Margariineissa se on usein kovetettua kasvirasvaa.Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:Oivariinissa on 40% kovaa eli epäterveellistä rasvaa.
Kyse on myös siitä, mitä se kova rasva on. Mutta kyllä, Oivariinissa on enemmän kovaa rasvaa, voita.Alkuperäinen kirjoittaja Wide:Kummassa on enemmän kovaa rasvaa?
Jos tuotteessa on kovetettua tai osittain kovetettua kasviöljyä niin se kyllä mainitaan.Alkuperäinen kirjoittaja Lilii lisänimetön:Joskus lukee vain kasvirasva :attn: Sitä transrasvaa ei Suomessa eritellä mitenkään.