Putket korvissa ja nyt korvatulehdus

  • Viestiketjun aloittaja Kokemuksia?
  • Ensimmäinen viesti
Kokemuksia?
Hei!

4-v. tytölle laitettiin kk sitten putket korviin. Nyt tuli sitten korvatulehdus, ja molemmmista korvista valuu märkää eli putket ilmeisesti toimii. Alkoi vaan ihmetyttää tuo liman määrä: siis paljon teillä on sitä märkää valunut? Onko ihan normaalia, että sitä tulee aivan norona? Varmaan on, mutta itseäni ihmetyttää, että noinko paljon sitä tosiaan sit tulee...? Oletteko menneet samana päivänä jo lääkäriin, kun limaa on alkanut tulla vai odotelleet?
 
No me ollaan menty kyl heti ku mahd. käymään lääkärillä. Jos sitä runsaasti tulee, niin voi joutua useammin käydä imemässä märkää pois. Hyvä olis käydä,ettei putket mene tukkoon!
Meillä jatkui vielä puolitoistavuotta korvakierre putkien laiton jälkeen ja uudet putket laitettiin kerran, kun ensimmäiset lähti pois... Et, aina se ei harmillisesti lopu siihen putkitukseenkaan=(
Nyt toisella pojalla putkituksesta on 2kk ja ei toistaiseksi oo ollu tulehduksia. Toivottavasti näin mennään eteenpäin...
 
Ap
Ok, kiitos! Varaan siis aikaa lääkärille, jos vielä illalla pääsis.

Joo, ei näköjään lopu kierre putkitukseen, kun eka tulehdus iski näin nopsaa :( Outoja nämä jutut, meillä 3-v pojalla ei ole ollut yhtään korvatulehdusta, ja tyttö on ollut kierteessä oikeastaan aina.
 

Yhteistyössä