Pummilla Helsingissä Nobinan busseilla?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ymmärrän hyvin, että kuskeja hermostuttaa, kun päivittäin lukuisat tyypit yrittävät päästä pummilla kyytiin. Ei ehkä järkevin tapa reagoida asiaan, mutta kyllä itsekin vittuuntuisit, jos päivittäin samojen ongelmatyyppien takia oma työsi kärsisi.
Saahan sitä hermostua ja vittuuntua, mutta kannattaako sen takia hankkia itselleen potkut. Valintoja.
 
  • Tykkää
Reactions: chrissy
Rvk vieras
Jos ei oo varoitusta ennen potkuja niin kyseessä on laiton irtisanominen. Jos tyyppi on humalassa työpaikalla niin sopimus purkautuu ja varoitusta ei tarvitse. Ei silti ole hyväksyttävää kuvata ja julkaista materiaalia "pummilla"ajosta. Toki kuljettaja SAA määrittää kuka tulee sisään ja kuka ei juurikin lippu- tai turvallisuus asia silmällä pitäen. Avoimen rahastuksen ongelma on juurikin tässä syyssä. Kuljettajalle on aivan sama ketä tulee kyytiin kun valintaa ei voi suorittaa jo ovella SIIS liputta matkustajat ja humalaiset/narkit. Tsemppiä!
 
vierailija
Mitä täällä suvakit keuhkoo. Tää somppujen lippukusetus tavalla tai toisella on ihan jokapäiväistä ja jatkuvaa kaikissa suomen kaupungeissa
Kaikkihan tuota tekee rotuun katsomatta. Sitä kokeillaan onnea ja napsahtaa sakot kaupan päälle JOS jää kiinni. Kaikille sama rangaistus. Se tekee meistä sivistysvaltion eikä poppakansaa savimajojen takaa missä kännykkä on paholaisen vehje ja henki pois omistajalta.
 
vierailija
Niin siis tästäkö mesotaan?
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707142200264851_u0.shtml

Kuski siis sai fudut koska kuvasi kuvasi kyytiin (liputta) pyrkiviä matkustajia ja j u l k a i s i ne facessa.
+ aiemman käytöksen vuoksi.

Eli onpas kauheeta kun bussikuski ei osaa käyttäytyä asiallisesti ja saa potkut.
Kuka tahansa voi kuvata bussissa milloin haluaa, koska se on yleinen paikka. Ja saa julkaista kuvaamansa videon vaikka sielä facebookissa.
 

Yhteistyössä