pukeeko muiden alakoululaiset kaulahuivin kaulaan lähtiessään kouluun pakkasaamuina?

  • Viestiketjun aloittaja itsepäinen
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Pojat laittaa kaulurin (jonka sitten unohtavat koulun naulakkoon tai tunkevat reppuun, kaulat paljaina tulevat aina kotiin), ekaluokkalaisella tytöllä on se paljon parjattu "prinsessa-pompula" Kivat-lakki =) 5v tarvitsee kaulahuivin naaman eteen, muuten ei suostu ulkoilemaan pakkasella.
 
äiti pölkkypäille
Alkuperäinen kirjoittaja itsepäinen;23168952:
ekaluokkalainen tyttö lähti tänään ilman kaulahuivia, ja pakkasta -30ast. matkaa on kilometri, jonka taittaa kävellen.
Kyllä ekaluokkalasina vielä pukivat,mutta enää ei kun ovat 11-14-vuotiaita.Tuntuu että kesät,talvet kävelevät mustissa farkuissa ,hupparissa ja jossakin takinkauhtanassa.Pipoa ei ole noilla yläluokkalaislla,vitosluokkalaisella kylläkin.farkkujen alla kahdet pitkikset ja kahdet lapaset päällekkäin.
Ja koskaan eivät ole kipeinä...ei nuhaa ,ei yskää ,kuumetta -----:):)karastuneita varmaan...sama jos avannossa kävisivät päivittäin!
 
lakki
[QUOTE="vieras";23168983]Pojat laittaa kaulurin (jonka sitten unohtavat koulun naulakkoon tai tunkevat reppuun, kaulat paljaina tulevat aina kotiin), ekaluokkalaisella tytöllä on se paljon parjattu "prinsessa-pompula" Kivat-lakki =) 5v tarvitsee kaulahuivin naaman eteen, muuten ei suostu ulkoilemaan pakkasella.[/QUOTE]

Saanko kysyä kuka parjaa sitä lakkia? Vanhemmat vai lapset?
 
Ekaluokkalainen tyttö kävelee vaan noin 100 m bussipysäkille, mutta laittaa silti kaulurin/kaulahuivin. Plus tietty toppahousut, villatakin, toppatakin, kintaat, pipon....jotkut ekaluokkalaiset menee farkuissa kelillä kuin kelillä, muttei meidän typy onneksi.

Tänään oli niin kylmä aamu, että tyttö jätti Svea-piponkin suosiolla kotiin ja laittoi päähänsä fleecevuoratun villaisen kissapipon :). -25 c oli aamulla pakkasta.
 
"joensuu"
ei tänään kun oli niin lämmintä, 14astetta lämpimämpää ku eilen, tänään oli vain 23pakkasta, eilen oli huivi, matkaa 1,4km. ja meillä käyttävät kypärälakkia "oikeiden" hattujen alla. täällä emäjunttilassa.
 

Yhteistyössä