Poliisien pikkujouluissa kuollut mies tekikin itsemurhan

  • Viestiketjun aloittaja luulin lukematta
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Poliisien pikkujoulut ovat vaarallisia. Eiks pari vuotta sitten niissä kuollut joku vartija, kun ase laukesi vahingossa. Viina+käsillä olevat aseet="vahinkoja" sattuu
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";25132087]Poliisien pikkujoulut ovat vaarallisia. Eiks pari vuotta sitten niissä kuollut joku vartija, kun ase laukesi vahingossa. Viina+käsillä olevat aseet="vahinkoja" sattuu[/QUOTE]

Eipä ollut mikään pikkujoulu, vaan tavallinen aseenkäsittely- ja ammuntaharjoitus työaikana. Vahinkoja sattuu, vaikka ei saisi.
 
vhjk
[QUOTE="vieras";25132160]Ei välttämättä ole itsemurha. Humalassa on voinut leikkiä aseellaan ja se on lauennut vahingossa[/QUOTE]

näin se vaan luetellaan vakuutuksessa eli itsari ja vähemmän massia tulee
 
....
Ensinnäkin, täytyy kyseisen miehen sukulaisena todeta, että hänen pois menonsa- eikä tapansa kuulu kenellekkään ulkopuoliselle, kaikista vähiten medialle.
Ja tätäkään asiaa ei jaksettaisi vatvoa mediassa sen enempää, ellei aviopuoliso sattuisi olemaan "julkisuuden henkilö". Lauantaista asti läheltä katsoneena, ei ole ollut lähisukulaisille helppo asia, ja viimeinen asia mitä tarvitaan on nähdä lööpit iltapäivä lehdissä, ja lukea ihmisten spekulointia netissä ja keskustelupalstoilla. (omaa tyhmyyttäni lukenut, ja raivostunut.) Median tiedot harvemmin edes täysin paikkaan pitäviä, lehdissä päivitelty vaimon ja "pienen" pojan jaksamista, mutta kahta vanhempaa lasta ei ole huomioitu millään tavalla, heidän äitinsä vaan ei satu olemaan "julkisuuden henkilö".
Jättäkää nyt hyvät ihmiset spekulaatiot omaan tietoonne, kun eivät ne teidän elämiinne varmaankaan millään tavalla vaikuta.. Ihmeelliseksi mennyt touhu, sanon vain.
 
"vieras"
Viranomaisten aseenkäsittely on mennyt vuosi vuodelta holtittomampaan suuntaan ja minun mielestä viranomaiset pitäisi kokonaan riisua aseista yleisen turvallisuuden takia.
 

Yhteistyössä