Poliisi epäilee vasemmistolaisen miesoletetun yrittäneen salamurhata Usan seuraavan presidentin Donald Trumpin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Hienoa kun olet alkanut miettiä oman tilasi diagnosointia. Katseesi pikkuhiljaa hivuttautuu kohti napaasi. Sannan ”tuhosta” kirjoittaminen on vahvaa liioittelua. Eikös tohtori Livingstone sanonut, että puheet ennenaikaisesta kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja. Don on nyt kruunaamaton dramaking. Nauttikaa siitä te juorulehtien ja törkysomekirjoitusten ahmijat. Nyt voitte mässäillä itsenne ähkyyn toimittaja Sanna Ukkolan piiskaamina, ja S-ryhmän kauppaketju pääsee vähemmällä retuutukseltanne. Kiukku ja paha mieli on järkevämpää purkaa netin mammapalstalla kuin lähteä väkijoukkoon riehumaan, tai postittaa julkuille ruokottomia viestejä. Toivottavasti terveyssanastosta myöhemmin löytyy diagnoosi nimeltään Sanna Marin syndrooma. Kyseiseen syndroomaan sairastuneita löytyy tältä palstalta muitakin kuin palstan suurkuluttaja Echo. Suosittelen palstan potilaille hengitysharjoitusta kolme ulos ja kolme sisään. Ohje löytyy lukemastani feelgood-kirjasta. Kirjan nimeä en kerro, joten kääntykää asiassa Googlen, kirjaston tai kirjakaupan puoleen.
🤣Hyvä👍
 
vierailija
Jaa nytkö väkivalta on tuomittavaa. Ihan vasta se oli vaan ansaittua.
Onko aiemmin ollut historiassa, että oman puolueen kannattaja yrittää salamurhaa?
"Kuusisen klubin murhilla tarkoitetaan kahdeksan Suomen kommunistisen puolueen (SKP) jäsenen murhaa 31. elokuuta 1920 Pietarissa osoitteessa Kamenno-ostrovski prospekt 26–28 sijainneella Kuusisen Klubilla.[2] Kahdeksan kuolleen lisäksi yksitoista muuta haavoittui hyökkäyksessä.[3] Ammuttujen joukossa olivat muiden muassa SKP:n keskuskomitean jäsenet Väinö E. Jokinen ja Jukka Rahja. Hyökkäyksen syynä oli Suomesta sisällissodan jälkeen paenneiden punaupseerioppilaiden tyytymättömyys SKP:n johtoa kohtaan."


Tässä yksi esimerkki siitä miten Suomen vasemmistolaiset ovat murhanneet toisiaan.
 
vierailija
Thomas Crooks oli antifan äijä.

Sitä parempaa....vai kuinka Li se meni?

Lankesit siis salaliittoteorioihin. No toisaalta uskothan sinä näkymättömään olentoonkin.
 
vierailija
Sorry mutta

FBI julkaisi Trumpin epäillyn ampujan nimen – WP: Epäilty oli republikaanipuolueen rekisteröity jäsen
"klo 9.31 CNN: Epäilty ampuja lahjoitti 15 dollaria demokraattipuolueelle

CNN kertoo epäillyn ampujan lahjoittaneen 15 dollari demokraatteihin kytkeytyneelle ryhmälle. Liittovaltion vaalikomission tietojen mukaan lahjoittaja nimeltä Thomas Crooks, jolla on sama osoite, lahjoitti 15 dollaria demokraattien suuntautuneelle poliittiselle toimintakomitealle nimeltä Progressive Turnout Project tammikuussa 2021."
 

Yhteistyössä