Poliisi epäilee vasemmistolaisen miesoletetun yrittäneen salamurhata Usan seuraavan presidentin Donald Trumpin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Jaa nytkö väkivalta on tuomittavaa. Ihan vasta se oli vaan ansaittua.
Onko aiemmin ollut historiassa, että oman puolueen kannattaja yrittää salamurhaa?
Onhan noita. Etenkin ääripiireissä. Useinhan salamurhaaja ja yrittäjät ovat "pettyneitä faneja". Suurimmalla osalla tietenkin päässä vikaa, mutta onhan noita analyyttisempiäki salamurhaajia.
 
vierailija
Onko _media_ ihan vihapuhetta levittänyt? Mediahan Sannan bileillat lopulta paljasti ja vei tuhoon.
Eilenkin Iltis julkaisi Sannasta vähemmän mairittelevan artikkelin.

En tiedä olenko autisti, mutta rakastan eri osuuksien punnitsemista. Olisin varmaan hyvä tuomarina: "tuo on osasyyllinen, tuo toinen on enemmän syyllinen."
Hienoa kun olet alkanut miettiä oman tilasi diagnosointia. Katseesi pikkuhiljaa hivuttautuu kohti napaasi. Sannan ”tuhosta” kirjoittaminen on vahvaa liioittelua. Eikös tohtori Livingstone sanonut, että puheet ennenaikaisesta kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja. Don on nyt kruunaamaton dramaking. Nauttikaa siitä te juorulehtien ja törkysomekirjoitusten ahmijat. Nyt voitte mässäillä itsenne ähkyyn toimittaja Sanna Ukkolan piiskaamina, ja S-ryhmän kauppaketju pääsee vähemmällä retuutukseltanne. Kiukku ja paha mieli on järkevämpää purkaa netin mammapalstalla kuin lähteä väkijoukkoon riehumaan, tai postittaa julkuille ruokottomia viestejä. Toivottavasti terveyssanastosta myöhemmin löytyy diagnoosi nimeltään Sanna Marin syndrooma. Kyseiseen syndroomaan sairastuneita löytyy tältä palstalta muitakin kuin palstan suurkuluttaja Echo. Suosittelen palstan potilaille hengitysharjoitusta kolme ulos ja kolme sisään. Ohje löytyy lukemastani feelgood-kirjasta. Kirjan nimeä en kerro, joten kääntykää asiassa Googlen, kirjaston tai kirjakaupan puoleen.
 

Yhteistyössä