Poistettiin munuainen,perna,osa haimaa...

  • Viestiketjun aloittaja ystävä oli leikauksessa tänään
  • Ensimmäinen viesti
"akka"
Mielenkiintoista! Kovin moni asia noissa vaikuttaakin! Yhtenä muistan tekstin kirjasta Voita syöpä!... Syöpäsolu tarvitsee leviämiseen tiamiinia, joten sen karttaminen auttaisi, siis ei mitään monivitamiinivalmisteita saa syödä eikä tiamiinipitoisia ruokiakaan, siis näitä. missä on eniten tuota B1-vitamiinia:
Eniten ja v
Hänelle sanottiin että jos uusiutuu ni hoitoja ei voida enää antaa,on kuulemma saanut maksimimäärän mitä ihmiselle voi antaa.
 
ystävä oli leikauksessa tänään
[QUOTE="akka";25198964]Hänelle sanottiin että jos uusiutuu ni hoitoja ei voida enää antaa,on kuulemma saanut maksimimäärän mitä ihmiselle voi antaa.[/QUOTE]

Totta ! Ihmiselle voi antaa hoitoja syöpään vain 3x. Joten toiv, ettei mihinkään tule.
Mutta usein on kun tulee kerran , tulee useamminkin
 
vierailija
[QUOTE="vieras";25193399]Ehkä se ystäväsi tietäisi? Toisen munuaisen voi poistaa, pernankin, haimaa ei voi kokonaan. Haimasta poistettiin ilmeisesti vaan sen verran, kun turvallisesti pystyttiin poistamaan. Tollaiset syövät ja varsinkin sisäerityselinten syövät ovat hyvin vakavia.
Jos suoraan sanon, niin ei tosta parannuta.
kyllä haimankin voi poistaa kokonaan,silloin pitää joutuu vaan pistää insuliinia loppuelämän ajan kun ei ole haimaa enää mikä sitä tuottaisi..
mun äidillä on haimasyöpä ,etäpesäke oli paksusuolessa. on elänyt 2leikkauksen jälk. 2 vuotta. saa hormonihoitoa.
haimasyöpä taitaa olla syöpä pahimmasta päästä :([/QUOTE]
https://youtu.be/BSBqtQNx9mM?t=274
 
vierailija
Mutta miksi?
Haima tuottaa ruoansulatukseen tarvittavat entsyymit. Haimasyöpä tukkeuttaa haima- ja sappitiet ja siitä johtuu potilaiden keltaisuus. Tilannetta voidaan helpottaa asentamalla stentti, joka pitää tiet avoinna. Haimasyöpä on usein levinnyt jo kun se vihdoin löydetään imusolmukkeisiin, maksaan, keuhkoihin, vatsakalvoon ja lisämunuaisiin. Elinennuste on muutamia kuukausia.
 
vierailija
Jotkut syövät esim. rintasyöpä voidaan parantaa todella hyvällä prosentilla, jopa 80-90% paranee. Edellytyksenä kuitenkin on, että tauti havaitaan ennen etäpesäkkeiden leviämistä. Rumasti sanottuna metastasoitunut tauti on yleensä kuolemantuomio, kysymys on vain ajoituksesta joka taas riippuu syöpätyypistä ja levinneisyysasteesta sekä potilaan kunnosta = kuinka kovia hoitoja kestää.
Mutta glyfosaattia, joka sen aiheuttaa, ei kielletä?
 

Yhteistyössä