Poikien sukuelinten silpomisen kieltäminen

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Allekirjoita kansalaisaloite poikien sukupuolielinten silpomisen kieltämiseksi. Tälläisen barbaarisen toiminnan salliminen ei kuulu sivistysvaltioon. Jokaisella lapsella, myös pojalla, on oikeus ruumiilliseen koskemattomuuteen.

 
vierailija
Tässä on kysymys arvovalinnasta. Haluaako suojella muslimien uskontoon liittyvää oikeutta silpoa lasten sukupuolielimiä vai haluaako suojella lasten ihmisoikeutta ruumiilliseen koskemattomuuteen. Yhdellekkään suomlaiselle ei pitäisi olla epäselvää kumpaa oikeutta pitää puolustaa. Jokainen allekirjoitus asian korjaamiseksi on tärkeä.
 
vierailija
Onhan se ihan käsittämätöntä, että tälläinen on vielä 2000-luvun maailmassa sallittua. Lapsen etu on aina ensisijainen. Miksi nyt uskonnollinen etu asetetaan lapsen edun edelle?
 
vierailija
Ihan hullua että pysyvän ruumiillisen vamman tuottaminen lapselle on ok uskonnon varjolla, mutta muu ruumiillinen kajoaminen ehdottoman tuomittavaa (esim. Tukistus tai luunappi). Pieni ristiriita. Tämä pitäisi ensi tilassa saada läpi kyllä, jokainen tolkun ihminen sen tajuaa. Eihän täällä ketään saa kivittääkään sen takia että jonkun uskonnon mukaan tehnyt jotain väärin, mutta lapsia saa silpoa. Huhhuh
 
vierailija
Mitä uskonnonvapautta se oikein on, että saa silpoa toisen ihmisen ruumista??? Yhden uskonnon tapoihin kuuluu myös vääräuskoisen pään katkaiseminen. Kai sekin sitten pitäisi sallia uskonnonvapauden nimissä.
 
vierailija
vierailija
Poikalasten uskonnollinen ja puritanistinen sadistinen rituaalisilpominen on kiellettävä heti tyttöjen rituaalisilpomisen ohella. Lapsilla pitää olla itsemääräämisoikeus kehoonsa, lasten keho ei voi olla vanhempien tai barbaarisen yhteisön omaisuutta.
 

Yhteistyössä