Pömppömahaiset plussaajat!!

Kamilla :hug: :hug: Tuntuu taas aika mahdottomalta löytää tähän sanoja.... on tämä niin väärin. :ashamed: Toivon kuitenkin, että jaksat ajatella eteenpäin ja tuntea sen pienen toivonkipinän sisälläsi kaikesta huolimatta. :heart:
 
Maanantai 21.4.

Neilikka78..................1.inssi.................................kp/27/ktt13
Stella75.....................2.ivf.....................................kp30/-/ktt12
Auringokukka.............ivf........................................kp/-/ktt12
PeePee77...............pas/zumenon...................kp26/29-31/ktt10
Marli...........................2.pas...................................kp/-/ktt6
Kamilla..................pas/zumenon..........kp17/29-31/siirto ei onnistunut
Krisseli79...................2.ivf..................................kp14/-/punktio 21.4
Kurreliini....................pas (vko18).........................kp5/-/ktt
Soleil76.....................1. inssi (touko).....................kp28/30-35/ktt
Minea81.....................Pupuilua..............................kp22/-/ktt
Dreamer-88................inssi....................................kp20/-/ktt
mmm.........................4.inssi/clomit/puregon..........kp11/27-31/ktt
Hobelix......................1.ivf (touko).........................kp9/30-32/ktt
Sahrami73.................ivf / kesä.............................kp/26-28/ktt
Taivaansilpoja...........pupuilua..............................kp/-/ktt
Simmu.......................2. inssi.................................kp/-/ktt
Haave........................pupuilua..............................kp/-/ktt
Milja71.......................icsi.......................................kp /-/ktt
Kinky cat....................ivf........................................kp/-/ktt
Nippe81.....................inssi....................................kp/-/ktt

Testailijat
Stella75 - Ma 21.4
Auringokukka - Ke 23.4
PeePee77 - Pe 25.4
Marli - Ti 29.4
Dreamer-88 - Ma 5.5

Plussanneet :heart: :flower: :heart:
Ulpu78 :D (ultra 5.5)
Miruliini :D + Papu & Nuppu (ultra 5.5)
EllaElias :D (ultra 8.5)[/quote]

 
Olen tosi pahoillani puolestanne. :hug: :hug:

Eipä tässä hurraamista ole omassakaan tilanteessa. vuoto alkoi taas ja kovat mahakivut. Ultra vasta ke, jolloin näkee, että tuliko nyt toinenkin pihalle. Yritän olla luottavainen, mutta vastaavissa tilanteissa maaliskuussa meni kesken ja samoin viime lauantaina toinen. Ihmettä tässä kai vaan voi odotella... :'(
 
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Näyttää kaikilla olevan aika hankala päivä. Munkin pitää tässä kärsiä pettymystä. Ennen ivfää tehtävä hysteroskopia ei onnistu ihan noin vain. Saatiin vihdoinkin klinikka-aika Budapestiin ultraan ensi viikoksi ja todennäköisesti koko skopiaa ei voi tehdä vasta kuin ensi kuussa. Mulla on viela migreenimasennusta päällä joten otan koko jutun raskaasti. On vaan jotenkin niin väsynyt. Mutta ainakin kyseinen klinikka on siisti (saippuatkin on =) YESSS) ja tehokas. Eivät tule ryöstämän meidän aikaa. Pitaisköhan vaihtaa....
 
Paljon voimaa ja jaksamista Stella ja Kamilla :heart: :'(
Täällä samaa suuntaisia uutisia..vatsakivut alkaa olla jo kovat ja vuoto alkamassa :ashamed:
Eli taas voi toivon heittää nurkkaan..(poimitaan taas seuraavassa vaiheessa sieltä nurkasta..)
Nyt ei vaan jaksaisi mitään :'(
Uusia suunnitelmia kai pitäisi vaan jaksaa tehdä..ja heti soitella taas jatkoa..voih..
:ashamed:
Yritetään nauttia edes tuosta keväästä, ihanasta auringosta ja kukkasista :flower:

*nyt vetää viltin päälle ja :'( tuskat taas pois*
 
mmm
Stella ja Kamilla :hug: :hug: Taaskaan ei löydy sanoja :'(

Pikaisesti täältä töiden lomasta ultra-uutisia. Elikkä inssiä ei nyt tehdä!!!! Limakalvosta löytyi "vikaa", paksuus kyllä riittää, mutta kun on mutkikas? ontelomainen? Eli voi olla hyvinkin syy siihen, että ei meinaa raskautua ja kuulemma siihen, ettei sikiö pysynyt mukana. Nyt edessä hysteroskopia+ ja kaavinta. Ajankin sain 15.5, joten "polla" kieltämättä sekaisin..... Siellä köllötteli kaksi isoa munista mol. yli 20mm ja lekuri totesikin, ettei vikaa sieltä löydy. Mutta kehoitti kotona "toimimaan" mutta inssiä ei sitten tehnyt? Meinasi kyllä, että vaikka raskautuisinkin, voisi olla että edessä olisi uusi keskenmeno. Joten toimisko vai ei? Mutta positiivisesti totesi , että toiminpiteen jälkeen ei taida enää lähetteitä tarvita??? Vika johtuu kuulemma hormoonihäiriöstä. Tää lääkäri oli tuuraamassa ylilääkäriä ja todellakin kiinnitti heti huomioita limakalvoihin. Kyselin, et miksei aiemmin ole asiaa huomioitu, niin mutisi vaan että on riippunut vähän katsojasta....Tosin mulla onkin ollut viime kerroilla nuori lääkäri, joten olisiko jäänyt huomaamatta...Tiedä nyt onks nää hyviä vai huonoja uutisia, mut kyyneltäkään ei ole vierähtänyt! Ainakin jokin syy löytyi ja jos sen vielä voi hoitaa, niin...hyvä asia kai.

Sori nyt tää oma napa. Nyt on pakko mennä jatkaa duunia.

mmm

ps. En muistutaa enää niin paljoa Amin Asikaista :LOL:
 
Hei ystäväiseni.
Olen ottanut selvää adoptiosta viime päivinä. Mua jotenkin pelottaa nää hormoonit ja se pelko mikä meillä kaikilla varmasti silloin tällöin on, eli onnistuuko hoitojenkaan kanssa.
On ollut ihanaa jutella mieheni kanssa, olemme käyneet läpi molempien ajatuksia hoidoista, sekä adoptiosta.
Voi Kamilla ja Stella, tää on niin rankkaa se on niin väärin että joudutaan koko ajan uusien ongelmien eteen.
Oletteko huomanneet, kuinka nopeasti monet parit menee naimisiin ja sitten siitä vajaan vuoden kuluttua heille syntyy ihana vauva, tottakai heillä on oma talokin.
Siitä noin vuoden, puolentoista kuluttua heille tuleekin ero ja se olikin siinä.

Ajatelkaa kuinka paljon me olemme miestemme kanssa käyneet läpi ja aina nousseet. miettikää sitä huumoria, mitä me kuitenkin suhteestamme ja elämästämme löydämme. =)
Uskon, että osaamme arvostaa myös elämäämme.
Älkää lannistuko, itse yritän täällä tsempata itseäni hyvillä asioilla.
:heart: :heart:
 
Onhan meillä täällä taas ollut maanantai, kun vastoinkäymisiä tuntuu tulevan kaikista ovista ja ikkunoista.... :headwall:

Ulpu, maltathan mielesi vielä, sillä vuoto voi liittyä vielä siihen toiseen poistuneeseen alkioon. Voimia sinne kohtuuttomalle koettelemukselle! :hug:

Hobsku, voi kuinka turhauttavaa noi viivästykset! :headwall: Helli itseäsi ja koita saada migreenimasennus taltutettua ja katsotaan millä aikataululla asiat etenevät - kyseessä taitaa olla kuitenkin hyvä ja pätevä klinikka. =)

neilikka, älä luovuta nyt vielä, mutta silti viltin alle käpertyminen on hyvä vaihtoehto. Pidä itsestäsi huolta ja koitathan vielä ajatella positiivisesti - KTT!! :hug:

mmm (ex-asikainen), no jopas olikin uutisia! Mutta jotenkin mulle tuli heti mieleen positiiviset asiat tuosta, eli ehkä tästä nyt löytyy selitys teidän vastoinkäymisille. =) Ja lääkärin vaihtuminen välillä ei taida olla huono juttu, sillä kyllä asioiden tulkinnassa ja havainnoissa kuitenkin on eroja. Kuten nyt sunkin kohdalla. Älä siis pömppis nyt suotta vuodata ollenkaan kyyneliä, sillä lääkärikin kuulosti toiveikkaalta ja kun jo saitte ajankin hysteroskopiaan ja kaavintaan, niin kyllä ne asiat etenee ja hyvinkin saattaa olla pysyvää apua tiedossa. Eikä mitään inssejä jatkossa ees ehkä tarvita! :p
 
Voi rähmä, mikä päivä pömppiksillä on tänään ollut. Eipä tällaisia tapauksia toivoisi kellekään!

Stellalla ja Kamillalle valtavat voima:hug: !!!

Neilikalle , Hobelixille ja mmm:lle myös jaksamista! :hug:

Ulpu: Ikävä kuulla! Mikähän meitä oikein vaivaa? - täälläkin suunnalla aina alkuillasta alkaa vatsakivut ja sen myötä tuhrut. Jonkin sortin ultraa itsekin suunnittelen jo ennen tuota klinikan antamaa aikaa. Pää ei millään kestä siihen saakka. Keskiviikkona aion mennä uusinta verikokeeseen ja sen vastauksen saamisen jälkeen sitten tartun luuriin ja varaan ajan.

Nyt vaan pömppisenergiaa kaikille ja uskoa tulevaan
(vaikka se todella vaikeaa onkin)! :headwall:
 
Kamala maanantai!

Stellalle ja Kamillalle :hug: ja paljon voimia jatkoon, kyllä te vielä sen vauvan saatte, mutta ensin surraan tämä suru pois.

Ulpu, jospa vuoto todellakin liittyisi poistuvaan alkioon ja toinen siellä lämpimässä vielä köllöttelee, eikö =) .

Neilikka älä vielä heittäydy nurkkaan, muista KTT!

mmm Olet kyllä saanut ihan ihania uutisia, toimenpiteen jälkeen kaikki on kunnossa eikä lähetteitä tarvita, lapset saa sitten "kotona tehtyä".

Marli adoptiosta...hyvin läheinen pariskunta sai viime ke tietää, että heistä tulee vihdoin äiti ja isä, Bangokissa odottaa pieni kaksi vuotias poika, syksyllä pääsevät hakemaan hänet kotiin. Tie on ollut pitkä ja kivinen, mutta tulos sen arvoinen. Ihan kuin näissä hoidoissa.

Jaksamista myös kaikille muille!

(.)Punktio oli tänään ja kypsiä munasoluja saatiin 18! Nyt sitten pitäisi levätä ja juoda paaaaljon, vatsaontelossa oli vähän nestettä. Punktio meni ihan hyvin, kiitos kipulääkkeiden. Huomenna iltapäivällä saa soittaa miten ovat hedelmöittyneet, aion soittaa myös ke aamuna miten ovat jakautuneet ettei shokkina sitten ennen siirtoa. Siirto on siis ke 10.30, ja siirrettäväähän tulee ja pakastin täytetään.

-Krisseli-



:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: =) =) =)

Ei...tekniikan ihmelapsi taas asialla, tuota viimeistä riviä en kyllä edes tehnyt!
 
Stella75 ja Kamilla :hug:


Minun niagara vuoto kruunaa tämän kurjan päivän, verikruunu otsalla. Mieli maassa.

lääkärille soittelin, olen häneen yhteydessä ennen 7.7, ja siitä suunnitellaan sitten elokuulle, viim. syyskuulle uusi ICSI. Tulisi hyvä kesä, niin saisi kiloja pois ja voimia uuteen koitokseen.

 
Voi että. Mikä isojen tunteiden, suurien pelkojen ja surujen päivä tämä on ollut. Halaus ihan kaikille sitä tarvitseville :hug: :heart: :hug:

Hobskulle ja mmm:lle jaksamista uuteen odotteluun ja vastoinkäymisiin. Hyvä asenne mmm sulla on, pidäthän sen muru vaan yllä. Hobsku taas, ihailen ja ihmettelen rauhallisuuttasi ja lujuuttasi. Varmaan tiedätkin, että itse olisin vetänyt aika moisen kovaa ja korkealta noissa vastoinkäymisissä. Sinä sen sijaan jaksat, ja saat vielä migreenin palkkioksi. Voi sinua :hug:

Onneksi on hyvääkin sattunut. Krisselillä toivoa antava, mahtava solusaalis. Onnea! Ja keskiiviikkona siirtoon. Kuule, kerron salaisuuden: uskon tähän maanantai-keskiviikko -kaavaan sokeasti. Omalla kohdalla se toi plussan. Näen jo silmissäni kuinka teidän soluilla on tällä hetkellä hurjan kiva hippaleikki menossa - tai ehkäpä ollaan jo siirrytty tuttavallisemmaksi ja parit on löytyneet. Kova jakautumiskilpailu alkakoon - paikoillanne, valmiit, hep!

Ulpu. Voi miten uskon olevan rankkaa tuon vuodon kanssa. Hcg-arvosi oli kuitenkin niin hyvä, että en suostu ajattelemaan muuta kuin, että se toisen alkion tie päättyi ja vuoto johtuu edelleen siitä.

Marli, sinun sanasi kolahtivat täällä. Positiivinen rauhallisuus olkoon merkki Maukkojen hakkuutyön onnistumisesta. Tällä hetkellä siellä kohennellaan ja parannellaan asumuksia pitkää matkaa varten.

Auris. En sano muuta kuin voi että. Ja sama maanantai-keskiviikko -kaava olkoon hyvä enne sielläkin. Samoin kuin skitsot unet. Mun vahva tunne on edelleen olemassa :heart:
 
Stella ja Kamilla :hug:

Punktio oli tänään.. Toisella puolella oli neljä follia, kaksi 18-22mm, yksi 25mm mutta litistynyt ja yksi 14mm.. Kaksi tasaista jätettiin, kaksi otettiin pois. Kanyylin laitto oli kaikkein kivuliain, itse puudutus ja toimenpide oli vain himpun kivulias.. nyt vatsa vähän hellänä, varmaan pregnylin jäljiltä.. Eli ovis ti-ke, testaus 7.5. Saa nähdä tuleeko mitään, toisaalta toivoo, mutta ei haluaisi pettyä.. Ja ei tehdä inssiä, eli ihan luomuilua vain..
 
Heipsans ystävät! Vääntäydynpä minäkin taas ihmisten ilmoille täältä kolostani. :p Monika tekee vähitellen tuloaan, pakoon ei pääse. Verot ja kuolema. .ja dear Monique.

Voi mikä murheen päivän pömppiksiä on kohdannut! Stella, Taivaansilpoja ja Kamilla - lohdutusrutistus teille ja voimia murheen keskellä. :hug: Teille, kuten kaikille meille, olisi niin suonut onnellisia käänteitä tällä tiellä. Vetäkää rauhassa henkeä tänään. Tavalla tai toisella matka jatkuu taas, kun on sen aika. Neilikalle myös lohtua ja tervetuloa mukaan pömppiksiin, maustekaverini!

Ulpu, en tiedä miten sinua rauhoittaisi ja lohduttaisi. Toivotaan niin kovasti, että vuoto on harmitonta ja toinen vauveli jatkaa vahvasti mukana. Labrassahan on kuitenkin näyttänyt oikein hyvältä nyt - se varmasti kertoo jotain tilanteesta. Pääsethän pian ultraan tarkastamaan tilanteen, pääsethän? Koita jaksaa pitää lippu korkealla! Ihanaa, että miehesi on tulossa pian kotiin luoksesi. :flower:

No, onneksi tässä on ollut myös niitä hyviä uutisia, jotka kantaa meitä kaikkia eteenpäin. Krisselillä aivan mahtava saalis! Vau! Ja Dreamer, ilmeisen hyvä tilanne myös sulla, vaikka piti harventaa satoa välillä. Tehtiinkö se sun punktiosi ihan samaan tapaan kuin nuo ivf:n punktiot? Huih! Kurre, ihanaa, että teillä hommat etenee! Olen tosi supererityisiloinen siitä!

Pitänee vissiin laittaa näitä juttuja menemään pätkissä, kun on tullut niin paljon kommentoitavaa.
 
Sahrami Juu, ilmeisesti tehtiin.. uskoisin ainakin.. ei oltu siis suunniteltu, mutta viimeksi menopuria piti pistää puolet enemmän kuin nyt, sen vuoksi ei osattu ihan varautua.. Mutta nyt olisi ihan hyvät lähtökohdat, toivottavasti se plussa vihdoin ja viimein tulisi :)
 
Kiitos kaikille rakkaille myötäelämisestä,
ootte tärkeitä ihanat pömppikset!! :heart: :heart:

Miruliini, juttelin Väestöliiton lääkärille tosta julkisen puolen touhusta ja sanoi että mun kotipaikkakunta täällä Etelä-Pohjanmaalla on tyyliin ainoita Suomessa jotka ei anna jonossa olevien käydä yksityisellä jonotusaikana. Ei oo kuulemma reilua muita jonossa olevia kohtaan!? En kyllä ymmärrä tota logiikkaa, miten se on muilta pois jos käydään yksityisellä ja mahdollisesti raskaudutaan! :eek: Sittenhän vaan seuraava jonossa oleva pääsee nopeemmin hoitoon!! Ei ymmärrä....

Mut täällä on jo uudet suunnitelmat :saint: Aiotaan aloittaa uusi ICSI Väestöliitossa heti seuraavasta kierrosta. Lääkäri vaihtui (mun pyynnöstä ) ja juttelinkin tän ylilääkärin kans (joka "astuu nyt puikkoihin" ) pitkän tovin tänään. Heti tuntui että osaavissa käsissä ollaan, hän tuntui ottavan meidän jutun kunnolla asiakseen. Siinä mieles turvallista jatkaa samas hoitopaikas että ei toisteta enää samoja virheitä. Eli täs tulevas hoidos kaikki munasolut tullaan icsaamaan on siittiötilanne sit mikä hyvänsä. Pistokset aloitetaan aavistuksen suuremmalla määrällä, todennäköisesti 150IU. Soittelen klinikalle sit kun menkat alkaa niin saan reseptit ja hoito-ohjeet postissa. Meinaan käydä ultrat täällä kotipaikkakunnan yksityisellä ettei tarvi ajaa pitkää matkaa pelkän ultrakäynnin takia.
Ja jos (ja kun :kieh: ) siirrettävää on niin haluan kahden alkion siirron, meni vähä usko tuohon PAS:iin tänään, olin "ihan varma" että edes toinen selviää mut ei...
 
Huomenta.

Kiitos rakkaat myötäelämisestä.

Elämä on niin ihmeellistä, että kauhean järkytyksen ja pohjamutiin voimalla vetävän pettymyksen pyörteen kourista huolimatta, miehen kanssa oltiin eilen aivan ihmeellisellä tavalla toisiamme ihanasti lähempänä kuin taas pitkään aikaan. Me istuttiin saunassa sylikkäin ja sen jälkeen vietettiin ilta sohvalla, juotiin viiniä ja syötiin herkkuja. Ja itkettiin. Ja oli paha olla, tottakai. Puhuttiin siitä, että pelottaa. Että mistä tämä johtuu. Ja onnistuuko tämä ikinä. Mutta silti meidän ylle laskeutui rauha: nyt ei hoitoja, ei piikkejä, ei varomista, ei juomisen feikkaamista, ei kavereille epämääräisiä selityksiä, ei hormonimyrskyjen itkuja, ei jatkuvaa oireiden kyttäämistä - ja heti kun alkaa jo innostua listan jatkamisesta, mieleen nousee se suurin ei. Eikä vieläkään vauvaa.

Jätän teidät nyt joksikin aikaa. Ei siksi, ettettekö te olisi minulle tärkeitä! Olette - liiankin. Yritän opetella nyt ihan oikeasti vähän toisenlaista arkea - mm. sellaista, jossa päiväni töissä eivät kulu lähinnä roikkumalla 2+:ssa... Mun täytyy edes yrittää. Nyt kun se tuli pakosti vastaan, yritän edes vähän nauttia tästä "uudesta" elämänvaiheesta nimeltä hoitotauko. Ja se nauttiminen ei multa taida onnistua, jos muistutan itseäni päivittäin täällä siitä, mikä muhun sattuu sattuu sattuu.

Saatan tulla välillä katsomaan kuulumisia ja ehkä joskus jotain kirjoitankin. Ja tulen myös syksyllä takaisin. Ihan oikeasti toivon, että te olette jo ponnistaneet suurimmaksi osaksi jo odottajiin ja voitte jo paksusti ja erittäin pömppämahaisesti siinä vaiheessa kun tulen uutena ja ehompana yrittämään vielä.

Ne, joilla hoidot jatkuvat syksyllä - me selviämme kyllä. Annetaan auringon valaa meihin kultaa.
Ne, jotka onnistuvat - sydämestäni toivotan teille onnea ja iloa elämän suurimman ihmeen todistamisessa, lapsen kantamisessa sydämenne alla.

Teidän
Stella
 

Yhteistyössä