**Plussataan yhdessä ennen joulua <3**

Eipä ollu kauheesti hyötyä testailusta :headwall:...joku hailakka viiva saattoi tihrustamalla näkyä, mutta en luota enää "haamuihin". Ennenkin olen niitä nähnyt ja taitaa vaan korvien välissä olla vika. Enkä nyt edes aamupissasta tehnyt. Noh, odottelen jospa menkat alkais perjantaina tai lauantain puolella viimeistään. Jos ei, niin uutta testiä kehiin :) Plussaonnea kaikille muillekkin toivotan! ++
 
Viimeksi muokattu:
Kylläpäs on monella jännät paikat, tsemppiä ja plussatuulia kaikille!

Mä en enää elokuisiin pääse, enkä enää plussaa ennen joulua. Syyskuulle on nyt tilaus laitettu, saa nähä kuuleeko haikara :) Menkat päällä vieläkin, onkohan tänään kp 3/29-34
 
Kovin hiljaiset plussatuulet on sinne elokuisten suuntaan tästä ketjusta. Höh. Mutta jos saisimme uudenvuoden lahjana plussat, ja sitä myöten avattua syyskuisten ketjun.

Joelle, sulla on tosi samat kiertopäivät kun mulla, päästään loppuvuodesta jännäämään ;))

Itellä on tosi omituinen fiilis. NImittäin perjantaina täti tuli kylään ja vuoti vain pe-la. Su ei oikeastaan mitään ja tänään jo loppui kokonaan. Ei ikinä ole ollut näin, vaan punertavaa tullut useampi päivä. Mutta en testaa, ellei masu ala kasvaa ;)) Kaveri nimittäin oli raskaana 10.vkolle asti tietämättä siitä ja sillä tuli kahdet tädit.

Onko kaikilla hurjat itsenäisyyspäiväsuunnitelmat, kun nyt saa rauhassa juhlia ja syödä mitä huvittaa?!?!? Meillä on neidin kummisetä käymässä ja otetaan rennosti kotosalla. Luntakin saatiin tänne etelään, joten siitäkin aiotaan ottaa ilo irti!!
 
Kivasti taas plussia ropissu pinoomme, Onnittelut plussaneille!! :heart:

Sunflower11: Jänskät paikat sulla, jo olis sunkin aika plussata, plussatuulia!!! =)

Täällä aika meneekin töitä tehdessä ja joululomaa odotellessa... kyllä jo matkakuume painaa päälle, kaipa tämän rännän ja kylmän läpi jaksaa painaa töitä kun on jotain mitä odottaa... =)
Oviksesta ei tietoa, on mennyt tai tulossa tai on tulematta... mutta olishan se ihaninta saada kauan odotettu joululahja, meinaan plussa. :heart:

Ainiin, taas mulla tuli n. kp9-kp10 (eli tädin lopetettua) kirkasta limamaista vuotoa, joka olisi siis koostumukseltaan ovisliman tapaista, mutta voiko muka niin aikaisin..?? :confused:
 
Miinä


Näkkeeköjoku tuos haamun? eilen illalla testailtu ja 5min niin tos se siel kummitteli.. tädin kyläilyyn vuorokausi..piti lisätä että kuvassa näkyy pikkasen huonommin ku tässä silmien ees sitä kattelee.. huh,..
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: pikkumyy1
Miinä
sun Hieno juttu :)) tuossa tsiikailtiin viel päivän valossa ja kyl se vaan on siinä :D Onni niminen testi ja ohjees luki et tulosviivan vahvuus ei häviä siitä aja kuluessa joten sitä on tässä katteltu ja mietitty että onks se siin vai nou :D Noh,.. huomenna sit testailla aamusti samalla testillä. Kokemuksia Onni-testistä?
 
Misupai Kiva, ettei tarvi jännäillä yksin :)

Miinä Haamun näen minäkin. Toivottavasti viiva vahvistuu!

Mullakin hieman omituiset menkat nytten. La alkoi rusehtava vuoto, normaalisti mulla alkaa heti kunnon vuoto. Su tuli ihan normaalisti vuotoa. Eilen ja tänään taas tullu niukkaa vuotoa. Mulla on normaalisti 2-3 päivää normaalia vuotoa jonka jälkeen 3-4 päivää suht niukkaa. Raskausmahdollisuus on kyllä tosi olematon koska testasin kuitenkin viime ke negan.
 
Ellamae
Miinä haamu tännekin näkyy.Onnea pienelle joulutontulle:xmas:
Täällä päästiin aloittamaan taas tosi yritys, loppuvko:sta tosin kuitenkin aloitan oviksen tikuttelun.
Saa nyt edes jonkun positiivisen viivan tälle kuulle, kun ovista tikuttelee:D
 
kp 25/28
Tein toissapäivänä digitestillä ennen baariin(!!tyhmää) menoa. Näytti negaa. Ei ole oireitakaan ollut. Masentaa ihan kamalasti. Serkku meni eilen naimisiin. Kaikilla tuntuu koko ajan uusia vauvoja tulevan. Töissäkin joka toisella on kakaroita. Tekisi mieli jäädä sairaslomalle. Aspatyössä kun ei voi antaa tunteiden myllertää miten sattuu. *huokaus*. Kunpa nyt jo tulisi plussa. :'(
 
Eris :hug: Toivoa on kuitenkin aina, kunhan vain menkat pysyy poissa. Joten älä vielä masennu negasta! Kyllä tää vauvan kaipuu on välillä niin valtaisaa, että ihan pahaa tekee kun näkee raskaana olevia ja pienten lasten onnellisia perheitä. Ymmärrän sun tuntemukset. Ja vaikka yrityskuukausia ei vielä olis montakaan takana, niin jokainen päivä tuntuu ikuisuudelta. Tätyy vaan toivoa että pian tärppäisi, eikä joutus pettymään kerta toisensa jälkeen...paljon tsemppiä siis meille kaikille! :heart:
 
Joo kyllä aika toivoton olo on. Edelleenkään ei ole menkat alkaneet, nyt jo kp 100 :ashamed: Hyvin todennäköistä, että ennen joulua sitä plussaa ei tänne tule :( Mutta ei auta muutakuin ottaa rauhallisesti ja antaa mennä omalla painollaan :) Sais edes oman kierron selville ni vähän piristäis :)
Toivotaan kuitenkin, että saataisiin vielä kuitenkin lisää plussia joululahjaksi ;)
 
Miinä
nooh,.. tarttee kattella loppuun saakka tää... aamulla tein testin heti ku heräsin .. tai melkein heräsin,. ja samanlainen haamunen siel oli.. isäntä sanoi että se olis ollut pikkasen tummempi. Testien väliä n. 2 vrk. Tänään pitääs alkaa tätiä pukkaamaa mutta ei vielä vaikka ennen on melkein kellon tarkkaan tullut,. taitaan vaan tää jännitys lykätä tuloa tai sitten,... se tosiaan se joulutonttu tulleen :D ;) Mut nyt jäitä hattuun vaan ja muuta ajateltavaa,.. uutta testiä en osta vast ko pe :)
 
Voi hitsit...nyt sitte jomottelee vatsaa menkkojen omaisesti, taitaa se täti siellä vaania : / Huomenna hyökkää varmasti! Uskaltaisko silti vielä vähän toivoa...edes pikkuisen :ashamed: Niin toivottu joululahja se plussa olis...voi että.
 
Miinä
Ikävä tähän väliin ketjua laittaa,.. mutta näyttäs että täällä tärpännyt vihdoinkin :) Huomenna heti 8lta soitto neuvolaan ja pyytää jos pääsis testiin heti ja vastauksenki viel samanpäivän aikana.. nyt on vasta pasmat sekasin,.. ylempi muistaakseni onni testi ja toinen elivo.. onks tää oikeesti totta vai huonoa huumoria...anteeksi oman navan tuijottelu :( sunin puolesta :flower::'(
 
Sunflowerille iso hali :hug:

Miinä: veikkaan että jokaikinen olisi omanapainen saatuaan tuollaisen tuloksen! onnea :flower:

vaikka mulla on alkanu vast yk 5 ni väkisinki nousee mieleen jo mietteet "entä jos mie en ikinä saakaan lapsia.." tyhmää, tiedän, mut näitä tulee aina välillä mieleen..
 

Yhteistyössä