Pitäisikö tämä kansanmurhaaja vapauttaa?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija

Mitäs mieltä olette?
Ei tietenkään. Ei ihonvärillä ole merkitystä sillä tuleeko murhaaja - puhumattakaan kansanmurhaajasta - vapauttaa ennen aikojaan. Hän saa kärsiä tuomionsa loppuun.

Antirasismi ei ole sitä että eri "rotuja" tulisi kohdella eri tavalla, vaan sitä että sillä "rodulla" on saman verran merkitystä kuin sillä syökö naapurin Matti maksalaatikkoa vai ei. Minua ei ainakaan voi vähempää kiinnostaa syökö naapurin Matti maksalaatikkoa.
 
vierailija
vierailija
Luettelepa muutamia mustaihoisten luomia hyvinvointivaltioita?
Tämä kysymyshän ei mitenkään liittynyt aiheeseen, mutta vastataan:

Termi "mustaihoinen" on hyvin laaja. Näin valkoisena suomalaisena esim. espanjalainen näyttää minun silmissäni vaalean ruskealta, sellaiselta maitokahvin väriseltä ja siten mustalta. Jollekin ali-Saharan pikimustan Nuubialaisen silmissä espanjalainen näyttää vitivalkoiselta. Mikä se sellainen "mustaihoisuus" siis on? Ihmiskunnan genetiikka on "rotujen" välillä lähes identtistä (me ollaan pelkästään simpanssien kanssa 99,9% identtisiä) ja melaniinin määrä (mustaihoisuus) määräytyy siitä kuinka lähellä Päiväntasaajaa ko. ihmisen esi-isät ovat eläneet. Koko mustaihoisuuden perusfunktio on suojata kehoa auringon säteilyltä.

Jos tällä "mustaihoisella" tarkoitetaan esim. Afrikan asukkeja, niin esim. Egypti, Etiopia, Malin ja Songhain imperiumi edustavat oman aikansa korkeakulttuureja.

Jos taas puhutaan hyvinvointivaltiosta = pohjoismainen hyvinvointivaltio, niin kyseessä on erittäin moderni ilmiö (1900-luvun alku-puolivälin tienoilta) ja esiintyy tällä hetkellä lähinnä täällä Pohjolassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Islanti) ja sitä kautta kuvastaa vaurasta ja korkeasti verotettua yhteiskuntaa. Hyvinvointivaltiota ei ollut olemassakaan ennen 1900-luvun alkua jolloin sen perustuksia alettiin rakentaa. Omasta näkökannastani tälläinen yhteiskunta edustaa yhteiskuntien eliittiä.

Mielenkiintoista kyllä, jos kysytään vaikka äärioikeistolaiselta asiasta, niin he haluavat tehdä talousoikeistolaista poliitiikkaa ja purkaa hyvinvointivaltion mm. Suomessa ja ulkomailla missä hyvinvointivaltiota ei ole, äärioikeistolaiset eivät halua luoda sitä.

Toisin sanottuna voisi sanoa, että ihmiset jotka noudattavat autoritääristä että talousoikeisto-poliitiikkaa, eivät halua hyvinvointivaltiota.
 
vierailija
ABB ei tule koskaan pääsemään vapaaksi, koska hän on myös poliittinen vanki.
Poliittinen vanki on sellainen joka vangitaan mielipiteidensä vuoksi. Näin esimerkkinä vaikka Nelson Mandela tai Mahatma Gandhi.

Terroristi on sellainen, joka käyttää väkivallan uhkaa tai tappaa ihmisiä painostakseen muuta yhteiskuntaa toimimaan haluamallaan tavalla. Se on terrorismin määritelmä.

Jos katsotaan Breivikin touhuja, hän tappoi 8 ihmistä Oslossa autopommilla ja ampui 69 lasta (AUF:in nuorisopoliitikan jäseniä) Utoyan saaressa.

Omaan silmään tuollainen touhu näyttää täysin samalta kuin vaikka ISIS:n tai Al-Qaidan toiminta. Eri hattu, sama meininki.
 
  • Tykkää
Reactions: m1es

Yhteistyössä