PIKKUKAKKOSTA TOIVOVAT VOL 11.

mä en jotenki usko tuota plussaa.. oon henkisesti niin valmistautunu odotteleen tätiä kyläilemään.. miehellekkään en ole vielä sanonu, ettei turhaa pety.. tai aattelin antaa ilosen joululahjan.. :D
Mahaa kipristelee välistä niin ku menkat olis tuloillaan samoten kohun napukkaa särkee... mitä lie..katsellaan! pitänee tehä toinen tesi tuossa lähempänä joulua...tai peräti jouluaattona, ni saa kantaa tarjottimella isännän nokan eteen :p
Mul on ollu täällä leipomus päivä.. rieskaa, hiivaleipää, pullaa ja pipareita...
 
Pahoittelut tädistä Aku! :hug:

Tsemppiä piinaileville! On toivoa niin kauan kun täti ei vaan tule vieraisille..

Testasin tänään haamun. Ei siis enää mikään roskisplussa. Varovainen toive siis, että se muuttuu vielä vahvaksi plussaksi, kun päiviä menee vielä eteenpäin. On aika vahvasti sellainen olo :heart:
Mutta päivä kerrallaan jne, näin alussa voi mitä vaan vielä tapahtua..
 
Siis Piiperö, mieletön juttu, varoivaiset onnittelut!! :flower: Mutta siis häh, sullako oli menkat välissä? Mikä kp ja mikä dpo sulla on nyt? Ihan huippua, tämä luo toivoa että myöhempikin plussa on mahdollinen!

Mulla on nimittäin tosissaan oma lehmä ojassa :eek:

Soitin Felicitasiin tänään, lääkäri totesi että 14 dpo asti plussaa voi odottaa jos menkkoja ei näy, ja vielä senkin jälkeen se on mahdollinen. Sovittiin, että jos ei meillä tärppää tammikuun alkuun mennessä niin mennään käymään tämän lääkärin luona ja tehdään ennakkosuunnitelmaa, ts. mitä aletaan touhuta jos vuoden sisään ei ole onnistanut. Vuosi yritystä tulee kesällä täyteen.

Kävi miten kävi tässä kierrossa, tämä suunnitelma helpotti mun mieltä suuresti. Pitäkää silti peukkuja!

Ja Piiperö tule heti kertomaan lisää!!!!! :wave:
 
Merkitsenpä luetuksi tähän asti..

Onnittelut plussanneille ja halit pettyneille.. :hug:

Täällä, oisko kp8, en oo oikein laskuissa ku yrittäny vähä olla ajattelemattaki asiaa.. Lämpöjä seuraillu ja tietty limoja vessahommien yhteydessä.. Jokatoinen päivä meinataan tässäki kierrossa jatkaa touhuiluja, joten tällä tahdilla ois kyllä kummallista jos ei muutamaan kuukauteen tärppäis..
 
Stinkkis, mullahan alkoi menkat kp 34, mutta ne kesti vaan päivän! Sitä ihmettelinkin täällä jo aiemmin. Ja mulla yleensä vuotaa ku seula melkein viikon. Tiistaina oli kp 36 ja tuli roskishaamu, ei siis edes haamua sallitun ajan puitteissa. Tänään sitten clearbluella selkeä haamu tuli heti. Siis ei yhtä kirkas kuin testiviiva, mutta plussaksi tuon voisi joku laskea. Eli tänään kp 37/28-36.. Apteekin täti sanoi, että clearbluen plussaan voi luottaa, mutta jos tekee testin esim. 4 päivää ennen oletettuja kuukautisia, niin nega-testiin ei voi luottaa. Eli Clearbluella kuulemma plussa on aina plussa, mutta nega on nega vasta silloin, kun kuukautisten pitäisi alkaa tai ne on jo myöhässä.

Noista dpo-hommista en ole ihan kartalla, koska ovistikut loppui kesken ennenkuin ehdin tasavahvat viivat saada. Mutta veikkaan, että on dpo 13. Osuisi varmaankin siihen. Ilmeisesti siis ovuloin :)

Meinaan testata vielä uudestaan joskus myöhemmin tällä viikolla. Katotaan onko viivat vahvistunu sit vai kadonneet kokonaan.. Pieni joulun ihme tää on, jos nyt oikeesti jotain tuolla masussa tapahtuu.. :xmas: Miehen työmatkan takia tosiaan jäi pupuilut yhteen kertaan!

Tsemppiä Stinkkeri! Toivon sulle niin plussaa tikkuun!

:wave:
 
Ei tässäkään kierrossa varmaan tärppää.Eilen tuli riitaa miehen kanssa niin ei sitten hommailtu mitään.En tiedä riittääkö se että la,ma ja tiistaina peuhailtiin ja ovistesti plussa siis tiistaina eli metsään tais mennä ja kirkkaasti.
 
Tervetuloa joukkoon Peikko! :wave: Varoitan tosin, että kun tänne kerran liittyy niin pois ei pääse, koukussa on niin kauan kunnes raskautuu ja siirtyy odottajien puolelle :D

Piiperö ja Äityli, täällä samaa odottelua...ei menkkoja vieläkään, nyt kp 30/28. Tänään en ole uskaltanut testata, odotan ainakin iltaan mutta todennäköisesti huomiseen.

On vaan ihan poikkeuksellisen kummallista tämä, kun missään ei tunnu miltään. Kaikista hulluinta on se, että maanantaina mulla oli aivan järkyttävät kuukautiskivut koko päivän, ja olin varma että nythän ne menkat tulee ja taas etuajassa. Nyt on kadonneet kivutkin tyystin. Ja on jo torstai. Mitä hiivattia.

Ahistoo! :headwall:

Stinkkeri kirjoittautuu kohta vapaaehtoisesti psyk. tarkkailuun osaston puolelle:

"Potilas tulee arvioon voimakkaiden hallusinaatioden ja vatsan alueelle paikantuvien somaattisten oireiden vuoksi. Heti vastaanotossa potilaalla havaitaan pakonomaista tarvetta kuseksia erilaisiin tikkuihin. Pidetään tarkkailussa kunnes uusi kuukautiskierto alkaa ja potilaan todellisuudentaju palaa."

:whistle:
 
Tsau!!

Stinkkis, mulla LA on 17.6 (ei ruvenneet muuttamaan sitä 2 päivän heiton takia) ja YRJÖ lentää - siistii :kieh:
Toi sun vastaanottotilanteen kuvaus on varsin hyvä - nauroin niin että unohdin pahan olon hetkeksi :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: Mä olen mielenterveyshoitaja, mutta tommosta hoitoontuloperustetta ei ole vielä koskaan tullut vastaan :LOL: t

Plussapuhurit, puuh puuh!!!

Onnittelut kaikkille plussanneille :heart: :heart: :heart: :heart:

LumiPyry 12+6
 
Stinkkeri kirjoittautuu kohta vapaaehtoisesti psyk. tarkkailuun osaston puolelle:

"Potilas tulee arvioon voimakkaiden hallusinaatioden ja vatsan alueelle paikantuvien somaattisten oireiden vuoksi. Heti vastaanotossa potilaalla havaitaan pakonomaista tarvetta kuseksia erilaisiin tikkuihin. Pidetään tarkkailussa kunnes uusi kuukautiskierto alkaa ja potilaan todellisuudentaju palaa."

Sä oot ihana :LOL: :LOL: Purskautin just kahvit pitkin näyttöä :LOL:
 
Vuoto alkoi.

Hitto että harmittaa. :headwall:

Kp 1/28.

No, ainakin pääsen arviolta reiluksi viikoksi pois psykiatriselta osastolta. Todennäköisesti saan uuden lähetteen kun ovistikutus alkaa ja lepositeissä mennään oviksen jälkeiset ajat.

Story of my life.

Ikään kuin ei olisi riittävästi ironiaa siinä, että jouluviikko joudutaan muhinoimaan joka päivä anoppilassa. Kiesus.

Melkein naurattais jos ei v-ttais niin paljon.

:D
 
stinkkis :hug:
mikähän lie,ei oo koskaan krampannu tolleen,oisko pissa tulehdus tulossa..yhen äkin mahaa kouras tosi kovasti,ihan ku joku olis puukkoo survonnu SINNE :eek: hyvä ettei itku päässy..nyt varovasti liikuskeltava,muutenki hirmu kuumeinen olo on,perkele vie,pikkujouluihin kerranki pääsis ja jos kipeeks tulee,hip hurraa :kieh:
 
AAM
Stinkkis.. :LOL: sä olet edelleen hillitön *muhauhaha* :hug: pahoillani persiillee menneestä kierrosta.. ja kaikille muillekin joilla kierrot kusahti viime kerran tsemityshalitus, ei muutakuin uuden vuoden tehoreippaukset ukoillenne ja plussapuuhkuja lisää :whistle: :p :hug::hug:

vilasin parit sivut taaksepäin maaliskuu, ex-zuku ja sunnuntailapsi :flower: :hug: .. b:)d ja jos jonkun ignoreerasin en tahallani.. ONNEA viivoista tai viivahaamuista joidenka tummentumista levottomina jäämme odottamaan !

:heart: wiiith hjuuuts amaunts öf loooov AM & hippunen 22+3
 
En tiiä mikä on...?

Tänään kilahdin ihan totaalisesti pojalle ku sylki ja nakkeli ruokaa pitkin poikin, hermot meni.
Tossa kuuden aikaan vessas tuli pikkasen vaaleenpunasta, siis tosi vähän ja sen jälkeen ei mitään. Vähän ois menkkaolot, mut ei pahasti tunnu.
Itku kyllä vessan jälkeen tuli ja tosi voimaton olo.
Mutta pieni toivonkipinä viel on, katotaan mitä huominen tuo tullessaan.
Nyt uusimman seiskan kimppuun ni saa ajatukset muualle, öitä kaikille ja palailen taas huomenissa.
 
Peikolle tervetuloa! :wave:

Teenkin tässä tilaa, sillä tikkuun piirtyi vahva + tänään, ei ehtinyt edes koko tikkuun pissa imeytyä, kun viiva pamahti ruutuun. =) Eli kai se on uskottava, että raskaana ollaan! Nyt vaan päivä kerrallaan eteenpäin, toivottavasti kaikki menee ok. Kauhea pelko siitä, että pieni ei kestä kyydissä. Vatsaa vihloo nyt tosi usein, muita oireita ei ole. Paitsi paleleminen.

Äityli mikä sulla tilanne? bdbdbdbdbdbd

Stinkkis :hug: :hug: Toivottavasti anoppilassa tärppää! ;)

Piiperö ja pieni - ilmeisesti vasta 4+2
 
Moi vaan!
Täällä ei mitään uutta...
Ei mitään vuotoja oo ollu ja ravaankin ihan hulluna vessassa 'tarkistamassa'. Kesken shoppailujenkin juoksin vessaan :LOL:

Pikkasen menkkamainen olo välillä, mut ei kokoaikaa. Ja siis sen eilisen vaaleenpunasen minitahran jälkeen ei mitään.

Tänään en testannu, huomen aamlla sit, jos mitään ei tapahdu.
Siis kierrothan on ollu sekasin 27-35, mut viimeset 2kk tasan 27. Pillerit lopetin sillon 5kk sitten.
Tänään siis kp29.

Odottavan aika on piiiitkäääää..... :/
Palailen heti kun jotain tapahtuu, viimestään aamulla.
Mukavaa perjantaita kaikille :flower:
 

Yhteistyössä