Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Ja piru vie sitä tummaa kaakao jauhetta myös![]()
Alkuperäinen kirjoittaja Nyynä:taloussuklaasta teet sen.
eli vesihauteessa (kattilaan vettä, laitat kattilan päälle vaikka lasisen tai metallisen kulhon ja pilkot suklaan sinne, kiehautat veden ja odottelet että se suklaa alkaa sulamaan kulhossa, kun on suurinpiirtein sulanu niin nostat pois vesihauteesta) ja lisäät sulaan suklaaseen öljyä tai voita. noin 1 teelusikka rasvaa per yks taloussuklaalevy. sitten kaadat sen siihen kakun päälle. jämähtää, mutta sitä voi leikata myös.
Alkuperäinen kirjoittaja Nyynä:tai sitten ihan suklaa-kermakuorrutus
200 g tummaa suklaata
1 ½ dl kuohukermaa
idea on sama ku tuossa ohjeessa minkä laitoin, suklaa vaan lämmitetään vaan kuumassa kermassa (huom, kerma EI SAA KIEHUA). sen voi sen jälkeen kaataa kakun päälle sellaisenaan
Alkuperäinen kirjoittaja peesaaja:Alkuperäinen kirjoittaja Nyynä:tai sitten ihan suklaa-kermakuorrutus
200 g tummaa suklaata
1 ½ dl kuohukermaa
idea on sama ku tuossa ohjeessa minkä laitoin, suklaa vaan lämmitetään vaan kuumassa kermassa (huom, kerma EI SAA KIEHUA). sen voi sen jälkeen kaataa kakun päälle sellaisenaan
Tää on ehottomasti paras näistä ehotetuista!
Alkuperäinen kirjoittaja peesaaja:Alkuperäinen kirjoittaja peesaaja:Alkuperäinen kirjoittaja Nyynä:tai sitten ihan suklaa-kermakuorrutus
200 g tummaa suklaata
1 ½ dl kuohukermaa
idea on sama ku tuossa ohjeessa minkä laitoin, suklaa vaan lämmitetään vaan kuumassa kermassa (huom, kerma EI SAA KIEHUA). sen voi sen jälkeen kaataa kakun päälle sellaisenaan
Tää on ehottomasti paras näistä ehotetuista!
Voi ei, en lukenutkaan kunnolla, eli siis 2dl kermaa ja 150g suklaata, kerma kuumennetaan, suklaa sulatetaan joukkoon, jäähdytetään ja vatkataan vaahdoksi, nam!
Alkuperäinen kirjoittaja n:Tykkäätkö fazerin sinisestä? Siitä tulee hyvä kuorrutus. Sulata suklaa paloiteltuna vesihauteessa (vaikka kaksi kattilaa päällekäin), kun suklaa alkaa sulaa nosta pois ylempi kattila pois ja sekoitat, jos saat sulamaan heti kaiken niin ok jos et niin laita takas vesihauteeseen hetkeksi. Lisäät joukkoon noin 30-40g voita, sekoitat sen joukkoon. Kakun päälle kannattaa levittää marmelaadi niin suklaa asettuu siihen nätimmin. Kaadat suklaan kakun päälle ja levität samalla vauhdilla kuumalla veitsellä tai lastalla. Suklaaseen ei saa mennä pisaraakaan ! vettä tai se ei saa kuumeta liikaa muuten se menee pilalle ja ryynimäiseksi. Tällä ohjeella saat hyvänmakuisen ja helposti leikkautuvan suklaapäällyksen -se ei lohkeile niin pahasti kuin taloussuklaalla tehty päällys (ei ole yhtä kova).
Alkuperäinen kirjoittaja kkki:Alkuperäinen kirjoittaja peesaaja:Alkuperäinen kirjoittaja peesaaja:Alkuperäinen kirjoittaja Nyynä:tai sitten ihan suklaa-kermakuorrutus
200 g tummaa suklaata
1 ½ dl kuohukermaa
idea on sama ku tuossa ohjeessa minkä laitoin, suklaa vaan lämmitetään vaan kuumassa kermassa (huom, kerma EI SAA KIEHUA). sen voi sen jälkeen kaataa kakun päälle sellaisenaan
Tää on ehottomasti paras näistä ehotetuista!
Voi ei, en lukenutkaan kunnolla, eli siis 2dl kermaa ja 150g suklaata, kerma kuumennetaan, suklaa sulatetaan joukkoon, jäähdytetään ja vatkataan vaahdoksi, nam!
ei tarvii vaahdottaa, nyynän ohje on paras, tulee leikattava ja hyvä päällinen, pelkän voin (tai margariinin) kans tulee aika kova, leikattava mut jos on jotain pehmeetä välissä niin aika äkkiä tursuu pois sieltä kun kuorrutuksesta tulee niin jähmee...