??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

Nasukka, mäkin kuvittelin et mun ovulaatio ois ollut aiemmin. Itse asiassa paljon aiemmin limojen perusteella. Eka kerran luulin et se on jo kp9, sittemmin n. kp24 ja todellisuudessa se oli kp44. Eli vaikka olen yrittänyt noita limoja tarkkailla niin kyl noi testit on ehkä luotettavin tapa. Tai voithan sä olla raskaanakin :)

Ja luinpas huolimattomasti tuota sun viestiä... Voihan myös olla et sulla on ollut kaksi ovulaatiota?
 
Viimeksi muokattu:
Hei! Laitan kanssa tänne vähän tämän kierron tuntemuksia. Clomifen aloitettu tässä kierrossa. Saas nähdä miten menee :)

Kp 1 Vuoto
Kp 2 Vuoto
Kp 3 Vuoto
Kp 4 Vuoto
Kp 5Vuoto. Clomifen ensimmäinen tabletti
Kp 6-9 Clomifen
Kp 10-11 Ei oireita
Kp 12 Follikkeli ultra, ei erityistä
Kp 13-15 Hieman nipistelyä munasarjoissa
Kp 16 Follikkeli ultra, molemmissa hieman kasvaneet follikkelit
Kp 17-19 kipuilua molemmilta puolilta alavatsaa. Turvotusta alavatsalla. Talletusta. Mahdotonta himoa miestä kohtaan!
Kp 20 Kova nipistys oikealta ja säteili hetkeksi kylkeen. (ovis?) Turvotusta. Talletusta.
kp 21-23 Turvotusta ja jomotusta alavatsalla. Valkkaria runsaasti.
Kp 22-25 Jomotusta ajoittain alavatsalla. Kurkkukipua ja nenäntukkoisuutta. Posket helottaa. Turvotusta alavatsalla. Valkkaria runsaasti. Nännin pystyssä ja arat.
Kp26-27 Kurkkukipua aamulla. Posket kuumottaa välillä. Kylmä olo iltaisin.
Valkkaria runsaasti. Nännit kipeät.
Kp 28-32 Kurkku edelleen heiman arka välillä, varsinkin aamuisin. Nenä tukkoinen. Nyt rinnat alkaneet turvota ja ovat kipeämmät kauttaaltaan. Alavatsalla pieniä repäisyjä mollemmilta puolilta. Enemmän oikealta. Turvotusta. Mahdotonta nälkää aamuisin ja päivisin. Illala ei ruoka maistu. Uni jossa sain tyttövauvan ja vauva oli minun näköinen. Annettiin nimeksi Hertta :) Oli niin todellinen.

Talletuspäiviä ei montaa tullut, kaikkia kertoja en muista. Niin eri vuorot miehen kanssa. Mutta oviksen aikaan taidettiin ehtiä hyvin tallettaa.

Muoks: Lisäsin muutaman päivän ja oireen lisää :) Koskahan sitä uskaltais testata... Kuukautisten pitäisi alkaa huomenna tai ylihuomenna.
 
Viimeksi muokattu:
Yk 2

Kp 10/28 lempeä
kp 12/28 lempeä
Kp 14/28 oletettu ovis(ei tikutettu mut limat ja kivut)Dpo0
Kp 16/28(dpo 2) lempeä
kp 17/28(dpo3) ei oireita
kp 18/28(dpo 4)huonoa oloa,mutta sitä nyt ollut useamman kierron aikana,oviksen jälkeen. rinnoissa pienoista tuntemusta?

Lisäystä;
Kp 19/28(dpo 5) rinnoissa tuntemuksia
kp 20/28(dpo6) ei mitään utta ja ihmeellistä
kp 21/28(dpo7) emt
kp22/28(dpo8) yöllä hyvin levoton olo.Paleltaa ja hikoiluttaa. aamu alkaa päänsäryllä.Rintoja vihloo:O Vasemmalle alavatsaa kipuilee. Olo on aika varma raskaudesta. Niinkuin viimeksikin:stick:

Saa nyt nähdä...
 
Viimeksi muokattu:
Heissan,

Saakos yksi piinailija ja itsensä tutkiskelija liittyä seuraan :) ?

Meillä on yksi poikalapsi 03/2012 ja km 07/2013. Kierrot vaihtelee 20-60pv, toinen clomikierto menossa km:n jälkeen.

dpo -2 / KP42 Kävin gynellä, kun kierto ei ota loppuakseen. Käytössä clomit (3.-7.pv). Gyne kertoi että ovis tulossa 4-6pv:n sisällä.
dpo -1 / KP43 (pe 18.10.) - esikoisen kanssa ulkoilessa tunsin kipua oikeassa munasarjassa. Tultiin sisälle ja tein ovistestin - digiplussa. Mies kipeenä :kieh: - huolimatta kuumeesta heiluteltiin peittoja.
dpo 0/KP44 / 19.10.2013 Tein vielä ovistestin superkirkas viiva liuskatestiin ja digi hymyilee. Mies kipeenä - no sex :(
dpo 1/KP45 Omakin olo kipee. Kohdunnapukka ylhäällä (en meinannut yltää), pehmeä ja auki.
dpo 2/KP46 **tuttaa armottomasti, että mies oli kipeenä just kun ois ollut mahdollisuudet raskautua :'( - kohdunnapukka 'normaali' eli kovahko ja kiinni, ja alhaalla. Varma fiilis ettei tuu (tästäkään kierrosta tärppäämään).
dpo 3/KP47 - janottaa hulluna, mut taitaa johtua karhesta kurkusta. Digitesti hymyilee edelleen?? Kohdunnapukka tuntuu jännälle: on aika ylhäällä, melko pehmeä, mut kiinni.
dpo 4/KP48 koko yön valvottanut silmäsärky ja päänsärky vei aamulla päivystykseen. Ilmeisesti migreenikohtaus. Päivä meni panacodin, buranan ja panadolin voimalla, kiinnittyminen ei taida tapahtua tällä lääkityksellä.
dpo 5/KP49 flunssa taitaa iskeä, jalkoja ja lantiota särkee, edelleen päänsärkyä. Lämmöt koholla. Ovistestissä edelleen vahva viiva. Ei tainut munasolu irrota kivuista huolimatta?? Toisaalta munasarjoja/kohtua nipistelee. Tää ilta päättyi buranaan ja 38 oli kuumetta. KN ylhäällä ja vinossa(?)
dpo 6/KP50 Eilinen kuume ja lihassärky loppui yhtänopeesti kuin alkoikin :confused: - mitähän mun kehossa oikeen tapahtuu. Olen unohtanut kirjoitella, mut joka päivä on ollut kosteeta valkovuotoa, ja jatkuu edelleen, tänään ehkä runsaampaa kuin eilen. Ihan kuin nännit ois pidentyneet (yäk!! Kohta ne on metrilakua), lieviä menkkamaisia tunteita alavatsalla. Tänään on itkettänyt, oisin voinut pariin otteeseen pillahtaa itkuun. Itketysfiilikset on tosin tuttuja mulle myös väsyneenä.
dpo 7/KP51 Armotonta ketutusta ja miehen kanssa riitelyä. VV jatkuu runsaan, mietin jo et menkat alkoi, kun pöksyt märkänä. KN ylhäällä pehmeämpi kuin eilen.
dpo 8/KP52 Pöksyt märät edelleen :/ - KN alhaalla ja todella kova. Menkkamaista jomotusta alavatsalla ja rinnat turvoksissa. Tän hätähousun raskaustestin tulos löytyy: Pregnancy Test Gallery - Image #190695 | Countdown to Pregnancy
dpo 9/KP53 Alavatsalla painetta ja rinnat välillä kipeet, valkkaria riittää vaikka muille jakaa, KN elää omaa elämäänsä, mut edelleen kiinni ja tosi kova. Raskaustesti taitaa olla puhdas nega, ja edelleen oon aikasessa. Mies ärsyttää ihan superisti. Olo on 'ei raskaana' oleva.
dpo 10/KP54 Ei oireita. Väsyttää, mut nukuin huonosti viime yönä. KN kova ja ylhäällä.
dpo 11/KP55 Ei oireita, ei mitään tuntemuksia. Aamulla KN tavoittamattomissa. VV:a edelleen runsaasti. Illalla KN tuntuu vähän kuin 'nakille' ja on tosi kova.
dpo 12/KP56 Ei oireita, ei minkäänlaisia. Ellei VV lasketa, sitä mulla on normistikin melko runsaasti. Mutta hailea plussa raskaustestiin: Pregnancy Test Gallery - Image #192165 | Countdown to Pregnancy
dpo 13/KP57 Eilistä vahvempi viiva raskaustestiin. Ei oikeastaan oireita, alavatsalla pienoista painon tunnetta, luultavasti kuviteltua ;)
dpo 14/KP58 Hieman menkkamaisia fiiliksiä alavatsalla, välillä iskee lievä kuvotus, mut tosi lievä. VV:a paljon. KN tosi ylhäällä ja kova. Täällä kuvat dpo12, 13 ja 14 testeistä. Itku meinas päästä, kun aluksi näytti että viiva on tänään himmeämpi kuin eilen. Pregnancy Test Gallery - Image #192878 | Countdown to Pregnancy
dpo 15/KP59 Rinnat hitusen kipeet, KN samanlainen kuin edellisinä päivinä. Nyt lopetan sen ronklaamisen, ettei tuu tulehduksia tai supistuksia tai muuta.

dpo 16 Digi raskaana 2-3 :heart:
Toivottelen plussatuulia tähän ketjuun!! Ja poistun itse taustalle.

Tänään digiin raskaana 2-3, joten uskottava se on. Eka 'oireeton' kierto ja vain yksi sekstailu ovulaation aikaan, paineet ja stressi katossa ovulaation aikaan ja tulos oli kuitenkin tämä. Toivottavasti Kirppu pysyy kyydissä!

Nasukka mikä tilanne sulla?
 
Ajattelin aina, että tänne nyt en varmasti mitään raportoi, mutta liian innokkaana yk1 (kp 19/30-34) menossa niin pakkohan tänne on nyt tämä historiallinen ensimmäinen kierto laittaa. :D

Kp 15: pup
kp 16: .....
kp 17/dpo 0 pup ovisoireita.... ei testattu, mutta aika selvä....
kp 18/dpo 1 Rinnat alkaneet aristaa, voimakas tärinämahakipu oikealla puolella alamahaa, palelu
kp 19/dpo 2 Palelee! HRRRR...... Huonosti nukuttu yö takana.
kp 20/dpo 3 Palelee! Menkkakipuja ja muita mahajuilintoja. Tosi outoja oloja. Epäilys siitä, että olikohan ovis sittenkin hieman aiemmin.
Kp 21/dpo 4 Palelee ihan järkyttävästi. Huonosti koko ajan nukkunut. Lämmin iho. Menkkakipuja aaltomaisesti, myös selässä :O Vatsan turvotus. Niin tunne tärpistä.
kp 22/dpo 5 Rinnat edelleen arat, ovat varmasti koko loppukierron. Varsinkin sivuilta ihan kosketusarat. Hillitön aivastelu.
kp 23/dpo 6 Flunssa iski! Räkä valuu ja silmät vuotaa. Edelleen aivastelua ja palelua. Rinnat aristavat yhä kovasti.
kp 24/dpo 7 Flunssa helpottanut. Se oli pikatauti se. Oireita ei juurikaan ollut. Ainoa varma on tissien turpoaminen ja kipu. aih!
kp 25/dpo 8 Rinnat todella siis TODELLA kipeät ja turvonneet, ei muita oireita.
kp 26/dpo 9 Aamulla ei tuntunut yhtään erikoiselta, mutta iltapäivästä alkoi voimakkaat selkäkivut. Myös keltsiä valkkaria havaittavissa (iu...) ei kuitenkaan kutinaa tai muita viittauksia tulehdukseen, joten seuraan tilannetta. Hieman ollut myös mahatuntemuksia sekä raudan makua suussa. Voiskohan olla tärpännyt...? :) Testipäivä saavu jo.
kp 27/dpo 10 Huonosti nukuttu yö, heräsin klo 3, enkä sen jälkeen nukkunut. Vatsa ihan sekaisin, mutta uskon sen johtuvan valvomisesta. Elellään jo loppukiertoa. Jännittävää :) Toistaiseksi ei oireita tänään. No, ne tissit....
kp 28/dpo 11. Ei kerrassaan mitään kerrottavaa..
kp 29/dpo 12 Ei mitään muita pms-oireita, kuin tissikipu. Tissit ovat räjähdyspisteessä, todella kipeät ja turvonneet. Nenä on tukossa ja vuotaa välillä, ei kuitenkaan flunssainen olo ollenkaan. Viime kierrossa näihin aikoihin tapahtunut tiputtelu on poissa, mutta ei siitä kyllä mitään voi päätellä. Yleensä muutamaa päivää ennen menkkoja on menkkajuilintoja, nyt ei ole mitään :O Muoks! Päivällä rusehtavaa valkkaria havaittu, mutta vuoto loppui kuin seinään ja sitä olikin tosi vähän. Pettymys siitä, että menkat alkoivat....
kp 30/13 Kävi niin, että vuotoa ei olekaan enää näkynyt. Vatsassa on menkkajuilintoja aina välillä. Lämpöä ja kurkku kipeä, rinnat todella kipeät. Nyt jännittää. Illalla todella haalea haamu testiin. Mies ei nähnyt. Kuvittelin siis.
kp 31/dpo 14 haalea viiva testiin, nyt mieskin myönsi näkevänsä. Huomenna uusi testi aamulla. En usko, että voisin olla muka ekasta kierrosta raskaana. Flunssa iski päälle nyt ihan kunnolla ja oikesti. Rintoja aristaa edelleen, mutta kivun luonne on muuttunut...
kp 32/ dpo 15 Vahvempi viiva r-testiin! En voi uskoa.... Oireista: flunssa ja selkäkipu. Huomisaamuna vielä apteekin oma testi.
kp 33/ dpo 16 Vahva plussa apteekin omaan testiin! :heart: Jos jotakuta kiinnostaa käydä kuikuilemassa kuvia testeistä niin ne löytyvät täältä: come to mama: Plussaa, plussaa, plussaa.....
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: RooRoo1
Hei vaan. :) täälä yk1 menossa ja kolmatta kuumeillaan. nyt kp19/30-34 ja luulen bonganneeni tänä aamuna oviksen.

kp 18/dpo -1 illalla nukkumaan käydessä todella levoton olo, eikä uni meinaa millään tulla.

kp 19/dpo 0 aamulla aamupalaa syödessä (n. klo 4.30) venyttelin ja tunsin repäisykivun oikealla puolella munasarjojen kohdalla. n. klo 8.00 alkoi menkkamainen jomottelu, jonka hetken päästä paikallistin enemmän oikealle puolelle. kipu tuntui jonkin aikaa koko ajan ja sitten vain kävellessä. kesto 2-3h jonka jälkeen vielä pari tuntia arka alavatsa. kohdunnapukka niin ylhäällä etten yltänyt siihen. tajusin sen oireeksi vasta sitten kun luin muiden juttuja. :D peittoja heiluteltu pikkukakkosen ollessa lapsenvahtina (hyi me :D)

kp 20/dpo1 meinasin väkisin rueta töissä itkemään kun ajattelin meidän tulevaa vauvaa. :D sydän on hypännyt tänään useammankin kerran kurkkuun tykyttämään..

kp 21/dpo2 aamulla oli vatsa ihan sekaisin ja sydän kurkussa-fiilis ollut koko aamun. Tuo fiilis tulee vaan liikkeessä ollessa, eikä mulla oo aiemmin ollu tämmöstä... :O nännit on kosketusarat, vaikka yleensä niitä saa väännellä ja käännellä miten päin vain eikä tunnu missään... alavatsalla kummia tuntemuksia.. mietityttää et olisko se ovis voinu olla jo aiemmin, eihän nyt oikeasti oireet voi tulla näin äkkiä. :D tai sit kuvittelen kaiken..

kp 22/dpo3 vähemmän oireita kun edellisinä päivinä, välillä edelleen painontunnetta vatsassa ja pieniä nippailuja joita ei ehkä tajuaisi jos ei kyttäisi joka nipistystä. ummetusta, ollut jonkin verran koko alkuviikon..

kp 23/dpo4 meinasin tulla kirjottaa et ei mitään kerrottavaa, mut tossa iltapäivällä tuli tuttu sydän kurkussa-fiilis takasin ja kauppareissun aikana tunsin miten alavatsa turpos.. semmoista tänään. :)

kp 24/dpo5 pari kertaa vihlassut alavatsalla

kp 25/dpo6 ei oireen oiretta.. edit. illalla pientä vihlontaa vasemmalla puolella ja lievää turvotuksen tunnetta. vatsa sekaisin.

kp 26/dpo7 näin unta positiivisesta raskaustestistä! vatsassa kiertää edelleen aamulla.. töihin kun pääsin niin sydän tykytti taas hulluna ja olo oli muutenkin huono. röyhtäyttää/närästää. kohdunnapukka niin ylhäällä etten yltänyt siihen edelleenkään.

kp 27/dpo8 testattu siinä toivossa josko luultu ovis oliskin ollu kiinnittyminen - ylläri et nega tuli. :D oireena tänään rakon tyhjentämisen jälkeen painon tunne vatsassa ja hetken päästä oli taas tunne et rakko täyttyy. pari kertaa vasenta puolta vihlonut. illasta painon tunne alavatsalla. Todella huono olo tuli ykskaks enkä oikein paikallistanut oliko se alaselkäsärkyä (veti lihakset ihan jumiin päivällä), vatsakipua, lievää kuvotusta vai kaikkia näitä yhdessä...

kp 28/dpo 9
tänään piti kesken töiden rynnätä vessaan kun lorahti. Olin satavarma et menkat alkoi, mut ei! todella kostea olo. kuviteltua (?) painon tunnetta alavatsalla illasta taas..

kp 29 -> kp1
no tätihän se tuli käymään! :D no ens kuussa tietää kierron pituuden ainakin suunnilleen. :)
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: carolina30+
mammuttisi Meillä joskus ollut jopa aamun piirretyt lapsenvahtina että on hetki ehditty peittoja "tuulettamaan"... Nyt kyllä tulee piiiitkäää taukoa kaikessa kun mies on pois 6 viikkoa kerralla, mutta tänään vielä ehdittiin ja myös tietenkin womanlogin mukaan juurikin ovispäivänä.(mikä taisi olla tuossa viime viikon lopulla) Nyt vain odottelen mitä tuleman pitää, mutta toiveet ei ole kovin suuret kuitenkaan taustat huomioon ottaen. (yritystä jo 4 vuotta ja muutamia km, tm ja kem, mahtuu tähän skaalaan).
 
Viimeksi muokattu:
Yk 2

Kp 10/28 lempeä
kp 12/28 lempeä
Kp 14/28 oletettu ovis(ei tikutettu mut limat ja kivut)Dpo0
Kp 16/28(dpo 2) lempeä
kp 17/28(dpo3) ei oireita
kp 18/28(dpo 4)huonoa oloa,mutta sitä nyt ollut useamman kierron aikana,oviksen jälkeen. rinnoissa pienoista tuntemusta?

Lisäystä;
Kp 19/28(dpo 5) rinnoissa tuntemuksia
kp 20/28(dpo6) ei mitään utta ja ihmeellistä
kp 21/28(dpo7) emt
kp22/28(dpo8) yöllä hyvin levoton olo.Paleltaa ja hikoiluttaa. aamu alkaa päänsäryllä.Rintoja vihloo:O Vasemmalle alavatsaa kipuilee. Olo on aika varma raskaudesta. Niinkuin viimeksikin:stick:

Saa nyt nähdä...
Tänne ihan unohtunut täydentää. Eli plussa tuli testiin jo dpo 10.
Rintojen epätavallisen kova kipuilu oli mun kohdalla selkeä merkki että nyt tapahtuu:)
 
kp1 täti
kp2 täti
kp3 täti
kp4 Täti
kp5 tuhrua seksiä
kp6 tuhrua (välillä valkkaria )seksiä
kp7 Aamulla kirkasta ja venyvää valkkaria ja siis oikein veyvää :D
kp8 normi olot ei tunnu missään eikä mitään, seksiä
kp9 normi olot, seksiä
kp10 normi olot. viel ei oo ovist mut lähellä :) seksiä :D
kp11 normi olot. hetkellinen kipu vasemmalla illalla. ovistestit nega viel.
kp12 nivusissa kipua aamulla hetkellisesti. ovistesti nega , seksiä :D
kp13normi olot, seksiä
kp14 normi olot, seksiä
kp15 normi olot, hiukan kirkasta valkkaria
kp 16 normi olot, vasen puoli hiukan nippaa, valkkaria, issias särkyy, kuvottava olo välillä, seksiä, ;)
kp17 normi olot, issias särkyy, välillä huono olo hetkellisesti. (oviksesta ei tässä kierrossa oo mitään hajua joten menen kp:tain eteenpäin,seksiä
kp18 normi olot, oikeaa rintaa vihloi,
kp19 normi olo. tissit tuntus oudoilta,nännit arat, lievä pahoinvointi, pää särki heti aamusta, seksiä
kp20 normi olot, pieniä kipuja masun seudulla, nännit aristaa, tissit tuntuu "räjähtävän"
kp21 normi olot, nännit kipeät, aamulla valkkaria ja verta ja tuli vain kerran, omituinen tunne oikealla mahalla
Tämä on minun vanha nick... piti laittaa uusi koska en päässyt kirjautumaan vanhalla enää.... joten jatkan tästä sitten kirjoittamista

kp22 normi olot, nännit arat,huipannut kaks päivää oikein silmissä mustenee, 5 päivää testaukseen, valkoista valkkaria joka vähän on voidemaista, ajoittaisia kipuja mahan seudulla lämmöt koko päivän 37 kieppeil
kp23 normi olot, tissit tuntuu hassuilta, nännit arat, yöllä heräsin metallinmaku suus, ja valkkaria,issias kiusannut extra pahana, metallinmakua esintyi muutenkin
kp24 normi olot, välillä huono olo, metallinmaku suussa,valkkaria paksua ja valkoista
kp25 normi olot, huono olo välil,metallinmaku suus, töissä meinasin kirjaimellisesti 2kertaa oksentaa potilashuoneessa ja oli näky iisimpi kuin mitä reilun 3 vuoden aikan eteen on tullut.. tissei viiltelee välil
kp26 normi olot, rinnois tuntuu jotain välil, edelleen pahamaku suus, ei oo tarvinnut kakoa töis mitään, tissit välil kipeät sivuilt, ei menkka kipui sählystä :D , ilmavaivat, väsymys
kp27 normi olo, tissit kipeät paha maku suus ja metallinmaku, ilmavaivat, aamulla testiä, pieniä kipuja mahalla ja nivusis ja menee nopeasti ohi, ihana raskaus uni nähty viime yön ja oli niin todellinen, väsymys
kp28 normi olo, väsymys ajottaisia kipui siellä täällä. menee ohi yhtä nopeasti kuin tulikin, ei menkkoi, tsti nega, huono olo, tunteet pinnassa,lämmöt edelleen päälle 37, leipä maistui mullalle, metallin maku suus ja tissit kipeät
kp29 normi olot, tissit arat sivuilta ja alta, aamulla hieman rusehtavaa jäi siihen, illal testi viiva mut tais olla viivapaikka vaan,paha maku suus ym edelleen
kp1
 
Viimeksi muokattu:
Minunki oli sitte ihan pakko rekisteröityä ja jakaa piinailuni :D Oon jo varmaan viikon verran lukenu kaikenlaisia oireita näistä keskusteluista ja omat mielialat vaihtelee koko ajan, välillä hirveet toiveet ilmassa raskaudesta ja sitten välillä vahva tunne siitä, että kaikki on kuviteltua :LOL:

Eli pillerit lopetin jo kesän puolella, tämä eka normaali kierto (viimeeksi menkat kestivät yli kuukauden, joten lasken tämän ekaksi normaaliksi), menkat viimeeksi (kai??) 25.10. ovulaatiosta ei tietoa, laskureiden mukaan noin 7-11.11. joten vähän menee arvailujen puolelle koko homma... noh jokatapauksessa listaan parhaani mukaan :D

kp14-18 ovis

kp17 puuhailua

kp21 lieviä nippailuja alavatsassa

kp22 lievät nippailut jatkuu, kerran pidemmän kestänyt vihlova kipu, aamulla paljon sitkeää, venyvää ja kirkasta valkkaria

kp23 voimistuvaa nippailua, selkään särkee kuten ennen menkkoja, illalla valtavat mahakivut, jotka säteilee reiteen ja nivuseen, repäisykipuja muutama noustessa, lisää valkkaria illalla

kp24 todella huonosti nukuttu ja levoton yö takana, nousin ylös jo klo 9, vaikka aina vasta klo 11 jälkeen raotan silmiäni, ei kummempia oireita, hikoiluttaa paljon (voi olla normaaliakin), nälkä! en ikinä syö aamupalaa, mutta nyt söin puuroa ja puolen tunnin päästä taas nälkä..

Hätähousuna on tullut tehtyä jo 4 r-testiä :LOL: kaikki olleet negoja, paitsi kolme viimeistä on näyttäny roskiksesta kaivettuani erittäin selkeän viivapalkin. Tänään tein viimeeksi aamulla, ja viivapalkkia rupee jo muodostumaan, vaikkei se ihan näy kunnolla. Eka r-testi ei näyttänyt mitään viivapalkkia, vaikka kuinka tihrustaa... siksi epäilenkin, että mitä tämä on, vaikkei pelkkä viivapalkki taida plussaa enteillä : /

20131117 122402 - Aijaa.com

siinä vielä kuvat, jos joku osais auttaa. Alhaalla vanhin, ylhäällä tuorein (jossa kyllä näkyy selkeä viivapalkki, vaikkei se tuohon kuvaan välittynytkään)
 
pakko nyt kyl sanoa et J'adore kyl ne ihan pelkiltä viivan paikoilta näyttää. ei siis yhtään väriä, joten ei voi tulkita haamuksi. : /

mut pakko myöntää et itekkin oon jo pari testiä tehnyt. :LOL: puhtaampia negoja saa ettiä. :D
 
Tuun kans kuumeilemaan tänne!

KP17/DPO0 Eli vahvat ovistuntemukset ja tuntemukset hyödynnetty illalla kotona ;)

KP18/DPO1 Eipä mitään erityisempää. Mitattu illalla 37,2 lämpöä mutta ei kuitenkaan kipeä olo.

KP19/DPO2 Ei mitään mainittavaa. Lämmöt koholla 37 asteen tuntumassa.

KP20/DPO3 Huulia kirvelee, suuta kuivaa ja suussa maistuu pahalle. Lievä aamupäivä-ällötys. Pissattaa myös usein. Edelleen lämpö vähän koholla ja illalla taas yli 37 astetta. Vähän masutuntemuksia ja nippailua.

KP21/DPO4 Paha maku suussa ja suuta kuivaa. Aamulämpö 36,8 astetta eli mulle tosi korkea. Masutuntemuksia ja nippailua havaittavissa. Illalla rintoja vihloo sivulta, välillä alta ja alavatsan nippailut säteilee kylkiin ja navan kummallekin puolelle. Reisissä menkkatuntemuksia (mulla ennen menkkoja alkaa reidet kipuilla). Illalla huulissa taas kirvelyä ja tuntuvat rohtuneelle.

KP22/DPO5 Kutitusta ja muljumista alavatsalla. Lämmöt +37. Ei oikeastaan nippailua eikä tissituntemuksia tänään. Nukkumaanmenon jälkeen ihan järkyttävä vatsakramppi ja tuskanhiki otsalla kierin sängyssä monta minuuttia. Voisko olla kiinnittyminen?

KP23/DPO6 Ihan järkyttävä hikoilu öisin vaikka ikkunakin auki. Lämmöt taas +37. Edelleen kutittelee ja muljuu tuo alavatsa. Lievää huonoa oloa ennen lounasta mutta helpotti kun sai ruokaa.

KP24/DPO7 Alavatsa tuntuu "täydeltä" ja kun esikoisen kanssa tuolla lattialla myllää ja makoilee niin masullaan ei oikein voi olla. Hiipivä huono olo taas lounasaikaan mennessä. Kuitenkin oon jotenkin varma että en ole raskaana.

KP25/DPO8 Niin kiire päivä ettei ole ehtinyt tuntemuksia tunnustelemaan. Edelleen vahva tunne että uusi kierto alkaa ens viikolla...

KP28/DPO11 Oltiin miehen kanssa viikonloppureissussa ja ei kerennyt tuntemuksia kirjailla. Ei kyllä paljon tuntemuksia ollutkaan. Eilen vähän paineentunnetta alavatsalla. Tänään ihan hurja määrä keltaista (? :O ) limaa. Sorruin sitten tänään aamulla testaamaan ja tietty joku hitsin haamujen haamun esikummitus möllöttää tossa testissä. En kyllä osaa sanoa että onko vain viivan paikka vai onko väriä mukana. Pakko se kai on jatkaa testailua ellei menkat ala.

KP30/DPO13 Vaaleanpunaista valkkaria havaittavissa joten täti se sieltä kurvailee hetkenä minä hyvänsä mun vieraaksi! Eikun uutta kiertoa jännäämään :)
 
Viimeksi muokattu:
Noniin, kirjaillaanpas tänne taas tuntemuksia ylös. Viimeksi kirjoittelin toukokuussa 2012 plussakierron oireista, se plussa on nyt 10kk ikäinen pikkuneiti. <3 Nyt menossa YK 2, kun kuumeillaan kolmannesta murusta. <3

Kp13 o-testi plussaa, seksiä
Kp14 o-testi edelleen plussaa, tänään luulen olevan ovulaatio. lisäys: illalla ei enää epäilystäkään etteikö olisi ovis, on niin kipeee!
Dpo 1 limat loppu, normi olo.
Dpo 2, Alavatsa ilmoittelee olemassaolostaan, eli välillä tuntuu jotain jomotusta tms.. Illalla ihoa kuumottaa, niinkuin kuumeessa. Ei kuumetta. Palelee. Voisin vain syödä, syödä ja syödä...
Dpo 3, aika normi olo. Vähän normaalia kosteempaa... Edit. Illalla menkkajuilintaa. Mässäilyhimo jatkuu. :/
Dpo 4, tää nälkä on aivan kauheeta.
Dpo 5, ekat repäisykivut tuntui tänään... Jotenkin en jaksa uskoa raskauteen.. Menkkajuilintaa. Seksin aikana tuntui painetta tai jotain, kohdunsuulla ehkä? :/
Dpo 6, palelee...! Varpaat kokoajan jäässä villasukista huolimatta.Aamulla heräsin menkkajuilintaan. Yöllä tuli verta nenästä?! Pitkin päivää suht voimakkaita menkkakramppeja. Pää pökkerössä...
Lisätäänpäs vielä kolmannen kerran tällepäivää... Tänään olo on raskaana oleva. Tai sit oon vaan tulossa kipeeks. Tämä palelu on ollut niiiin häiritsevää, samoin väsymys ja "krapulainen" olo. Lämmöt illalla 37c
Dpo 7, samat olot kuin eilen. Häiritsevin juttu; jäiset varpaat! :/ Menkkamaista jomottelua. Nenä tukossa.
Dpo 8, aamulla testattu nega. Tukkoinen olo, mutta ei varsinaista flunssaa? En usko raskauteen. Plaah. Menis tää loppukierto nopeeta, niin pääsis yrittää uudestaan.... Jotain jomottelua ja pieniä repäisykipuja päivän mittaa...
Dpo 9, testattu nega. Mut o-testiin tuli toinenkin viiva, eilisessä vain yksi. Elättelen siis hieman toiveita.... Varpaiden palelu jatkuu. Repäisykipuja. Yöllä ratkesi taas nenä. :( Iltapäivällä uusi testi koska tuli sellainen "tunne", ja siihen piirtyi aivan todella haalean vaalea toinen viiva! Jomottelua selässä.
Dpo 10, eilisen kaltainen haamu... En usko että tulee tuosta vahvistumaan. Testaan vielä huomenna, sit lähetään reissuun, enkä ajatellu hotellissa testailla.. Nipistelee ja tuikkii alavatsalla. Edit. Koko päivän ollu hirveetä meininkiä mahassa; tuikkii, nipistelee, vihloo, jomottaa. Jomotus tuntuu myös selässä. Repäisykipuja ja kaikkee ihanaa. Aamulla olin hyvin epäuskoinen raskauden suhteen, nyt tuntuu, että ehkä sittenkin? O-testin viiva vahvistuu joka testauksella. Kyllä, olen testannut o-testillä nyt joka päivä... Huomenna uusi r-testi. Jos on nega niin sit riittää testailut. Sunnuntaina pitäis alkaa menkat.
Dpo 11, plussa <3, menkkakipuja, keltaista valkkaria.
Dpo 12, menkkakipuja, muuten normiolo. Viiva vahvistuu. <3
Dpo 13, tänään pitäis alkaa menkat, mutta eipä oo näkyny! R-testit loppui, mutta o-testissä testiviiva vahvempi kuin kontrolliviiva! Ei juuri mitään oireita. Ei edes vielä tissikipua jota mulla joka raskaudessa.
Dpo 14, ei menkkoja :) lieviä menkkakipuja kyllä ja pienoista kuvotusta... Kyllä tässä ollaan RASKAANA. <3

Plussatuulia kaikille! :)
 
Viimeksi muokattu:
Jospas minäkin aloitan, niin pysyy itsekin sitten perässä.

Ensimmäinen yritys
kp8-10; päivittäin seksiä, joskus kahdestikin. Hassua oloa, turvottaa. Pientä vihlomista.
kp11; hassu tunne jatkuu. Seksiä aamutuimaan.
kp 12; oletettavasti ovulaatio (ei testiä, kipuja). Seksiä! :D
DPO1; pientä menkkamaista jomotusta, päivällä märkä olo, loppupäivästä ja illan pissattaa
DPO2; hassu tunne jatkuu. Tajuton väsymys iski illalla, menin aikasin nukkumaan ja nukuin kellon ympäri. Onneksi on vapaapäivä töistä.
DPO3; hassut mahaolot jatkuu, pientä vilua
DPO4; ei mainittavaa. Iltaa kohden tuntuu aina jännälle. Pientä vilua. Illalla olo jotenkin "merisairas".
DPO5; Närästää! Olo vielä "merisairas" eli pienesti etoo. Tänään vielä viluisuutta, illemmalla tuntuu suht lämpöiseltä. Täytyy vissiin alkaa seuraamaan lämpöjäkin vielä :cool:
DPO6; Närästää! Vieläkin ja enemmän, kuin eilen ja heti aamupäivällä. Eikä hedelmä oo kyllä ennen mua närästänyt.. Poskia kuumottaa koko päivän, aamusta iltaan. Eilen illalla testailin lämmön ja oli 0,5 korkeampi, kuin normilämpö. Nyt illalla 36,3. Eli normaalia korkeampi on.
DPO7; Aamulämpö 37! Yöllä piti ottaa kääntymisissä rauhallisesti, liian nopeasti jos kääntyi kyljeltä selälle tai selältä kyljelle, niin vihlaisi mahasta. Testi tehty, negaa näytti. Iltalämpö 36,6.
DPO8; Aamulämpö 36,9, eli samaa rataa mennään. Päivällä ei mitään muita (tähän kai) liitettäviä tuntemuksia. Paitsi se, että öisin on kylmä! Ja posket punottaa melkein läpi päivän, aamusta iltaan.
DPO9; Aamulämpöä ja iltalämpöä. Iho kuivuu. Ei tissien arkuutta tai muuta.. Vasemmalta taas nippailee.
DPO10; Aamulämpöä ja iltalämpöä, iho-oireita. Testistä nega. Ensiviikolla kai menkkojen aika sitten. Testissä viivan paikka.
DPO11; Aamulämpöä, iltalämpöä. Ei mitään, ei mitään. Turhauttavaa. Tissit oli aamulla vähän herkät, menkat tulossa?
DPO12; Aamulämpöä ja eilen iltalämpöä, molemmat 37 paikkeilla. Kovin olis taas näin iltaa kohden vilu. Tänään menkkatuntemuksia ilman kipuja (tai migreeniä). Ehkä se tosiaan sitten oli tässä.. Davidin testeissä näkynyt useamman kerran pelkkiä viivanpaikkoja, ei muuta. Tänään aikainen testaus, viivanpaikka näkyi. Iltaa kohden tuntui, että menkat alkaa ja varautuminen niihin alkoi.
DPO13; Lämmöt edelleen korkealla, 37 (normilämpö alle 36). Nyt ei enää mitään menkkatuntemuksia eikä mitään.

Täti tuli kylään :mad:
 
Viimeksi muokattu:
Minäkin voisin omani tänne pistää :) Elikkä ekaa yritetään ja yk 1. Tarvitsisin vähän apua.. Osaako kukaan sanoa mitään tähän:

Pillerit lopetin 13.11 (eli kaksi viikkoa sitten) ja tyhjennysvuoto alkoi 15.11 ja kesti pari päivää. Veikkasin ovulaation tästä kahden viikon päähän, mutta toisin ehkä kävi. Eli voiko ovulaatio tulla viikko tyhjennysvuodon alkamisen jälkeen? Ja mitä oli limapaakut oletetun ovulaation jälkeen?

pe 22.11 dpo -1 (?) Hikoilin ja olin t-paidalla tilassa, jossa normaalisti pitäisin paksua villapaitaa. Mittasin huvikseni lämmön illalla, ja se oli alle 35! Ovulaatiota edeltävä lämmönlasku kyseessä?

la 23.11 dpo 0? Aamulämmön mittaus alkaa. Normaali lämpö. (mulla normi on n. 35,5)Hikoilen koko päivän. Illalla kuuden maissa tunnen todella kipeän vihlaisun oikean munasarjan kohdalla. Munasolun irtoaminen? Ihan piti kiljahtaa.. mies ihmetteli :D Alaselässä tosi kova särky.

su 24.11 dpo 1? Aamulämpö 36,6, eli noussut noin asteella normaalilämmöstäni! Eikö tämä tarkoita, että eilinen viiltokipu munasarjassa oli ovulaatio? Alavatsaa juilii. Jälleen hikoilen epätavallisissa paikoissa.

ma 25.11 dpo 2? Aamulämpö 36,5 eli edelleen koholla. Pientä nipistelyä alavatsassa. Pissaaminen on ollut näinä päivinä vaikeaa: virtsasuihku on heikko, eikä rakko tunnu tyhjentyvän kunnolla.Nännit tuntuu nöpöttävän koko ajan, mikä on minulle epätavallista (ei nöpötä yleensä edes seksin aikana)

Ti 26.11 dpo 3? aamulämpö 36,6, edelleen koholla. Nännit nöpöttää. Pissattaa. Nenä tukossa. Joka paikkaan särkee. Istumaan meneminen vihloo vaimeasti alavatsassa.

Ke 27.11 dpo 4? Aamulämpö 36,5. Ummetusta ollut monena päivänä. Verta tulee nenästä. Alaselkää särkee taas. Kurkku kipeä. Alavatsassa "tuntuu" joka askeleella. Kädet tärisee puolen tunnin ajan? (Kulunut 1,5 h aamupalan syömisestä) Pyyhkiessä paperiin tulee kolme kertaa isoja valkovuotoklönttejä? Mitä tämä tarkoittaa?? Eivät ollenkaan veny. Alavatsaa vihlasee kun käy istumaan. Lisääntynyt valkovuoto.

To 28.11 dpo5? Aamulämpö 36,5. Levoton ja uneton yö takana. Ummettaa edelleen. Nännit nöpöttää. Selkää särkee. Kipeä olo. Ruoka ei maistu ja mahassa koko ajan täysi olo. Rinnoissa jotain tuntemuksia.

Pe 29.11 dpo6? Aamulämpö 36,5. Uni ei meinannut tulla. Selkeitä unia yöllä. Menkkakipuja aamulla. Kova alaselkäkipu. Nännit kipeät ja nöpöttävät. Ummetus, jonka jälkeen löysä vatsa. Hiusten rasvoittuminen.kipeä olo, mutta kuume ei nouse. Illalla terävähkö viilto alavatsassa. Pientä viiltelyä jälkeenpäin. Jotain vuotaa koko ajan, paperiin eikä sormiin kuitenkaan näy. Iltalämpö 37.0! Yleensä se on sama, kuin aamulla.

La 30.11 dpo7? aamulämpö 36.8! Mistä voi johtua, että lämpö on kohonnut vielä tosta ovislämpötilastakin?Nännit nöpöttää edelleen koko ajan ja on kipeät. Rinnat kasvaneet/turvonneet miehenkin mielestä. Meinaavat pursua ulos aiemmin väljistä rintsikoista. Valkkaria. Kova vihlaisu alavatsassa kaksi kertaa tänään. Kiukkuisuus ja itkuherkkyys. Selkäkipu ja kipeä olo. Iltalämpö 36.1!(woot?)

Su 1.12 dpo 8? aamulämpö 37.0! Nukuin tavallista pidempään. Kova väsymys, joka ei meinaa hellittää. Selkäkipua ja alavatsan vihlontaa. Itkuisuutta. Nännit näpöttää ja on vielä hieman kipeät. Ruoka ei edelleenkään maistu. Uusi oire on silmien tikkuisuus ja kuivuus! Kipeä olo. Iltalämpö 37.0. Elohiiri alavatsassa. Tissejä alkaa vihloa iltaa kohden. Monta päivää ollut jo kuuma, mutta samaan aikaan kädet ja jalat ihan jäässä. Tänään oikein korostui. Hiukset rasvoittuu nopeasti. Uni ei tule vaikka on hirmuväsynyt, koko ajan pissattaa.

Ma 2.12 dpo9? Aamulämpö 37.0. Ruoka ei maistu. Kuumeinen olo. Tissit hieman vihloo, ja ovat kasvaneet luultavasti lisää. Valkovuotoa. Kova päänsärky. Alavatsan terävää nippailua. Tosi kova alaselkäkipu koko päivän. Illalla kovaa nipistelyä alavatsassa. Herää kysymys: oliko se kiinnittyminen vasta nyt?

Ti 3.12 dpo 10? Tänään piti testata, mutten uskaltanut, kun aamulämpö näytti 36,7:ää :/ eli laskenut 0,3 astetta. Tosin onhan se edelleen korkeampi, kuin ovislämpötilani. Aamupäivällä tuli kuumeinen olo. Nännit nöpöttää edelleen ja on hieman kipeät. Tissit pursuu jo ulos rintsikoista. Alaselkä tosi kipeä. Alavatsaa nipistelee varsinkin oikean munasarjan kohdalta. Oikein värisee. Kurkku kipeä. Valkkaria. Iltapäivälämpö 37.1! Uskaltaakohan sitä testata huomenna?

Ke 4.12 dpo11? Aamulämpö 36,9, eli noussut taas melkein samaksi. Tänään aamuyön testissä nega 25mIU/m-herkkyyksisellä testillä. Kovaa nippailua alavatsassa koko päivän. Hikoilua, mutta sormet ja varpaat jäiset. Pitkät edelleen päällä. Hieman särkee nännejä. Rinnat on turvonnut jo yhden kuppikoon. Kun aamupalasta oli kulunut 2,5 h, olin vielä aivan täynnä. Puolen tunnin päästä tilanne muuttui: yhtäkkiä tärisin kuin horkassa ja tuli kauhean paha olo (=verensokerit laski äkkijyrkästi). Kuitenkin pienestä ruoka-annoksesta tulen aivan täyteen! Huomasin myös ruokalassa teräviä tuoksuja: ihmisten käsirasvat :D That I didn't expect.. Samoin paikassa, jossa ei ikinä haise mitään, yhtäkkiä haistoin terävän etikan hajun :D:D woot? Alaselkä- ja jokapaikkakipeäsärky taas kova. Alavatsaa vihlaisee silloin tällöin melko kovasti. Rinnat myös hieman kipeät. Kova väsymys. Silmät kuivahkot. Märkä olo. Alkuiltalämpö 37,0. Illalla uusin oire oli verenmaku suussa.

5.12 dpo 12? Aamulämmöt 36,7. Pitkät edelleen päällä. Kipeä olo. Peppuun, alaselkään ja reisiin särkee. Todella kova päänsärky. Vaaka sanoo mun laihtuneen, silti rinnat ei mahu enää rintsikoihin. Alavatsaa nippailee. Rinnat hirman kipeät. Koko ajan jotain "hulahtelee", mutta se taitaa olla valkovuotoa. Kurkku taas karhea. Janottaa. Kiukuttaa, itkettää ja sitten tulee niitä hepulinaurukohtauksia :/ Luennolla en jaksanut keskittyä sitten ollenkaan, pyörin rauhattomasti penkissäni :/ iltalämmöt 37.0. Kova väsymys, täytyy mennä taas kasilta nukkumaan.

6.12 dpo 13? Aamulämpö (klo 6) 36,9. R-testi nega. Takaisin nukkumaan-> aamulämpö (klo9) 37,1. Kolmen tunnin päästä (syötyäni aamupalan ja vaan oltuani, luettuani tenttiin ja katottuani telkkaria lämmöt 37,3. Miten se vaan nousee ;o? No, ainakaan vielä ei menkoista tietoakaan :) ei kyllä siitä plussastakaan.. Valkkaria taas hulahtelee, rinnat on turvonneet ja kipeähköt, pitkät päällä. Alaselkään särkee. Paha olo helposti, kun verensokerit laskee niin äkisti. Silti ruoka ei maistu. Illalla alavatsaa nippailee terävästi. Iltalämmöt 37,0.

7.12 dpo 14? Aamulämmöt 36,9. Rinnat edelleen samanlaiset, kuin tähän asti, paitsi vähän kipeämmät.Alaselkäkipua.verensokerit laskee nopeasti. Väsyttää. Lihaksiin särkee. Iltalämpö 37,3. Maha on ihmeen tyyni. Huomenna testailen..

8.12 dpo 15? Voi ei! Elämäni ensimmäinen haamu!Tai siis semmonen miehennähtävä viiva. Nyt toivotaa että voimistuu! (Ps. Mun dpo 1 meinaa sitte sitä että dpo 0 oli ovis ja dpo 1 on sitte vaa seuraava aamuyö :d eli ei kyllä tosiaan olla vielä vaiheessa viisitoista kokonaista päivää ovulaation jälkeen). Aamulämpö (klo 8 jlkn mitattuna) 37,1.Valkkaria. Kuuma. Kipeä olo. Tissit kipeät, isot ja nännit nöpöttää. Paineen tunnetta vatsassa.

9.12 dpo 16? Haamusta on tullut haalea plussa :) huomenna varmistan vielä digillä. Aamulämpö (klo6) 37,0. Lievää aamupahoinvointia. Valkkaria vuotaa lorottamalla :s mies sanoi mun "haisevan" toiseen päähän huonetta, ainakin ilman vaatteita. Siis semmonen normaali alapään haju, jonka voimakkuus on vaan kymmenkertaistunut :s muilla ollut vastaavaa? Muita oireita on kova alaselkäkipu, päänsärky ja väsymys.. Myös migreeniä on ollut varmaan muutama viime päivä.. Silmät taas kuivat ja tikkuiset :( verensokerit laskee todella helposti ja lievää pahaa oloa ollut koko päivä..

10.12 dpo 17? Clearblue digillä raskaana 1-2 viikkoa! Uskaltaakohan tässä nyt alkaa jo juhlia? Menkkoja ei ole kuulunut, joten kai se nyt on tässä :) kunpa voisi uskaltaa olla onnellinen tuloksesta!

tärkeimmät oireet, joista aavistin raskauden:
-kolmivaiheinen lämmönnousu
-ei endometrioosimaisia mahakipuja (pillereitä syödessä menkkakivut tuntuivat aina koko kierron ajan)
-kovat alaselkäsäryt
-kahden päivän sisällä yhden kuppikoon suurentuneet ja herkistyneet rinnat
-ruokahaluttomuus, nopea verensokerin tippuminen ja laihtuminen
-kovat ja jatkuvat päänsäryt

muita oireita, mitä en oikeastaan maininnut
-nenä tukossa joka päivä
-maha turvonnut melkein 24/7

Täytyy vielä sanoa, että vieläkin ihmettelen tätä tapausta!
eka yritys + lääkärin endoepäilyt takana = ihme <3

Nyt mut voi löytää Elovauvoista, mutta tottakai mun täytyy välillä tulla kurkkimaan, ketkä kaikki ovat plussailleet! Tarrasukkia kaikille :3
 
Viimeksi muokattu:
Candyq. ootko testannut vielä? Ollaan kutakuinkin samoissa päivissä menossa, mulla alkoi kierto 14.11 :) En malttaisi vielä testata, kun ei kuitenkaan vielä näy mitään. Mutta se tiedon saaminen.. varsinkin kun nyt on ollut ihan outoja oireita, mitä mulla ei normaalisti ole.
 
Joo, pitäis malttaa odottaa siihen, että menkkojen pitäis alkaa. Tosin ajattelin itse testata jo sunnuntaina, kun maanantaina olis mahdollisuus ottaa vähän punaviiniä. Voihan se olla, ettei se mitään näytä (tai voi olla, ettei ole edes tärpännyt..)

Mä itse huomaan aina tuon ovulaation. Mulla on ollu menkat aina tosi kivuliaat (ja siksi söinkin pillereitä), joten ovulaatiokaan ei jää huomaamatta :D On semmoista menkkamaista jomottelua ilman kipua.
 
Mitä mieltä ootte tosta et olikohan se ovulaatio? En huomannu nimittäin mitää kunnon limoja siihen aikaan. Sormella kun kokeili ni jotain nestettä tuli sormiin mut aika vähän. Entä jos se olikin kiinnittyminen? Tai no.. Sitten hedelmöittyminen olisi pitänyt tapahtua heti kahden päivän mittaisen tyhjennysvuodon jälkeen.. Lämmöt ainaki on korkeemmat ku normisti..
 
Ehkä se ovis on sulla sitten vasta tulossa? :)

Mulla on ihan ihmeellinen päivä ollut tänään. Ovulaatio oli varmasti tosiaan pari päivää sitten ja tänään on päivästä iltaan jomotellut tuolta vasemmalta, vähän niinkuin ennen menkkoja/oviksen aikaan, mutta ei yhtä voimakkaasti. Ihan kuin joku kiristelis keskeltä vatsaa sisällepäin ja istuminen muutenkin omituista tänään. Mitähän tää on :confused:

edit/ Joku ihme tosiaan. Tuntuu, että joku vetää suolista. Olin äsken kyljellään tossa sängyllä ja kun nousin, niin ihmeellistä kipua tuntuu tossa vasemmalla puolella. Onko kellään tietoa, mistä vois johtua? Ei oo koskaan ollut tämmöstä. Ovulaatio se nyt ei voi olla, koska se ovismärkyys on loppunut eikä sitä ole tänään enää ollut.

edit2/ tää ilta on kyllä niin persiistä. Kipujen lisäksi vielä ihan älytön ummetus, mitä mulla ei yleensä ole. Mikähän tässä nyt vaivaa..
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä