??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

Täällä toivotaan esikoista. Yritystä takana turhan pitkät 2v2kk lyhyehköllä kierrolla: saldona km rv7/8 ja tm. Sen verran pettymyksiä on jo ehtiny tulla, että oon oppinu, että kaikki nippaisut ja yökötykset ei mulla liity raskauteen. Silti itsekin sen kokeneena, monet pikkuvihjeet voi myös olla niitä kaivattuja merkkejä raskaudesta. :)

Nyt meneillään eka clomikierto, ja seurantaultrassa löytyi kaks isoa follikkelia. Nyt ootellaan et tuleeko oireita vai ei.. Nyt on kp17/25, ovis oli kp13. Nyt parina päivänä alavatsaa jomotellu vähän ja myös nännit ollu vähän arat. Alaselkää särkeny välillä ja (oviksestakin tuttua) lonkkajomotusta/särkyä ollu, ehkä pientä turvotustakin alavatsalla välillä.

Kp16 eli eilen oli inhottava huimauskohtaus, jossa verenpaineet oli alhaalla (112/52) enkä päässy aamulla sängystä edes vessaan. Iltaan mennessä olo oli suht normaali.

Lähes kaikki oireet siis selitettävissä muillakin tekijöillä, mut pitkästä aikaa (kiitos clomien antaman toivon) on kiva silti jännäillä näitä. Niin ja on ollu aivastelua ja pientä nenän tukkoisuuttakin (km-raskaudessa nenä meni ihan tukkoon), mut nuo nyt on tommosia mitä kellä vaan voi olla näin syksyllä. :)

Toivon meille kaikille oikein hienoja plussia ja jaksamista ja iloa lapsen yrittämiseen!

Tilannekatsausta: Dpo8: pieni vaaleanpunainen tahra pyyhittäessä, ja aattelin et tuttu tiputtelu menkkoja ennen alkaa. Mut muuta vuotoa ei kuitenkaan sit tullut.
Dpo 11 aamulla haamu (First Signal), iltapäivällä selkeä haalea plussa! :heart:
Dpo 12 "raskaana 1-2" (Clearblue).
Dpo 17 "raskaana 2-3" (Clearblue) Keskenmenon kokeneena ja kauan yrittäneenä en kuitenkaan hehkuta viel liikoja, mut pelkkä plussa on jo hieno juttu kun ei oo edelliseen vuoteen tapahtunu yhtään mitään tällä saralla. Toivon ihan oikeesti että teillä muillakin tärppää!

 
Viimeksi muokattu:
Heippa hei, meillä kolmas haaveissa ja nyt on tilanne sellainen, että kp 28-29 tuli "minimenkat", jotka oli täysin kivuttomat. Normaalisti oon tosi kipeä menkkojen aikaan.. Loppuivat sitten kuin seinään ja alkoi alavatsan nipistelyt ja venymistuntemukset noustessa.

Testejä olen tehnyt viisi, joissa viimeisimmässä aivan haaleaakin haaleampi haamuviiva. Joka hävisi?? Myönnettäköön, että ensimmäiset taisi olla liian aikaisin innolla tehtyjä :) Alavatsa on aivan turvoksissa ja tuntuu välillä kuplintaa. Aamulla on vaikea päästä ylös ja iltasin on kylmä ja tosi väsy. Normaalisti syön aamupalan ja pärjään sillä pitkälle päivään, mutta nyt pitää olla parin tunnin välein syömässä jotain, muuten tulee "kohta kuolen"-nälkä :) Myös nänninpäät ovat "kosteat" ja vv on melko runsasta ja kirkasta. Nenä on tukkoinen ja nuhainen, vaikka muuten ei ole kipeä olo.. Lisätään nyt vielä, että alaselkä on ollut "jumissa " pari viikkoa. Lähinnä kun istuu se jumiutuu ja liikkeelle lähtö on hankalaa..

Huomenna meinasin vielä testin tehdä ja sitten katsoa, mitenhän sitä etenisi. Soitanko neuvolaan vai mitä? Jos testi taas nega, niin jokuhan on varmaan vialla, kun vatsan pyöristymistä on vaikea kuvitella :) Ensimmäisessä raskaudessa tuli myös yhdet "valemenkat". Ja taisin olla rv8-9 kun soitin ekan kerran neuvolaan, kun testi oli positiivinen. Toisessa raskaudessa plussa tuli kaksi viikkoa sen jälkeen, kun menkkojen piti alkaa. Nyt siis näistä minimenkkojen loppumisesta on tasan viikko..
Katsotaan mitä aamu tuo tullessaan.. :)

*muoks* Negahan se oli. Eli nyt olisi sitten kp 11. Ei muuta kuin uutta yritystä :)

Vatsa ollut kipeä ihan kuin olisi lihaksia treenannut, hassua :) Ja selkä on kipeä edelleen. Outoja vatsan nippailuja myös ollut. Iltaisin väsyttää edelleen ihan älyttömästi..
 
Viimeksi muokattu:
Minä myös!

Yrityskierto kolme on menossa nyt hormonikierukan jälkeen. Ensimmäiset kaksi kiertoa olivat 34 päiväisiä, mutta tämä kuluva on ollut hurjan pitkä.

* Kiertopäivillä 14-21 ei ovisplussaa, lopetin tikuttamisen sen jälkeen.
* 4.9. kp 43, otettu labratesti kun ei kuulunut menkkoja eikä testeissä näy mitään. Puhdas nega.
* 9.9., kp 49 akupunktioon
* 11.9. - 15.9. erittäin voimakkaita ovistuntemuksia, vaikken niitä aina saa paljoakaan vaikka tikutus näyttäisi plussaa.
* 12.9., kp 52 testasin huvikseen ovulaatiota, ja oli lähes samanvärinen vertailuviivan kanssa muttei ihan.
* 13.9. kp 53 ovistesti samanvärinen
* 14.9. kp 54 ovistesti voimakkaampi kuin vertailu
* 15.9. kp 55 ovistesti samanvärinen, eli huippu todnäk edellisenä päivänä ja tässä ovulaatio.
* 16.9. dpo 1 gyne ultrasi, ovulaatio tapahtunut ja limakalvo paksuuntunut juuri kuten pitää, kolmikaikuiseksi ja munasarjat näyttivät terveiltä. Keltarauhanen todettu vasemmalla puolella.
* 17.9. dpo 2, akupunktio. Rauhallinen ja itsevarma olo, kun tietää että niin moni palanen on toiminut ja olen päässyt muustakin stressistä eroon juuri. Ei muita tuntemuksia.
* 18.9. dpo 3, rauhallisuus jatkuu.
* 19.9. dpo 4, hyvä olo edelleen, ei mitään ihmeellistä oiretta. Tekisi vain mieli päästä jo testailuvaiheeseen, mutta eihän siellä vielä ole voinut mitään tarttua, joten ei auta kuin odottaa.

Tuntuu siltä että nyt voisi olla kaikki edellytykset kasassa raskautumiselle, mutta elän kuitenkin siihen luottamatta. Tuli tilattua iso satsi testejäkin, voipahan aloittaa aikaisin. :)

* 20.9. dpo 5 Ei fyysisiä oireita, jännä olo ollut koko ajan muuten. Samaan aikaan sellainen, että en minä kuitenkaan tule raskaaksi nyt, huonotuurinen kun olen, mutta samaan aikaan kuitenkin äärimmäisen rauhallinen olo siitä että kaikki menee nyt oikein ja raskaus voi alkaa. Muutaman päivän päästä voi ehkä aloittaa testailua.
* 21.9. dpo 6
* 22.9. dpo 7 Tämä oli varmaan psyykkistä, mutta ravintolassa ruoan kanssa tilattu olut jäi kuitenkin juomatta. Maistui liian makealle ja tuntui kumman väärältä. Periaatteeni on kuitenkin ollut, että normaalia elämää vietetään niin pitkään kunnes plussa näkyy testissä.
* 23.9. dpo 8 Illalla mylläsin varastoa ja nostelin paljon pahvilaatikoita, ilman rintsikoita hölmöyksissäni. Sain rintani tosi kipeiksi siitä. Syynä kuitenkin varmaan vain tuo riehuminen. Tissiparat.
* 24.9. dpo 9 Nännit vielä arat tuosta eilisestä. Olo on kuitenkin sellainen etten usko olevani raskaana.
* 25.9. dpo 10 Hmm, nyt alkaa kyllä jo vähän ihmetyttämään tämä. Ei nyt luulisi laatikoiden kantelusta johtavan nännikivun kestävän edelleenkin. Rinnat eivät siis ole lainkaan sellaiset kasvamisarat, vaan pelkästään nännien päät ovat kosketusherkät, sellaiset että Bepanthenia tekee mieli laittaa. Testi näytti vielä ainakin miinusta.
* 26.9. dpo 11. Mies sanoi minun olevan kuuma. Mittasin lämmön ja sehän näytti 36,71, vaikka normaalilämpö on aina alle 36,4. En ole kyllä lämpöjä seuraillut kierron näkökulmasta, joten en sitten tiedä. Periaatteessa sitä voisi vaikka seuraavassa kierrossa kokeillakin, jos sellainen on tulossa. Alavatsassa tuntuu vähän painetta. Oiskohan menkat alkamassa.
* 27.9. dpo 12 / Kp 1. Menkat tai menkkojen kaltaista tuhrua ainakin alkoi tulemaan. :( Jännä tää dpo 12 alkamispäiväksi, kun olen luullut että sen pitäisi olla melko tarkka 14 päivää. No, akupunktioon siis tänään, kun käski viimeksi tulemaan heti samana päivänä kun alkaa taas. Toivottavasti sillä korjaantuu sitten kierron pituus. Varmuudeksi saamani Teroresepti jääköön odottamaan, kun menkat nyt alkoivat, mielummin kokeilen ensin auttaisiko se akupunktio.
 
Viimeksi muokattu:
tein äsken ovistestin ja siihen tuli viivaa, ei kuitenkaan niin vahva kuin toinen. tein samalla myös rtestin huvin vuoksi ja siihenkin tuli hento juuri ja juuri nähtävä punertava viiva. pidin testejä vierekkäin, joten kysymys: voiko se punaväri tarttua siihen rtestiin jotenkin ? kun olivat kosketuksissa. en ymmärrä miten voisi olla mahdollista kun nyt on vasta kp13 ja olen odotellut ovista. viime kierrossa tikutin oviksen juuri kp13 ja oli vahvat viivat. täytyy tehdä aamulla uusi testi, mutta onko kenelläkään kokemuksia moisesta ? niin ja terolutit minulla käytössä.
 
Tätä on tullut luettua, joten pakko tulla vastaamaan.

Tässä kierrossa harrastettiin seksiä tasan kerran, tosin otolliseen aikaan (yritys kiertoja useampia). Ja ei oireen oiretta, jotka olisivat voineet antaa olettaa, että olen raskaana. Nada. Paitsi menkkojen (lyhyemmän kierron mukaan) oletettun alkamisaikaan tissit olivat yhden päivän kipeät. Muutama päivä sen jälkeen normi menkka juilintaa. Sitten ei mitään. Oletin, että mennään pidemmän kierron mukaan, kun ei menkkoja kuulu. No ei alkaneet silloinkaan.

Testiä en ole tehnyt (viellä) mutta aika varmasti pieniin päin ollaan. Ja ei oikeastaan mitään erikoista oiretta, josta voisi varmasti sanoa. Vielä en kuitenkaan uskalla testata. Vaan odottelen "tätiä"..

Päivitystä: Ja testi oli postiivinen, vaikka oireettomuudesta olisi olettanut negatiivista :)
 
Viimeksi muokattu:
kp1 su 25.8. täti (yk2)
kp2 ma 26.8. täti
kp3 ti 27.8. täti

kp4 ke 28.8. ei mithään
kp5 to 29.8. ei mithään
kp6 pe 30.8. ei mithään
kp7 la 31.8. ei mithään
kp8 su 1.9. ei mithään
kp9 ma 2.9. ei mithään
kp10 ti 3.9. ei mithään
kp11 ke 4.9. ei mithään
kp12 to 5.9. Pupuilua, aamulla lievät mahajuilit, o-testissä selkeä nega
kp13 pe 6.9. O-testissä haalea plussa
kp14 la 7.9. Dpo0 Haalea plussa, aamupupuilua, juilintaa
kp15 su 8.9. Dpo1 testissä vain viivanpaikka! eli menikö ovis jo?
kp16 ma 9.9. Dpo2 ei mitään, ei vuotoa
kp 17 ti 10.9. Dpo3 ei mitään, ei vuotoa
kp 18 ke 11.9. Dpo4 hieman valkkaria , muuten ei oloja (paitsi hedari)
kp 19 to 12.9. Dpo5 ei oloja
kp20 pe 13.9. Dpo6 ei oloja
kp21 la 14.9. Dpo7 menkkatyylistä kipua
kp22 su 15.9. Dpo8 rinnat aristaa, lievää menkkajuilia
kp23 ma 16.9. Dpo9 rinnat aristaa
kp24 ti 17.9. Dpo10 ei mitään
kp25 ke 18.9. Dpo11 menkkamaista kipua aavistus aamupäivällä, lisäksi palelua.
kp26 to 19.9. Dpo12 Ei mitään paitsi hento menkkamainen kipu päivällä
kp27 pe 20.9. -> Kp1

Millon se plussa oikein tulee?? :( Tiedän et pupuilukerrat oli tässä kierrossa vähäiset, mutta silti :( Taas pettymys!!!
 
Laitan tän tänne, koska en jaksa kaivella vanhaa tuolta taaempaa :D

Yk 5
Kp 1 täti
Kp 2 täti
Kp 3 täti
Kp 4 täti
Kp 5 normiolot
Kp 6 normiolot
Kp 7 normiolot
Kp 8 normiolot
Kp 9-12 mökillä, ajoittaista vihlontaa alavatsassa
Kp 12-13 sex
Kp 14/dpo -1 ovis+ !!!
Kp 15/dpo 0 normiolot, ajoittaista juilintaa oikealla puolella
Kp 16/dpo 1 (matka-?)pahoinvointia bussissa, rinnat on kosketusarat, ei kuivaa kautta??, aivastelua
Kp 17/dpo 2 normiolot, lämmöt koholla (36,8), unettomuutta (valvoin harvinaisen myöhään), aivastelua (flunssa tulossa?)
Kp 18/dpo 3 normiolot, hirveä väsymys, (matka-?)pahoinvointia jälleen autossa, aivastelua
Kp 19/dpo 4 sex, normiolot, järkyttävä väsymys ajoi mut sänkyyn jo 21 jälkeen (nukuin 12h)
Kp 20/dpo 5 normiolot
Kp 21/dpo 6 normiolot
Kp 22/dpo 7 palelua töissä, sormenpäät oli jäässä, järkyttävä väsymys - nukuinkin 10h seuraavana yönä
Kp 23/dpo 8 aivastelu ja väsymys jatkuu hyvistä yöunista huolimatta
Kp 24/dpo 9 normiolot (nyt pitäisi olla jo pms-vihlontaa)
Kp 25/dpo 10 normiolot, hirveästi unia parina viime yönä
Kp 26/dpo 11 väsyttää!!! nukuin 22-08 kuin vauva (olisin voinut nukahtaa jo 19.30)
Kp 27/dpo 12 pahoinvointia autossa, väsyttää ihan kamalasti, sipsihimo kaupassa
Kp 28/dpo 13 12h yöunet takana, aina-niin-tarkkaa tätiä ei näkynytkään tänäaamuna!! Aamulämmöt yhä koholla, 37,1...
Kp 29/dpo 14 normiolot, tätiä ei näy... rinnat kainaloiden puolelta kipeät, kuvottava olo iltaisin, aivastuttaa
Kp 30/dpo 15 omituisia unia viime yönä, 11h unta takana, edelleen rinnat arat, silmät/suu/huulet kuivat, ei tätiä...
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos kivasta ketjusta, on antanut minulle ja nähtävästi myös monille muille paljon:)
Täältä pesee miun omanapailut:

dpo6-7 satunnaista tuikkiviiltelyä alavatsan seudulla. kiukuttelua ja maailmantuskaa. seksin jälkeen punertavaa limaa, jonka oletan olleen kiinnittymisvuotoa.
dpo8 uskomattoman upea mätäpaise finni bongattu nivusesta. otin kuvan. väsymys, menin nukkumaan seitsemältä.
dpo9
-krapulaolo. pienikin liikkuminen laittaa puhalluttaan, hiki. kylmä. hiki.
-ruokahaluttomuus. mikään ei maistu mutta syötävä on, muuten tulee paha olo.
-kasvatan tissejä. painaessa aristaa.
-1000% varmuus raskautumisesta. tunnelma tasainen ja onnellinen.
-vastapestyjen mattojen tuoksu nostatti tunteita. ihana mäntysuopa miltä tuoksuitkaan.:D
-levossakin tosi voimakas pulssi!
dpo10
-herpes. siellä.
-liikuttuminen hölmöistä asioista.
-ruoka-, ja tupakkaällötys, joka tosin lievenee iltaa kohden ja saa uskomaan etten taidakaan olla raskaana.
-tissit tunnettavissa, ei kuitenkaan kipeät.
-nukkumaan käydessä jotakin pientä tunnetta, ehkä kiristystä, alavatsalla.
-väsy, kylmä ja hiki liittyivät olennaisesti myös tähän päivään. mieshiki.
-taas maatessa huomaa kuin sydän lyö.
dpo11
-bussipysäkille kävely aikaansai alavatsatuntemuksia jotka jatkuivat jonkun ajan istuessakin. hyvä mieli tuli siitä:)
-hyvä mieli ei tullut siitä kun paluumatkalla alapäässä oli jotakin verenkierrollisia ongelmia, kramppi?!, tuntui siltä kuin iskisi suonenveto hetkenä minähyvänsä. ja kesti kauan.
-tosi turpea olo, ummetusta.
-kahvi ei maistunut, join kuitenkin. huono idea. valvotti ja tuli tosi hermostunut olo, yleensä ei vaikuta mitenkään.
-plus jostakin syystä, huomasin jo dpo9, nesteet poistuvat kehostani??! sormet ohuet, silmäpussit poissa, huulet ja suu kuivat. Krapulainen olo on varmasti yhteydessä tähän jollakin tapaa.
-Jano. väsy. tissit. ei kipeät, mutta olemassa.
-palelu suihkussa.
-vahva syke yhä vain.:)
dpo12
-pregcheckin liuskaan haileaakin hailumpi haamu. *muoks sanotaan mieluummin viivan paikka en iloitse vielä.
-illalla nukkumaan mennessä kova palelu, kahden peiton alla, yöllä heräsin hiestä märkänä.
-nyt aamulla etovaa oloa, mitään ei tee mieli. Niin, ja
-heräsin ennen kelloa pirteänä. Nyt, pari tuntia siitä, haukotus ja väsy.:D ihanaa huomenta.
-vv:sta. kuivaa on ollut. joskus tulee sellainen holahdus mutta siinä kaikki.
-kiristävä tunne alavatsalla
-tissit kipuilee enempi, nyt tuntemuksia ilman puristeluakin:D
-palelu
dpo13
-levotonta nukkumista, todentuntuisia unia
-krapulainen, epätodellinen ja etova olo aamulla
-ajoittaista jomottelua alavatsassa ja selässä
-ruoka maistuu, mikään ylimääräinen napostelu, kahvi, tupakka ei.
-kuivat limakalvot, ei vv:a.

satavarmuus plussasta. yleensä tässä vaiheessa valkovuotoa todellakin on, ja mähkin rasvaa, suolaa ja hiilareita kuin possu. sit nuo tissit. eivät normaalisti reagoi mitenkään, nyt ovat tuntemuksien lisäksi kasvaneetkin hiukan. näiden lisäksi tuo darraolo joka helpottaa syömisellä.
dpo15
kuukautiset myöhässä. testiin päivällä miehennähtävä haamu. :) ajoittainen etova olo jatkuu, samoin muut oireet. tänään seksin jälkeen hieman vaaleanpunaista vuotoa, ei kuitenkaan pönttöön asti.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Maicy
kenelläkään muulla ilmennyt tuota elimistön kuivumista?
Ihan outoa! Silmätkin kuivuu! alan huolestua:D en tiedä juonko liian vähän vettä, en mielestäni normaalia vähempää, kyllä sitä n.pari litraa menee/pvä.
 
Hei,

Täällä oletettu ovulaatio lauantaina 21.9 (kp 14). Jolloin heiluteltu peittoja muutamaan otteeseen ;)
KP 26-28 ja Yk1.

Dpo 1-2: vatsan vihlaisut/vihlontaa, aina silloin tällöin. Tuntemukset eivät jatkuvia, mutta iltaisin televisiota katsellessa ne huomaa herkemmin. Muita oireita ei ole ollut, paitsi väsymys joka taitaa kuitenkin mennä aikaisten aamuherätysten/syyspimeyden piikkiin.

Dpo-3: Tänään vähemmän vihlontaa alavatsassa, mutta muuten outo olo vatsanpohjalla. Olisiko jännityksestä/odotuksesta johtuvaa. Myöskin alavatsa oudon turvonnut/kova. Onko kukaan muu tällaista "oiretta" huomannut?

Dpo-4: Samat oireet jatkuvat. Vatsassa painontunne, harvakseltaan vihlaisuja. Olen myös huomannut silmien kuivuminen. Johtuisikohan päätetyöstäni, mutta ikinä ennen tätä oiretta ei ole ollut? Onko muilla ollut samaa oiretta?

Dpo-5: Alavatsakivut hävinneet. Eilen illalla huomasin ensimmäistä kertaa nännien herkkyyden, joka jatkuu tänään. Eli koskettaessa pientä kipua/herkkyyttä.

Dpo-6: Painontunnetta vatsassa, sekä eilen illalla muutama terävä viilto vatsassa/kylkiluissa. Lisäksi selkeitä unia, jossa olin raskaana :) Nännien herkkyys ja nöpötys jatkuu. Muutaman päivän ollut todella kova pienen naposteltavan himo. Koko ajan tekisi mieli rouskutella jotain.

Dpo-7/8: ei minkäänlaisia oireita.

Dpo-9-11: Muutamana päivänä oireina vatsakipua, menkkajuilintaa, nännit tulevat heti kipeäksi kylmässä ilmassa ja todella kipeiksi tulevatkin. Tätä ei ole ikinä ennen ollut. Pientä pahoinvointia/kuvotusta aamusta iltaan. Syöminen auttaa. Jatkuva näläntunne. Kuumotus poskilla/kylmä koko ajan. Näin myös aamuyön tunteina unen, jossa testiin tuli heti selkeä viiva.. Toiveunia :)

Eilen illalla meni sitten toivo lopullisesti. Minulla alkoi perinteiset "pari päivää ennen menkkoja olevat kunnon kiukku/raivo/itku puuska-mikään ei ole hyvin- olot". Sai mies siinä sitten kunnolla kärsiä :( Tämän lisäksi kun on ollut menkkajuilintaa selässä sekä vatsassa, olen aivan varma, että täti kurvaa hyvinkin pian kylään... Mutta toivo ei ole menetetty niin kauan kuin näin tapahtuu :) Tänä aamuna itkuisuus jatkuu ja joka ikisestä pienestä vastoinkäymisestä tippa tulee linssiin. Todella kiva tulla töihin silmät turvonneina :D

Dpo-11-13: Oireet vähentyneet selkeästi. Lievää menkkajuilintaa vatsan pohjalla ja nännit arat. Oli sitten pakko testata eilen illalla useamman tunnin pidättelyn jälkeen, tein clearblun testin johon tulin heti selkeästi nähtävä haamu (mies näki myös)... MUTTA hetken iloittuani ja aamuyöllä herättyäni tietenkin menin lukemaan keskustelupalstoja vähän liikaa ja siellä oli puhetta, että kyseinen testi antaisi vääriä positiivisia haamuja. Joten en nyt tiedä yhtään mitä ajatella. Toinen clearblun testi odottelee kotona ja ajattelin lisäksi käydä hakemassa apteekista toisen varmemman testin. Mutta pakko odotella pari päivää, en kestäisi pettymystä jos haamupositiivinen ei olisikaan oikea... Ainiin ja testasin tänä aamuna myös One stepin, joka taas nega, mutta viiteajan ulkopuolella näytti haaleaa haamua. Et sillee :D

Dpo-14-15: Samat oireet jatkuvat. Menkkajuilintaa ja vihlontaa satunnaisesti. Nännit arat. Pientä kuvotuksen tunnetta. Testattu oikein urakalla, kokeiltu aamu- ja iltapissaa. Kokeiltu apteekin omaa, clearbluta, one stepia, cittarista ostettua pc:tä ja kaikissa näkyy selvä haamu :) Toivotaan, että vahvistuu tasaisesti ja pieni pysyy kiinni :)



Plussatuulia kaikille!!!

Huom. päivitykset punaisella.
 
Viimeksi muokattu:
dpo 6-7 vihlaisua ja jomotuksia,nännejä pistelee
dpo 8-9 alavatsaa jomottaa ja nivusista vihloo
dpo 10-12 rinnat selvästi turvoksissa, väsymys, alavatsaa polttelee
dpo 13 plussa, alavatsaa särkee niin, että järki meinaa lähteä
dpo 14 tuhruttelua, pahoinvointia
dpo 15 hanat aukes, täti tuli. Varhainen keskenmeno ilmeisesti :/
 
Viimeksi muokattu:
Onpas kiva ketju! :)

Päivittelenpä minäkin tähän vähän tuntemuksia, kun menossa ensimmäinen kierto, jolloin käytin ovistestejä ja myöskin bongasin oviksen (Davidin testit käytössä), ja kun myös oltiin "puuhissa" oikeisiin aikoihin (aikaisemmin siis pidettiin juuri oviksen aikoihin taukoa - luin kropan vihjeitä väärin) :D Eli toiveet aika korkealla!

Dpo 1 Ei tuntemuksia.
Dpo 2 Illalla pistäviä vihlaisuja oikealla (n. 10 min ajan).
Dpo 3 Ei tuntemuksia.
Dpo 4 Menkkamaisia polttoja pitkin päivää, tällä kertaa vasemmalla (luulin jo, että menkat alkavat), polttojen kesto vaihteli n. 5min ja 30min välillä. Myös nännit hieman arat.
Dpo 5 Yksittäisiä pieniä vihlaisuja vasemmalla, kosteat paikat, jatkuva nälkä.
Dpo 6 Hieman menkkamaista jomotusta aamulla herätessä, kosteat paikat.
Dpo 7 Menkkamaisia jomotuksia iltapäivästä, kosteat paikat.
Dpo 8 Menkkamaisia jomotuksia, muutamia vihlaisuja, hieman etovaa oloa. R-testi näytti hailakkaa plussaa (miehenkin nähtävää) :heart:
Dpo 9 Hieman menkkamaisia vihlaisuja, Toinen, ei yhtä herkkä kuin eilinen, R-testi näytti hieman vahvempaa plussaa, kuitenkin vielä haalea :heart:
Dpo 10 Nippailua vasemmalla, kukkiva naamataulu, Tummeneva viiva testissä :heart: Odotan (ja niin odottaa mieskin) silti vielä sitä kunnon tummaa viivaa, ei vielä oikein osata uskoa todeksi näin haaleilla viivoilla :D Ensi viikolla sitten vielä varmistetaan CB:n testillä.. Mutta vähä rupee varmaan nuo hormoonit jo hyrrään, kun itku tuli eilen, kun mies kuiskasi, että "meille tulee vauva"! :heart:
 
Viimeksi muokattu:
Täältä uusi tyyppi mukaan :) Tässäpä oma listani, päivitykset nakkaan punaisella sitten jatkossa :) kierto keskimäärin 26päivää, yk3 menossa. Ovista testailtu.

kp1 täti
kp2 täti
kp3 täti
kp4 täti loppumas
, pupuilua <3
kp5 pupuilua <3
kp6 väsymystä, ärsytystä
kp7-10 normi oloja, ovistestit alotettu kp9, negaa. Limaisuutta ja haluja on!
kp11 pupuilua x2 <3, ovistesti neg.
kp12 pupuilua <3, ovistesti neg. Limasuus väh. halut heikentyneet.
kp13-14 ovistesti neg. Lima ja halut lisääntyneet taas.
kp15 ovistesti plussaa!, pupuilua <3
kp16/dpo0, ei oireita
dpo1 kylmyyttä, normi oloja
dpo2 vatta sekasin, kylmyyttä
dpo3 flunssan oireita, palelua, nännit herkillä. Pupuilua x2
dpo4-5 painajaisia, kylmyyttä, nännit herkillä, mahassa nippailua, flunssa!! Hirviä napostelun himo koko päivän! Olisin voinut syödä vaikka hevosen!!
Dpo6: paljon paljon unia (sain r-testiin unessa selkeet viivat, ehh!) kylmyyttä ja flunssa vaivaa edelleen. Valkovuotoa on, välillä reippaammin ja välillä heikommin. Nännit vaihtelevasti herkillä. Pupuilua <3
Dpo7: Painajaiset jatkuu, mä en käsitä! Oviksen jälkeen tosiaan tullu painajaiset ja hirviä määrä unia mun unirytmiin :O Oon nähny monesti unta raskaana olosta, keskenmenosta ja sit semmosia missä porukka sekoo ja rupee tapahtuun kaikkee kummaa.. Ärsyttävää jo.. :( Lisänä ukko sano eilen et mun tissit ois kiinteytyneet, se et johtusko laihdutuksesta vai raskaana olosta niin on kysymysmerkillä :) Mahaa nippaili selvästi eilen illasta, ja kun painittiin miehen kans niin tuli äkäsempiä pistoksia alavattalle, just sinne missä kohtu ois!! Valkovuotoa tulee, mut ei ny mitenkään erityisen paljoa, välillä tuntuu semmonen lorahduksen tunne vaan eipä sielä mittää oo ku käy vessassa. Enää ei ees hirveesti palele, flunssa rupee kaikkoon vaikka edelleen toki niiskuttelen. Semmosta tällä kertaa :) Edelleen siis DPO7 menossa ja tänään ihan yhtäkkiä, täysin ilmottamatta lorahti housuun verta!! Ei nää voi olla menkat, ei saa olla vielä! Luteaalivaihe ei oo kestäny ku viikon, tää ei voi olla totta! Vielä en suostu uskomaan että kyseessä menkat, katotaan loppuuko vuoto tänään tai huomenna. Aamusta testaan kyllä, sit dpo8. Surkia mieli, odotin niin innolla ensi viikkoa vaan jos nyt menkat alkaa niin haistatan pitkät luontoäidille!
Dpo8: Ei oo verta tullut eilisen lorahduksen jälkeen, en kuitenkaan vielä usko siihen että olisi ollut kiinnittymisvuotoa. Enemmänkin kiinnittymisen yritys, joka sitten epäonnistuttuaan vuotanut kerralla pois. :( Tänään aamusta oireena yöllinen hikoilu, sekä kertaalleen ilmaantunut selkeä hetkellinen menkkajuilinta. Huoh! Muita oireita, nada. Ei ainakaan selviä sellaisia. Testasin eilen illalla ja tänään aamulla r-testillä, negaa oli. Mikä sekään ei yllätys, ei se vielä tässä vaiheessa kovin helposti näykkään testeissä vaikka jotain olisikin meneillään. Parasta olisi jos nyt vaan odottelisi menkkoja, tai jos ne eivät tuu tässä vkl aikana niin sitkeästi sinnittelisi sitten menkkojen oletettuun päivään ja testaisi sillon seuraavan kerran vasta. Eli dpo14. Se jää nähtäväksi malttaako sitä.
Dpo9 vaihtuikin sitten kp1, täti tuli kylään. Uusi kierto lähti käyntiin. Pistän uudella viestillä uuden kierron nyt sit. :(

Testipäivä dpo14, eli 10.10 (miehen syntymäpäivä!) Malttaakohan sitä ootella tonne asti, kun joillakin näkyny jo dpo8 pienet haamut. Kovasti tekis mieli jo testata dpo12 eli ens tiistaina vaan kattoos nyt. Ois mahtava synttärilahja miehelle kun sais plussan testiin syntymäpäivänä! :)

Saapa nähdä miten käy.. :) Pitkät on päivät odotella menkkoja! :(
 
Viimeksi muokattu:
dpo12 rinnat ollu yhtäjaksoisesti kipeät siitä lähtien kun särky alkoi. Toissapäivänä tein viimeisen ovistestin hetken mielijohteesta. Näytti haamua, eli ei varmaankaan tarkoita yhtään mitään. Tänään ollu menkkamainen olo. Satunnaisia vihlaisuja päivän mittaan. Huomenna teen herkän raskaustestin jos postiin on saapunut. En malta oottaa enään.
 
Viimeksi muokattu:
nostoa, jos saataisiin lisää piinailijoita :)
 
Nonih, eli yk4 lähti käyntiin. Katsotaan jääkö tässäkin kierrossa luteaalivaihe noin lyhyeksi. Kierron pituus keskimäärin 24-25 tällä hetkellä.

kp1 täti kylässä, kivut olivat kovat! Särkylääkkeen voimin mentiin
kp2 täti edelleen paikalla, kivut yhtä pahat. Särkylääkkeitä x 2. Mies lohdutteli, pupuiltu <3
kp3 täti kylässä
kp4 Täti pakkasi laukkunsa vihdoin ja viimein, kuume nousi, flunssaa!
kp5 normi oloja, flunssaa
kp6 normi oloja, flunssa pahenee hieman, pupuiltu <3
kp7-8, flunssan kourissa, ääni käheenä, plääh! Pupuiltu kp8 <3
kp9-10, flunssa paranemassa, ei kuumettakaan enää. Pupuiltu kp9 <3

Ovista en tässä kierrossa aio testata, mutta jos aiempiin kiertoihin luottamista se tulee kp18-19 eli 22-23.10. Ja siittä viikko niin alkaa menkat. Katsotaanpa pitääkö paikkaansa.

Muokkaukset jatkossa punaisella. Miten muilla menee??
 
Viimeksi muokattu:
Testipäivä n. 18.10.2013

Kp 1-4: menkat
kp 4-15: normiolot. Talletuksia noin joka 2.pv. ovista tikuteltu kp 11 alkaen.
kp 15: haalea viiva o-testissä.
Kp 16: ovis+, ihan järkky alavatsavihlonta. Talleteltu. ;)
DPO 1: rintoja kihelmöi (tarkenn. nännejä!), ovislimat. Kivut vatsalla kadonneet. Talleteltu! Ja lasi punkkua juotu, ihan vain kiinnittymistä avittaakseni ;-)
DPO 2: normioloja. Kylmä, lämmöt varmaan koholla. Tai oikeastaan, jostain syystä kovin toiveikas olo, kuun lopussa tiputaan korkealta mikäli negaa näyttää.. :headwall:
DPO 3: normiolot. Vilunväristyksiä.
DPO 4: normiolot, edelleen viluttaa.
DPO 5: vilutus, vatsatuntemuksia mutta niitä tuntuu olevan joka kierrossa.
DPO 6: normiolot jatkuu. Lasi punaviiniä, meinasin että en ota mutta sitten mietin että turhaan aina varon! Ja sehän maistui... :heart:
DPO 7: normiolot. Mies tunnusteli otsaa ja totesi että viileältä tuntuu, et taida olla raskaana :-D ja normilämpöjä onkin tänään näyttänyt.
DPO 8: ei tunnu missään! Toisaalta,jos kiinnittymisessä voi mennä yhdeksänkin päivää niin oireitahan nyt tuskin on..toivossa on tuskaista elää. :p
DPO 9: aika oireetonta oloa, tunne siitä että raskaana en ole.
DPO 10: vvuotoa ollut reilusti. Kun on vatsaa vetänyt sisään (esim. housuja kiinni laittaessa) on saattanut alavatsaa vihlaista, mutta tiedä mitä ruuansulatusjuttuja.. Oireetonta edelleen, toiv. menkat ei alkais tällä viikolla (tai tänä vuonna ollenkaan ;) )
DPO 11: vv runsasta. Nenä tukossa, flunssa alkaa? r-testi pvpissasta nega.
DPO 12-14: reissussa. DPO 12 rtesti nega. Flunssaa yrittää. Viinistä nopeasti hiprakka ja aamulla krapula. Tänään pitäis menkat alkaa.
DPO 15 eli KP 1: menkat alkoi.
 
Viimeksi muokattu:
Mäkin voisin tänne kirjata ylös tuntemukset,ihan omaksikin mielenvirkistykseksi :)

Dpo0 lempi leiskuu
Dpo 1-3 kovia vihlaisuja vasemmalla munasarjoissa ja alavatsa tuntemuksia
Dpo 4 painon tunne kohdussa. Vahva " tunne"
Dpo 5 tuntemuksia alavatsalla ,levoton olo.

Ja jatkuu ;)

Dpo 6 ei tuntemuksia,ehkä jotain pientä
Dpo7 kamalat menkkakivut jotka säteilee reisiin eikä tonninen panadol auta ollenkaan. Olo että menkat alkaa justiinsa.

Ja jatkunee :)

Dpo 8 ,menkkajuilimiset jatkuu tosi kovina. Ravaan vessassa tsekkaamassa alkaako menkat.Mitään ei näy,ainakaan vielä...Lämmöt korkeella,37.3 ja paleltaa kovasti.

Jatkuu...

Dpo 9 lämmöt korkeella 37.4-37.6 paleltaa ,illalla todella huono olo,kuin vatsatauti iskemässä
Dpo 10 testi nega,aamu lämpö 37.2, krapulainen oksetusolo. Yöllä valvoin ja oli vahva tunne raskaudesta, aamuinen nega oli pettymys vaikkakin aikaistahan se vielä. Yöllä myös kylkeä kääntäessä repäisykipua.

Saas nähdä miten jatkuu,alkaako menkat vai ei...

Dpo 11 testi nega .aamulla lämmöt 37.1 mutta illalla laski sinne normaaliin. Koko päivän huonoa oloa ja väsymystä. Nukuin pitkät päikkärit. Illalla kuitenkin vaaleanpunaista vuotoa. Taitaa ne menkat vaan alkaa.

Dpo 12,testi nega. Menkat ei alkaneet,mutta armoton flunssa:(
Luovuttanut olo!

Dpo13=kp 1,menkat alkoi.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä