??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

oho,enpä oo ennen törmännyt siniseen viivaan? ettei se tarkoittaisi että testi epäonnistunut??

ite tein toss eilen sunnuntaina aamusta herkän testin joka näytti selkeän negan.keskiviikkona pitäisi menkkojen alkaa tai sillon on kp28,mullakin vähän aina heittelee menee yli kp 30
 
En tiedä onko tämä oikea paikka mutta tätä ketjua olen kuitenkin tässä muutaman päivän lukenut läpi.

Oma tilanteeni on seuraavanlainen: ikää 43/44, oltu keskeytetyllä yhdynnällä reilu vuosi, sillä ajatuksella että jos tärppää niin tärppää mutta ei olla varsinaisesti yritetty. En ole myöskään erityisemmin seurannut mitään oireita enkä ovulointeja tms. Tällä kertaa kävi kuitenkin toisin.

Kp 8. Yhdyntä. Näihin aikoihin on saattanut olla myös ovulaatio, koska valkovuoto oli runsasta ja kirkasta useamman päivän + oli haluja, tämän päivän jälkeen limat loppui.

Kp 14. Heräsin aamulla voimakkaaseen pahoivointiin, jota jatkui koko päivän, ei kuitenkaan niin että olisi oikeasti oksettanut. Tämä oli ensimmäinen kerta kun kävi mielessä että jotain olisi saattanut tapahtua. Myöhemmin päivällä rintoja ja nännejä alkoi pistellä - yleensä ei koskaan vastaavaa nännien nipistelyä - ja alavatsaa juilia. Erittäin voimakas väsymys. Yleensä minulla ei ole juuri mitään ovulaatio-oireita, mutta ajankohdallisestihan tämä sopisi ovulaatioon; tosin limoja ei siis tosiaan enää ole ollut moneen päivään.

Kp 15. Hieman vähemmän kuvotusta, mutta oli kuitenkin. Rinta- ja vatsaoireita edelleen. Erittäin voimakas väsymys ja ikään kuin krapulainen olo. Hetkittäin vatsajuilintojen heijastumista nivusiin, lonkkiin ja reisiin asti. Hiki haisee ja kaikki haisee voimakkaammin kuin tavallisesti.

Kp 16-17. Ei yhtä kovaa kuvotusta, mutta edelleen varsinkin herättyä krapulainen olo, väsymys ja pään puristus. Lisänä alaselän jomotus, jota mulla ei ole menkka- eikä pms- eikä ovulaatio-oireena koskaan. Koskaan ei myöskään ole ollut tällaisia ovulaatio-oireita, jos nämä sellaisia ovat. Valkovuotoa ei minkäänlaista. Ai niin ja lisänä hikoilupuuskat, niitä ollut kp 14 lähtien vähintään.

Kp 18. Alavatsa "tuntuu" koko ajan selvästi, on tuntunut heti kp 14 lähtien, on turvonneen ja aran oloinen, juilii välillä. Alaselkäjomotus helpottaa yhtä kohtausta lukuun ottamatta. Rinnat vähän arat sivuilta, hikoilupuuskia, uupumus- ja kuvotuskohtauksia. Syöminen auttaa kuvotukseen ja välillä toisaalta sen jälkeen myös taas tulee kuvotusta.

Kp 19. Tänään. Suunnilleen samanlaista. Nenä vuotaa helposti, välillä voimakkaita aivastelukohtauksia (tätäkin ollut jo ainakin viikon). Lisäksi olen jo ainakin viikon ajan hengästynyt helposti.

Tässä nyt kovasti mietin, mistä vaihtoehdosta on kyse: 1) ovulaatio jossa ei ole limoja, vaan limat olivat aiemmin + tavallista huomattavasti voimakkaammat ovulaatio-oireet 2) tavallista lyhyempi kierto + tavallista voimakkaammat pms-oireet (tällöin kuukautisia voisi odotella pikapuoliin) 3) tavallista voimakkaammat ja pitkäkestoisemmat pms-oireet tavallista aiemmin (tällöin kuukautiset alkaisivat noin viikon päästä ja ovulaatio olisi ollut kp 14 tienoilla) 4) olen raskaana.

Muuta ei voi kuin odotella ja ihmetellä. Kaikki tämä voi olla myös iän mukanaan tuomaa muutosta. Hieman piinallista, sanoisinko! Miksi raskausoireet eivät voi olla selvästi erilaiset kuin kaikki muut hormonimyrskyjen aiheuttamat! Argh! :D

P.S. Lisäys: ruumiinlämpö on ollut ainakin kolmena päivänä alhainen (35,8--36,2). Vertailukohtia ei tosin juuri ole, kun en yleensä lämpöäni mittaile. Mutta ainakaan lämmön perusteella en olisi raskaana vaan tämä ennemminkin kai enteilisi ovulaatiota? En tiedä, en tiedä...
 
Viimeksi muokattu:
Yk 3
Kp 1-4 menkat
Kp 4 sex
Kp 5 sex
Kp 6 normiolo
Kp 7 normiolo
Kp 8 normiolo
Kp 9 normiolo
Kp 10 normiolo
Kp 11 sex
Kp 12 sex
Kp 13 sex
Kp 14 sex
Kp 15 sex
Kp 16 normiolo
Kp 17 normiolo
Kp 18 sex
Kp 19 sex, rintojen kihelmöintiä, kuvotusta, väsymystä, alaselän vihlontaa
Kp 20-22 samoja tuntemuksia
Kp 23 r-testi nega
Kp 24-26 samoja tuntemuksia
Kp 28 -> Kp 1

Yk 4
Kp 1-4 menkat
Kp 5 normiolo
Kp 6 normiolo
Kp 7 normiolo
Kp 8 normiolo
Kp 9 normiolo
Kp 10 normiolo
Kp 11 normiolo
Kp 12 sex
Kp 13 sex
Kp 15 sex
Kp 17 sex
Kp 18-26 flunssa
Kp 27 haamujen haamu r-testiin
Kp 28 normiolo, odottelin menkkoja koko päivän
Kp 29 -> Kp 1

Yk 5
Kp 1-4 menkat
Kp 5 normiolot
Kp 6 normiolot
Kp 7 normiolot
Kp 8 normiolot
Kp 9-12 mökillä, ajoittaista vihlontaa alavatsassa
Kp 12-13 sex
Kp 14/dpo -1 ovis+ !!!
Kp 15/dpo 0 normiolot, ajoittaista juilintaa oikealla puolella
Kp 16/dpo 1 (matka-?)pahoinvointia bussissa, rinnat on kosketusarat, ei kuivaa kautta??, aivastelua
Kp 17/dpo 2 normiolot, lämmöt koholla (36,8), unettomuutta (valvoin harvinaisen myöhään), aivastelua (flunssa tulossa?)
Kp 18/dpo 3 normiolot, hirveä väsymys, (matka-?)pahoinvointia jälleen autossa, aivastelua
Kp 19/dpo 4 sex, normiolot, järkyttävä väsymys ajoi mut sänkyyn jo 21 jälkeen (nukuin 12h)
Kp 20/dpo 5 normiolot
 
Viimeksi muokattu:
Moi kaikille!

Olen uusi täällä, ja kirjoittelen nyt ekaa kertaa tähän ketjuun.

Kp keskiarvo on n. 29 mutta vaihtelee parilla päivään suuntaan jos toiseen! Oletan että ovis tapahtui 11.7. aikoihin tutuista oireistani päätellen (en testannut, tyhmä minä!). Pupuilua 1 kerta oviksen tienoilla.

Aloitan nyt loppukierrosta, sillä en muista enää aiempia oloja.

Kp 27 - menkkamaista kipua alavatsassa ajoittain, "elohiiri" alavatsalla sekä paineen tuntua.

Kp 28 - Tissit arat, paineen tuntu alavatsassa & tosi lievää juilintaa, odottelen tätiä saapuvaksi. Katsotaan mitä tulee!

29.7. Back to square 1 eli KP1... Tätille päivää :(
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Tinttu85
Heips! Täällä olis kahden lapsen(4v, 6v.) äiti. Hormoonikierukka otettu pois 10.6.13. Päivää vaille 7vko sai odotella kuukautisia ja sunnuntai 28.7 alkoi niin tietää ehkä vähän rytmiä. Hormoonikierukan aikana joka ehti olla 3,5 vuotta ei kuukautisia säännöllisesti tullutkaan. Onko muita joilta on poistettu hormoonikierukka? Kuinka pian alkoi kuukautiset ja raskautui? :) Tinttu85, mikä kierukka sinulla oli? Olin muutama viikko ihan varma siitä että olisin raskaana( johtui varmaan hyvästä mielikuvituksesta :mrgreen: ) mutta oireet olivat juuri raskausoireita. Närästystä,mieliala vaihteluita,hajut yököttävät,vatsa pömpöttää (mutta tässä on tullut syötyä paremmin kun kierukan poistin,en tiiä mistä johtuu),päänsärky => näitä on edelleen.Pari viikkoa sitten väsytti aamusta iltaan,olisi voinut nukkua vaikka koko päivä,kuuma-kylmä aaltoilee että toisinaan saa hakea villatakkia helteelläkin ja öisin pakahtuu kuumuuteen. Raskaustestejä tein tuolloin pari-kolme viikkoa sitten päivittäin,malttamaton kun on :D Predictor early antoi kolme viikkoa sitten valkoisen pystyviivan(?),muut kaupan testit ja clearblue digitaalinen antoivat negan. Nyt sunnuntaina kun alkoi kuukautiset josta en vielä aamulla tienyt yhtään niin predictor earlyyn tuli vaakasuora punainen viiva n3min oli tuo viiva siinä ja sitten meni koko ruutu valkoiseksi (lukihan testissä kyllä että 5min päästä näkyy vastaus) :/ 15.7.13 kärsin niin pahasta vatsakivusta ettei kävelmään pystynyt,hengittämään piti oikein keskittyä,paras asento oli istua,ei liikkua. Kesti n. 2h illasta kamala alamaha juiliminen ja repäisy, jokainen askel repäisi alavatsaa. Tämän jälkeen alkoi yhdyntöjen jälkeen tulemaan sellainen "sisäinen alavatsa kipu" joka ei ole niin älyttömän kipeä etteikö voisi olla mutta tuntuu kuitenkin erikoiselta jota ei ole ennen ollut. Noh, nyt sunnuntaina heitin toiveet taas hukkaan raskaana olemisesta kun alkoivat kuukautiset(vaikka vähän muhinoi kyllä ajatuksissa että josko olis sittenkin :lol: ) Mitään säännöllistä kiertoa ei siis ole niin piti hankkia repullinen ovulaatiotestejä ja raskaustestejä mammaksi.fi kautta :)
Koskaan en ole ovulaatiotestejä käyttänyt niin milloinkohan niitä pitäis alkaa tikutteleen? :D Kait ovulaatio tulee kun kuukautisetkin oli? (Ihan öö:nä aapisen laidassa).
Huh, odottavan aika on pitkä ja kaikki empatiat kohtalotovereille, niin hermoja raastavaa miettiä ja odotella :/ Tsemppiä kaikille elokuulle ja tärppi onnea <3 :inlove:

ELIKKÄS:
Olen 26v, 1yk menossa alkaen nyt 8/13
Kieron pituus on ?, mutta menkat alkoi 28.7 joten 25.8 odotellaan uudelleen. Kierukan jälkeen meni 6vko+6päivää eli 48päivää ennenkuin kuukautiset alkoi.

Ennen kuukautisia: Närästystä,mieliala vaihteluita,hajut yököttävät,vatsa pömpöttää,päänsärky => näitä on edelleen.

KP 9/?(26-31): päänsärkyä, tarkka hajuaisti edelleen, mielialavaihtelut :D, kuuma-kylmä aallot, närästys, tietyt ruuat etoo esim.meetvursti, vatsa kivut (muutaman kerran ollut yhdynnän jälkeen "sisäisiä alavatsa kipuja"), alaselkäkivut.

KP 11/?(26-31): päänsärkyä, närästys,etova olo, mielialavaihteluita; itkusta,hermoiluun ja nauruun. Kuivakausi loppunut. Runsasta kellertävää valkovuotoa. Huomenna vois jo tikutella ovista kun ei jaksa odottaa ;)

KP 12/? (26-31): One-stepin ovuulaatiotestissä kontrolliviiva näkyy jo punaisena mutta ei ole vahvempi kuin se toinen viiva. Kamalat alavatsa kivut illalla, meni 2h ohi. Vatsakivun aikana oli todella kova päänsärky,molemmat loppuivat sen parin tunnin jälkeen. Illalla vatsa paisunut kuin ilmapallon olis niellyt :D Makkari puuhailuja yöllä.

KP13/? (26-31)
: One-stepin ovulaatiotestissä kontrolliviiva vahvempi kuin se toinen viiva elikkäs onko se H-HETKI huomenna? Alkaako tänään dpo -1? Väsyttänyt koko päivän,sokerin nälkä :D, vatsakipeä;enemmän oik.puolen nivusen läheltä. Vatsaa turvottaa.
KP14/?(26-31) DPO 0: Nyt viiva jo haalistunut eilisestä ovistestissä. Vatsaa turvottaa. Älyttömästi haluttaa seksiä,hellittelyä,pusuja,halauksia,silittelyä... :D
 
Viimeksi muokattu:
Tinttu85; Kauan meni kun alkoi kuukautiset? Tuliko ns. tyhjennysvuoto heti kun kierukka poistettiin? Oliko oireet kierukan poiston jälkeen kuin olisi raskaana? Mulla poistettiin tuolloin 10.6 maanantaina ja samaisella viikolla etovaa oloa,väsymystä, mielialavaihteluista, kuin raskaana olisi. Olen lukenut keskusteluista että kuuluu asiaan kun hormoonikierukka on poistettu nuo poiston jälkeiset "oireet". Varmaan tyhmä kysymys mutta esitetään se kuitenkin, mietin että onko ovulaatiota voinut tulla sen jälkeen kun kierukka poistettiin ennen nuita kuukautisia jotka oli 28.7 kun hormoonikierukan aikana kuukautisia ei ole ollut? Aloin yhistelemään vaan nuita 8-15.7 oireita mitä oli että oisko voinut olla? :)
 
Tyhennysvuoto tuli heti ja kuukautiset tuli siitä 28 päivän päästä - kiertoni siis palautui heti :) En muista enää tarkkaa päivää poistolle... Olo kierukan poiston jälkeen oli normaali, en muista mitään "raskausoireita"...
 
Moikka! Itse päätin vihdoin parin kuukauden sivusta lukemisen jälkeen liittyä tänne! :wave:
Eli aikamoiset on vauvahaaveet ja alkaa yk5. (Tänään siis haaveet kaatui taas tädin tultua kyläilemään. Tein kyllä toissapäivänä negan, että tähän oltiin jo varauduttu.) Mutta Voin kertoa myös piinailuistani:

- Ovulaation aikaan ja ennen sitä ahkeraa pupuilua. Josta pian alkoi mahan nippailut etc.
- Mahassa nippailee ja välillä hieman ikään kuin kiristää oikealta, elohiiri ja pulputusta mahassa.
-Häpyluuhun ja siihen lähelle pistelee.
-Aivastelua, nuhaisuutta
-Mahaoireita, hieman pyörryttää.
- Pissattaa useammin.
-Iltaisin närästää, muutama yhtäkkinen oksetusolo jotka menneet nopeasti ohi.
-Tissit turvoksissa ja hieman vain kipeät.
-Nännit ehkä hieman erilaiset, lisää nystyröitä ja tummemmat. :D
-Noin alle viikkoa ennen menkkoja menkkamaisia kipuja, etenkin jos alkoi tehdä jotain, kuten siivota yms, makoilessa ei niinkään menkkajuilintaa.
-Ihan kunnon unettomuus öisin!! |O
-Kunnolla v.vuotoa
-Tein testin päivänä joina menkkojen piti alkaa (ei yhtään nukuttu tuonakaan yönä.. siksi jäi vielä pieni toivonkipinä, että ehkä tein hätäisesti testin) ja nega tuli..
-2 päivää myöhemmin menkat alkoivat! :'(

Plussatuulia vain kaikille, niinkuin tuo nimimerkkinikin toivottelee! :LOL: :heart:
 
Viimeksi muokattu:
mummy87, mulla on ollut nyt täysin normaalit kierrot, 27 päivää :) Tää on yk4, joka nyt on startannut. Mä en osaa sanoa, mitä ne sun raskausoireet olisi voineet olla, mulla oli vähän vastaavia nyt pari viikkoa takaperin, mutta raskaana en siis ollut... Ehkä se on sitä, kun kroppa reagoi sen kierukan poistoon (hormoni poistuu)? En tiedä, kun itselläni ei ollut, kroppa palautui saman tien ja yrityskin alkoi samoin tein, vaikkei kierrosta ollut tuolloin hajuakaan vielä :)
 
Kroppa ja mielikuvitus :D Jostain lehdestä luin johon joku viisas oli kirjoittanut että kun kierukan poistaa niin raskaaksi voi tulla heti kun kierukka on paikallinen, ei aja samaa asiaa kuin esim.pillerit joiden vaikutus on kehossa pidempää,yksilöllistähän se tietenkin on :) Enpä tiiä voiko kuukautiset tulla vaikka olisi raskaana,yhdistelin tuota 8-15.7 jotenkin ovulaatioksi mutta voiko ovulaatiota olla jos ei ole tullut kierukan poiston jälkeen kuukautisiakaan? Siitä "omituisesta viikosta(ovulaatio?)" on nyt 3viikkoa mutta kuukautiset alkoi kuiten 28.7,hmmm ehkäpä vauvakuume saa kuvittelemaan kaikenlaisia :D Oivoi,odottavan aika on pitkä :/ Tänään 10kp :)
 
täällä 27 vee äippä 7 ja 6 vuotiaat lapset. nyt yk1 ja kp 15/28
-pahoinvointia, etovaa oloa, oksentelua
-juilimista alavattalla, viiltävää kipua välillä
-väsymys
-ajoittainen päänsärky...

haaveilua :D

ei ollut 6 vuoteen hormonipitoista ehkäsyä.. pelkkää kumia käytetty.. ja pupuiltiin enne kk jotka alkoi 23.07.2013..

I wish.. :D
 
mli
Hei! Muutamaan kiertoon en ole jaksanut kirjailla ylös "oireilua". Jos nyt sitten taas :D

Lauantaina illasta ja sunnuntaina aamusta tikutin tasapaksua viivasta, joka oli tänään jo todella haalea. Oletan ovulaation olevan siis tänään / kp 16. :p

DPO -2 & -1 / kp 14 & 15: Alavatsan vihlontaa, joka säteilee kipuiluna nivusiin ja etureisiin. Mieletön päänsärky molempina päivinä.
DPO 0 / kp 16: Aamulla alavatsa kosketusarka, nännit illasta jo hieman arat.
DPO 1 / kp 17: Ei oireita. Nännikipukin katosi... Herättää epäilystä tapahtuiko ovulaatiota sittenkään tässä kierrossa...
DPO 2 / kp 18: Ei juuri mitään erikoista. Oikea nänni arka painettaessa...:confused:
DPO 3 / kp 19: Hiivatulehdus taitaa tehdä tuloaan. Ei muita oireiluja.
DPO 4 / kp 20: Ehdottomasti hiiva. :kieh: Muutama finni ilmaantunut ja suonta vetää jalanpohjasta jatkuvasti. Toiveet alhaiset tämän kierron suhteen...
DPO 5 / kp 21: Hyvin oireetonta. Voikohan oireettomuus olla oire? :p Normaalisti tässä vaiheessa kiertoa kuukautiset alkavat jo muistuttaa tulostaan...
DPO 6 / kp 22: Oireeton aamu & päivä. Mutta... Finnejä-finnejä. Kuinka ihanaa!! :kieh: Illasta alavatsassa "kuplii", en osaa tarkemmin kuvata... :confused:
DPO 7 / kp 23: Päivän mittaan häpyluuta vihlonut aina vähän väliä. Illasta lievää viiltelyä alavatsalla...
DPO 8 / kp 24: Lisää todella kipeitä finnejä... Vasenta nivusta jonotteli illasta, ei muuta... Aika oireetonta, kun en mitään kummempaa ole huomioinut.
DPO 9 / kp 25: Aamulla outo pakottava tunne vatsassa, kuin olisi vatsatauti tulossa. Loppupäivänä ei yhtään mitään.
DPO 10 / kp 26: Aamulla hetkellinen tunne, että kuukautiset alkavat. Seuraavalla vessakäynnillä ruskehtavaa/vaaleanpunaista limaa jäi paperiin pyyhkiessä. Jäi yhteen kertaan. Odotukset raskautumiseen tämän jälkeen, ottaen huomioon kiertopäivät, on erittäin heikko...:( Ei muita oireita.
DPO 11 / kp 27: Aamulla menkkakipuja. Illalla ei mitään.
 
Viimeksi muokattu:
kp 1 täti
kp 2 täti
kp 3 täti

kp 4 normiolot, kuvotus aamulla
kp 5 kuvotus aamulla
kp 6 normiolot
kp 7 normiolot
kp 8 normiolot
kp 9 normiolot
kp 10 normiolot
kp 11 pupuilua
kp 12 Lisääntynyt valkkari
kp 13 Ovistestissä haalea viiva
kp 14 Ovistestissä vahva viiva, ovislimaa, juilintaa alavatsassa.
kp 15 dpo0 Aamulla ja iltapäivällä limaa. Vihlontaa. Pupuilua.
kp 16 dpo1 Alavatsa kipeähkö, illallakin juilii (aavistuksen menkkamaisesti). Ei limoja.
kp 17 dpo2 Päivällä lievää juilintaa, ovisliman tapaista (vähän). Ovistestissä haalea viiva, eli ei enää ovista.
kp 18 dpo3 Ei tuntemuksia. Vain hieman valkkaria/limaa päivällä.
kp 19 dpo4 Ei erityistä, paitsi kaamea väsy ja haukotus.
kp 20 dpo5
kp 21 dpo6
kp 22 dpo7 aavistus menkkamaista kipua päivällä
kp23 dpo8 aavistus menkkamaista, vetistä valkkaria
kp 24 dpo9 aavistus menkkamaista kipua
kp 25 dpo10 normiolot
kp 26 dpo11 normiolot
kp 27 dpo12 Menkkavihlontaa aamulla, vetistä (niukahkoa) vuotoa, rinnat sivuilta arat
kp 28 dpo13 KP1 :( perhana kun taas luulin jotakin muuta!
 
Ilmoittaudun tänne piinailemaan! :wave:

Nyt menossa dpo 14.

Oireita:
- väsymys
- jano (käytännössä juon koko ajan)
- kalan himo (olen syönyt kalaa viimeksi vuosia sitten kun etonut pelkkä ajatuskin)
- rintojen kasvu
- mahdollisen kiinnittymisen aikaan "suonenvetoa" kohdun oikealla puolella + oikean puolen vihlontaa äkkinäisissä liikkeissä
- ajoittainen menkkamainen selkäsärky
- vatsan oikean puolen särky/juilinta iltaisin

Näiden oireiden perusteella ihmettelen jos ei ole tärpännyt, siinäkin mielessä että kaikki vatsatuntemukset ovat oikealla puolella, minne alkio varmaan on kiinnittynyt. =)

Testaisin, mutta virtsa on varmasti liian laihaa kun juon koko ajan ja sitä mukaa tietysti jatkuvat vessakäynnit! :LOL:
 
Viimeksi muokattu:
Mäkin ajattelin liittyä porukkaan piinailemaan, jos vaan mahtuu mukaan :)

Olemme mieheni kanssa siis päättäneet, että esikoinen saisi nyt sitten tulla kun on tullakseen :) Yrityskiertoja on takana vasta yksi ja tällä hetkellä piinaillaan. Pistänpä päivistä ja oireista listaa alle:

Kp 15/Dpo 0: ovislimat bongattu illalla ja melkein heti sen jälkeen pupuiltu
Kp 16/Dpo 1: illalla lisääntyvää nippailua, vasempaan reiteen säteilevää kipua
Kp 17/Dpo 2: aamulla säteily vasempaan reiteen kovempaa, nippailua ja vihlontaa molemmissa munasarjoissa
Kp 18/Dpo 3: nippailut ja vihlonta jatkuu, päivän aikana pari kertaa perätysten oikein repäisevää kipua hetkellisesti
Kp 19/Dpo 4: ei oikein mitään kipuilua, mutta erittäin herkässä mielentilassa, itkeskelyä
Kp 20/Dpo 5: menkkamaista juilintaa, olo on kuin alapäähän ois tungettu vesi-ilmapallo :D molemmat munasarjat arat ja jomottavaa kipua. Olo on ku menkat alkaisi ja ilmavaivoja riittää. Mieli hiukan kireällä, jotkut asiat ärsyttävät
Kp 21/Dpo 6: Maha edelleen turvoksissa, tänään sain kaverikseni myös pienoisen pahoinvoinnin ja siihen liittyvät "yrjöröyhyt", yäks :/ Myös jonkin sortin väsymystä havaittavissa.
Kp 22/Dpo 7: Mieliala herkillä, muutoin ei mitään normaalista poikkeavaa.
Kp 23/Dpo 8: Kaikki ketuttaa potuttaa, mutta muutoin ei mitään erikoista. Usko raskauteen on todella pieni tällä hetkellä :(
Kp 24/Dpo 9: Tein ensimmäisen testin, tuloksena tällainen Dpo9 - Image - Aijaa.com eli pieni haamuhan siellä :) Oikealta puolelta juilinut aika hyvinkin ja vessassa on saanut juosta normaalia useammin.
Kp 25/Dpo 10: Eilistä testiä en meinannut uskoa, joten tein samoihin aikoihin uuden testin ja tuloksena eilistä hiukan vielä haaleampi viiva, mutta viiva siinä näkyy kuitenkin. Tänään nännit ollut herkät ja rinnatkin aavistuksen arat.
Kp 26/Dpo 11: Oikealta puolelta samanlaista nippailua ja rinnat aremmat kuin eilen. Ilman liivejä en mielelläni ole.
Kp 27/Dpo 12: Tänään aamulla heräsin menkkamaisiin kipuihin. Illan aikana naamassa punotusta ja kuumotusta. Lämpöä 37.0. Armoton ketutus ja epäusko raskauteen.
Kp 28/Dpo 13: Väsyttää, väsyttää ja väsyttää. Menkkamaiset kivut jatkuvat. Tänään kokeilin hätähousuna taas testata ja tulos oli tämä Dpo13 - Image - Aijaa.com
Kp 29/Dpo 14: Tissit kasvanu yhessä yössä yhden kuppikoon :D pientä nippailua alakerrassa ja hieman hutera olo. Syömällä tosin olo helpottuu vaikka ei oikeen tunnu tuo ruoka maistuvan.
Kp 30/Dpo 15: Tissit edelleen turvonneet ja kipeät. Vessassa saa edelleen ravata. Maistan suolan ja sokerin liiankin selvästi. Menkkakipuilua ei enää havaittavissa. Mieliala vetelee sellasta vuoristorataa et oksat pois.

Kp 1: Täti tuli kylään. Ja eikun uuteen yritykseen :)
 
Viimeksi muokattu:
Alkaa pikkuhiljaa usko herätä tärppiin... Aamun David-testiin selkeä haamu! =) :heart:

Nyt olisi menossa viikot 3+5


Muokkaus:

...harrastaan täällä yksinpuhelua... :LOL:
Tässä Davidin kuivunut haamutesti. Näkyy toki huomattavasti selkeämmin livenä..

 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: RooRoo1
Heips!
Täällä myös yksi jännäilijä.. On sellanen tunne että vaavi ois tullu matkaan. yk1 mutta ovis oli päällänsä kun pupuiltiin ovis aikoina :) toista vaavia ootellaan ilolla :)

-kp 14 pupulua
-kp 15 pupuilua, silmissä näkyi pikku palloja..
-kp 16 pupuilua sitten alkoikin olee päänsärkyä ja nälätystä, mutta tyyni iloinen olo.
-kp 17 sukulaisen juhlat jossa join ja se ei tuntunut oikealta.
-kp 18 aivan kamala krapula, sydän hakkasi niin etten saannut edes henkeä kunnolla, hikoilin niin kovin että olin ihan litimärkä, oksensin.
-kp 19 selkää särkee ihan tosissaan ja repäisy kipuja siivotessa tms..
-kp 20 yökötys alkanu, ummetusjatkunu monta päivää. (niin paha että selkään sattui uimahallin porealtaassa istuminen)
-kp 21 yökötys johti vessaan halaa pönttöä, mutta mitään ei tullut. (suolisto taas toimii)
-kp 22 päänsärkyä. + rakaustesti nega, tein rfsu.n testin.
-kp 23 suolisto toimii ripulina.. :/ pään vihlontaa, vatsassa tuntuu välillä että puukotettais, yleisellä puistolla oltiin pojan kanssa ja söin sämpylän ja leikin pyörivissä jutuissa+ keinussa siitä hyvästä oksennus sitten tulikin.
 
Viimeksi muokattu:
Moi,
Mieki liityn tänne vähän jännäilemään :) Ovulaatiosta on nyt pari päivää ja alavatsa on muistutellut olemassa olostaan koko ajan. Ensimmäiset päivät oli kovaa vihlomista vasemmalla puolella, nyt dpo3 kohdalla lämpö on noussut ja alavatsaa välillä jomottaa tai vihloo. Saapa nähdä mitä tämä meinaa ;) Vai meinaako mittään..

muoks. Dpo8 menossa. Oireisiin on tullut lisäksi rintojen arkuus, erityisesti nännien. Miehellä on tosi kiva "leikki", eli se tulee painelemaan rinnoista ja naureskelee että: "Miksi tämä sattuu? Eihän tämä ennen ole sattunut. Oletko sinä raskaana" Ite voin jo hihkua että ehkäpä ehkäpä.
Tasan viikko ovulaatiosta tuli ruskeaa tuhrua vessapaperiin. Lämpöily on nyt loppunut. Vasemmalle puolelle vatsaa nippailee välillä. Aamuisin olen todella väsynyt, ei meinaa unet riittää. Uskon että elimistössä tapahtuu nyt kovasti jotain, mikä estää sen levon -> väsynyt nainen pitkienkin yöunien jälkeen.

Raskaustesti positiviinen dpo13 =)
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: nily
Moikka!

Minä haluan myös tulla jännäilemään ja kertomaan oireistani :D

Kierukka poistettiin 7.8. ja yhdet menkat tulleet sen jälkeen. Nyt siin yk1 ja neljäs lapsukainen haaveissa. Sain digi ovistestiin :) naaman kp11. Nyt on menossa kp21 ja dpo9 ja menkkatuntemukset jatkuu. dpo7 ja 8 oli ehkä kipeimmät ja tänään vähemmän. Olen aika varma, että menkat alkaa just näiden mahaolojen takia, mutta sitten uuteen kiertoon vaikka ketuttaakin |O

Plussatuulia kaikille ja tulen kertomaan miten kävi. Odotan testejä tulevaksi alkuviikosta mikäli tätsy ei ehdi ensin vaikka ei kyllä pitäisi ihan vielä.

Muoks! Menkat alkoi tänään, joten kp1 ja yk2
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä