pidättekö jo kevätpukua?

  • Viestiketjun aloittaja kysynpä vain
  • Ensimmäinen viesti
meillä on likalla sellanen kumipuku missä on fleese vuori ja ollaan sitä nyt jokii aikaa käytetty. Ei tarvi eriksee kura vaatetta pukea ja saa puhtaansi helposti ;) Vähä kun ilmat lämpenee ni voi sujahtaa pukuun pelkissä sukkiksissa ja paidassa :)
 
Katiaana
Täällä on niin lämmintä, että vanhemmat muksut on fleece takissa ja tuulihousuissa, sitten kurahosut.

Nuorimmalla ,pian 2v, on kulahtanut toppapuku, ja alla vain ohuen ohut body ja sukkahousut, mutta aivan liikaa vaatetta!!! (mutta en löydä kevät pukua!!!!!!)
 
Täällä Etelä-Suomessa on vielä pakkasella joten ollaan ihan toppavaatteilla oltu. Nytkin on tosi kova lumimyräkkä ja mun mielestä vaikka ilma olisikin muutaman asteen plussalla niin maa on tosi kylmä vielä.
Me vähennetään ensin toppapuvun alta vaatetta ja sitten vasta kevät pukuun.
 
Meillä on myös ollut vielä pakkaspäiviä, tosin muutamaa astetta ja välillä nollassa. Tänään on ollut eka kerran oikeasti lämmin, noin 8 astetta näytti mittari. Me ollaan vielä ulkoiltu + tarhassa pidetty toppapukua koska lunta on tosi paljon ja maa siis aivan kylmä. Vähennän vaatetta sieltä toppiksen alta ensin ja sitten, kun ei olen lunta mietitään muuta vaatetusta.
 
no meillä on silleen että jos poika ei jää ulos leikkimään eli käydään autolla kaupassa tai mennään kylään ja suoraan sisälle niin silloin on vain kevätpuku tai normaalivaatteet ja takki, mutta jos ulkona ihan leikkii lumessa niin on normaalivaatteiden päällä toppapuku ja kuravaatteet
 
Meidän 1v9kk poika on ollut monesti ulkona keväthaalarilla. Siinä kurahousut päällä koska niin kuraista ja märkää on. Näinä päivinä siis ollut plussan puolella. Hyvin tarkenee.
Tänään oli +8 ja kun autolla liikuttiin, päällä oli tuulitakki ja farkut, niiden alla sukkikset, ja kaksi paitaa.
 
Pyrystiina harmaana
Toppapuku on vielä molemmilla. Maa on tosi kylmä ja tuulikin ajoittain kovaa. Laitan kevätasun vasta siinä vaiheessa, kun itsekin siirryn kevätvaatetukseen eli tod.näk. sitten kun lumi on sulanut.
 
Paavo-Riikka
Meillä talvihaalari käynyt pieneksi, joten kevätpuvun alla fleece-paita ja housut + sukkikset ja body. Tarvittaessa vielä kurahousut koko komeuden kruunuksi. Myös keväthanskat on jo käytössä, tosin siellä sormikkaat alla.
 
Miskan äiskä
Meillä kevätpuku käytössä villahaalarin kanssa jos lämmintä noin +5 astetta. Muulloin vielä vedellään talvihaalaria. Ilmat on ollu aika kalseita, joten mieluummin puen vähän liikaa kuin liian vähän. Lisäksi meillä päin tuulee melkein aina.
 
Otin kummallekin keväthaalarit ja pistän pojalle fleece puseron ja housut alle bodyn lisäks, lapaset ja hattu muuten sillä on aivan liian kuuma ikää sillä on 1v5kk ja tytöllä kevyttoppahaalari kun on tarhassa ja normaalit vaatteet alla ikää 4v6kk.
 

Yhteistyössä