Oon keittämässä riisiä ja kun vastasin toiseen ketjuun ja sen lähttäminen hidasteli, joten ajattelin että ehdin tässä välissä pestä ton riisin...
Siitä tuli mieleen et tekeeköhän täällä kukaan muu samalla tavalla. Eli kun riisiä keitetään annetaan sen ensin kiehua sen verran että tärkellystä irotaa reilusti, sen jälkeen sitä huuhdellaan kunnes vesi on kirkasta. Lopuksi kattila takasin liedelle ja tilkka öljy ja suolaa sekaan.
Ennen kun tapasin mun miehen en ikinä pessy mitään riisiä, joten mietin et onko tää joku afrikkalaien tapa vai tekeekö muutkin näin?
Siitä tuli mieleen et tekeeköhän täällä kukaan muu samalla tavalla. Eli kun riisiä keitetään annetaan sen ensin kiehua sen verran että tärkellystä irotaa reilusti, sen jälkeen sitä huuhdellaan kunnes vesi on kirkasta. Lopuksi kattila takasin liedelle ja tilkka öljy ja suolaa sekaan.
Ennen kun tapasin mun miehen en ikinä pessy mitään riisiä, joten mietin et onko tää joku afrikkalaien tapa vai tekeekö muutkin näin?