Perjantain tiskoteekki!

Joo tänään ollu ihan hyvä päivä ja vähän naurattanutkin kävelin tossa pikku lenkin mutkien kautta lidli sattui tulemaan vastaan. Niin ku siel oli tarjoukses jauheliha 300grammaa 1.75 ni otin kaks ja pakaste vihanneksii sit ostin hapankorppuja juustoo ja voita ja metukkaa ja yhen ison korvapuustin. Aurinkoinen ilta ni oli mukava kävellä. Ihanaa kun sydän saa välillä nähdä ja tuntea kaunista. Pitkiä taisteluja päättymättömiä jankutus asioita pääs ja muuta scahissee ni hiljaisuus tai hiljaisempisuus päässä on kyl ihanaa tai kun tilanne rauhoittuneempi ja vähän iloisempia jos on ne tosi synkät äänet oli hirveetä schaissee ja vei/vie kovin energiaa et kyl mä toivon et sama jatkuu et menee parempaan suuntaan mielenkin terveydellisesti ku se tuntuu hyvältä et mieli voi hyvin ei nyt kokonaan mut osia on onhan se kivaa kun mieli on iloinen ku vaeltaa synkkyydessä mut omalla toiminalla sinne synkkyyteen vaivutaan näin kävi mullekkin mut se oli se totaali sekoominen mut siit ei sen enempää siit kertonut jo ja joo se kierre joka oli vuosia et darra tai kännis ku darrathan kestää useita päivää se melankolisuus ja harmaus. En tiedä et olisko se yks syy iloon ettei juo ku ei siit tuu hyvä olo ja en halua tätä oloa kyl tahalleen huonontaa känneiilä ja nykyään se alko saa etovan olon kun ajattelee sitä mut siis joskus tekee mieli ni otan mut nyt ei ainakaan tee mieli yhtään oon iloinen ku on laihtunut ongelma et oon ollut laiska ja en oo tehnyt vyölle uutta reikää vaan kierritänyt sitä vyötä mutkalle et kiristää hyvin housui nih noh se vyö on muotoutunut tietty daa sille mutkalle eikä ole suora. Se olisi taas tänään treeni päivä .. En viellä kyl röökistä päässyt eroon etsitä menee.
Listen to The John Dunbar Theme (film version) by John Barry on #SoundCloud
 
Jes päivän treenit sain tehtyy vatsois niukka enkka painos jäin enkast 12 toistoo eteenpäin jälkeen et maksi oli tänään tämä.
 
Nam nyt laitoin vihannekset joukkoon tuli kattila täyteen nyt h7ljalleen porisee ja koht pääsee syömään jälkkäriks suklaata 😊.
Listen to Promise by Katahimikan on #SoundCloud
 
vierailija
Nam nyt onnistui jauhelihakeitto tsägäl tosi hyväks ja tulisuuskin oli hyvällä tolalla nakkelin vähän enemmän randomilla mausteita ni mätsäs siihen viel muutama hapankorppu juustolla ja metukalla nam. Nyt mietin ratkaisua mitä teen tolle suklaalle ei jaksais yhtään nyt.

Bob marley baby satisfy my soul.
 
Hei instassa leviää haaste et kirjoittakaa jollekkin musa alustalle sana Me ja kato mikä on kolmas biisi ni se ton väittämän mukaan kertoo sinusta. mä sain tän.
 
No en nyt löytänyt sit 50kymppisen isoäipän ketjuu missä on lähössä leikkimielisesti etsimään juhannusheilaa. Ni sit tietty kysyy et onko se vaan kaveriporukan kuski tän kerran ja enskerralla joku muu. Ja sit kuskin on kyl vaihduttuva ettei yhdelle napsahda ikävä nakki aina. Tietty ne on poikkeus jolla ei oo korttia ni ne ei voi ajaa ainakaan suomessa onko muuten kuljettajat jotkut ritareita siis esim englannin kunkun charlesin kuskit et pitääkö olla ritari kun pitäisihän se olla niin et ritarit on lähettyvillä? Tai miksei ritarittaria? Niinkuin vuosisatoja sitten 😊 kun kunigas ritarit vierellään rymisteli taisteluun kohti uljakasta miekkailu areenaa siis ja järjestettiin turnajaisia ei sotia siis. Mut mikähän oli noiden turnajaisten loukkaantumis prosentti. Yks kunkkuhan kuoli turnajaisissa henrik2 france.
 
Ainiin ja kun tosta dr sivakon alun hetkist siis ihan eka sekunnista lähtevä soindu ni se koko pitkäks biisiks vaik 2 minuuttiseks ja kuka osaa viedä sen ekan sekunnin soinnun pisimälle ja ehkä parhaiten et siit tulis just iloisen tunne.
Aivan ihana se alku siinä se on niin kaunista sit sitä 15sec kohal on kans kaunista ni siitkin vois kokeilla viedä sitä toisiin paikkoihin?.
Siin alun sekunissa on et kaikki menee hyvin . Tosi ilonen alku
Listen to Dr. Zhivago by gualmore on #SoundCloud
 

Yhteistyössä