Perjantain tiskoteekki!

vierailija
Mut joo nyt sit itelle tuli tää. Ku nyt oon tehnyt painoil treenii joka toinen päivä ja vaik tulosta ei ulkoisesti huomaa ni siin huomaa et kyl edistyy ku jaksaa tehä muutaman toiston enemmän kuin mitä alussa ja teen 2x12 4 erityylin tavoin nyt sai täyden sarjan et siinä näkee sitä tulosta?. Jaksaa tehdä enemmän.
 
vierailija
Ja siis nyt on hyvä taas rauhoittua. Ku joskus julkasun jälkeen tulee kuitenki väärää oloa sydämmeen ja negatiivista oloa. Kyl pitää puntaroida asiaa ku vähän ollu uutta ku jätti kaljottelun ni pää alkanu selkeentymään vasta. Huh en kyl kaipaa sitä alkoo jos olo alkaa olee tällänen. Ja kyl mus on myös sitä joka tykkää viettää myös aikaa kotonaan ja paljon ku saa olla sillain rauhas ja tarviikin sitä. Mut punnitse ja säästä on päivän sana. Joskus sitä liian kiireellä nakuttaa viestii. Ja ehkä se ahdistus johtui siitä kun kyseen alaistin juudaksen tarinaa nojoo ei pidä sählätä liiallinen kiireen tuntu luo turhan paineen et on joku päivämäärä ku sit se on sellast pakottamist ja onko se huono jos on pakottamist ni homma menee kireeks. Ja valitseeko pakottamisesta käsin väärin. Noh joo täytyy testaa. Mut joo itelki ongelma et hyvän päivän ja menon jälkeen huomenna etäännyn tai niinku sanon toista edellisenä päivänä kun se tuntuu hyvälle. Mut ehkä mua alkaa vaan pelottaa se hyvä ja haluun karata ku pelkään et se ei ole oikein vai pelkäänkö sitä jos ja peräännyn se on lyl ongelma et seilaan liikaa just siinä yhdessä asiassa. Mut toisaalta näin ei ole ollut joten välillä sekoilen ja peruuttelen. Mut kyl täytyy tehdä tsekkaus viel mut nyt jaaritukset seis ja olymppia koripallon pariin saksa johtaa japania. Ainiin voiko hevoset tehdä kahdella jalalla piruettia vai murtuuko niiden jalat? Mut jotain äksönii tohon koputtelu ratsastukseen jo esteratsastukses on äksönii enempi. Ja hei miksi ranskalaiset ei sulauttanut tota näyttämöö ratsastukses sillain et se olis sulautunut enempi siihen ympäristöön ollut tosi vahanaikainen näyttämö valitettavasti se pilasi vähän aluetta ja se pitää mun mielestä poistaa olymppialaisten jälkeen kaunis maisema oli kyl taustal

Listen to aether. by ro:hm on #SoundCloud
 
vierailija
Ja se mitä sanoin et tunteet et nyt kaikki uutta ni tarkoitin paljon selkeempää ku moniin vuosii et siihen on totuttelemista. Toki siinä tulee sekoilua jonki verran virheitä dattuu.
Listen to Edward Newgate - Green Eyes by Edward Newgate on #SoundCloud
 

Yhteistyössä