Pekoniin kääritty liha

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja grill
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
G

grill

Vieras
Moni on maininnut käärivänsä jotakin pekoniin ja grillaavansa sen.
Jos käärin vaikkapa naudanlihaa pekoniin, laitanko koko kääreen vielä folioon?
Vai pekonin jollakin tikulla kiinni ettei karkaa. Vai miten...

Ja ylipäätään, grillaatteko yleensä lihan tai kasvikset suoraan ritilällä, vai käärittekö folioon.
Mihin grillattavaan voitelette öljyä?
 
No en kyllä naudanlihaa kääris pekoniin mutta itse kukin. Mutta esim. kanan kanssahan se sopii hyvi9n. Jos sää grilliin sen tyrkkäät niin sit varmaan paras laittaa folioon, vaikka rapea pekonihan se parasta on. Riippuu mitä laitat ja miten. Ja yleensä suoraan ritilällä tai levyllä, ja kaikki voidellaan jollain, joko öljyllä, mieluummin jossain jotain maustetta, tai marinadilla. Esim perunat ja kalan nyt voi folioonkin laittaa.
 

Yhteistyössä