Paska vapautuu kohta!

  • Viestiketjun aloittaja Ja vittu!
  • Ensimmäinen viesti
Ja vittu!
Keravalla tapahtuneesta murhasta elinkautiseen vankeusrangaistukseen tuomittu 37-vuotias mies pääsee ehdonalaiseen vapauteen ensi vuoden helmikuussa.

Asunnoton keravalaismies tuomittiin joulukuussa 2002 elinkautiseen vankeusrangaistukseen tutun keravalaismiehen murhasta ja aiemmin tapahtuneesta ryöstöstä.

Käräjäoikeuden mukaan uhriksi joutunut keravalaismies surmattiin julmalla ja tuskaa tuottavalla tavalla, ja teko osoitti tekijässä erityistä raakuutta sekä määrätietoista surmaamispyrkimystä.

Mies löi uhriaan teräaseella yhteensä 29 kertaa. Käräjäoikeuden mukaan uhrista löytyneet jäljet viittasivat vahvasti myös raivonsekaiseen ruumiinhäpäisyyn surman jälkeen.

Käräjäoikeus katsoi 37-vuotiaan miehen toimineen täydessä ymmärryksessä. Mies oli teon jälkeen muun muassa leuhkinut asialla tuttavalleen.

Miehen syyksi luettiin myös Keravalla tehty ryöstö. Mies oli pakottanut kadulla vastaan tulleen miehen pankkiautomaatille vasaralla ja saksilla uhaten. Mies löi uhria vasaralla päähän.



Tuollainen on muka sovittanut kohta tekonsa! SUOMEEN TARVITAAN ELINKAUTINEN ILMAN ARMAHDUSOIKEUTTA TAI KUOLEMAN RANGAISTUS!
 

Yhteistyössä