Parisuhde,ei seksiä

No niin onko muilla tälläistä kuin mulla. Elikkä ollaan oltu yhdessä 3v,yhteinen 1v lapsi ja mun omat 2lasta asuu myös. Mies on rekkamies ja viikonloput kotona. Seksi kadonnut raskauden aikana,seksiä harrastetaan n.1kuussa jos sitäkään. Hellyyttä ja rakkautta on mutta miestä ei vaan tunnu haluttavan,olen kysynyt suoraan asiaa mutta vastaus on vaan että ei nyt vaan haluta. Hassu juttu oli tässä kuukausi sitten kun olin kovassa flunsassa ja veto todella pois,miestä olisi haluttanut mutta minua ei,mies vikisi ja vikisi ja joka kerta sanoin että en nyt jaksa. Viikko meni kun paranin,sitten minua halutti mutta miestä ei haluttanut,tästäkin jo yli kuukausi,eikä miestä ole haluttanut. Pitäisikö olla huolissaan.
Onko muillakin sellainen suhde jossa ei seksiä mutta hellyyttä ja rakkautta on??
 
On. Seksiä harrastettiin viimeksi -06 selvinpäin, ongelma on juuri puhumattomuudessa. Sitä kautta kun seksi lähti on lähtenyt myös halut hellyyteen ja rakkauteen parin vuoden sisään. Jättänyt odotuksen seksin suhteen taakse ja odotan törmääväni henkilöön kenen kanssa karata tästä tilanteesta.
 
Ei seksiä täälläkään. Tai no ehkä 2 x / kk. Ennen paneskeltiin kun citykanit, mutta nyt se rajoittuu siihen, että mies r*****aa suihkussa. Asiaa puitu ja mietitty ehkä tuhat kertaa, mutta vikaa ei löydy. Tulee aina mieleen, kenen kanssa tuo ne seksuaaliset halunsa tyydyttää.. Valittaa, että meidän tekee mieli eri aikaa, mutta eipä tuo koskaan tee edes aloitetta semmoseen aikaa kun hälle sopis. Kai tähän seksittömään suhteeseen tottuu? Vai tottuuko?
 
Sama vika täällä, seksiä vielä keväällä n.2xkk, mutta kesän jälkeen ei ollenkaan. Vaimo ei halua, minä olen yrittänyt tehdä aloitteita mutta kun ei niin ei. Olen jo kyllästynyt kun aloitetta tehdessä jo tietää vastauksen, ei tänään. Kun olen sanonut että tee sinä aloite kun haluat, hän suuttuu! Muukin hellyys on kadonnut vaikka olen yrittänyt pitää sitä yllä esim. hieromalla häntä ym. Enää en saa koskea lainkaan. Vikaa on varmaan minussakin, mutta en suostu uskomaan, että vika on yksin minussa. Puhuminen asiasta johtaa aina hänen suuttumiseen. Lapset 7- ja 6vuotiaat.
 
Tuntuu tosi kurjalta lukea tällaisia kohtaloita :( kyllä seksi kuuluu parisuhteeseen, useamminkin kuin kerta tai kaksi kuukauteen.

Meillä mies yrittää jatkuvasti, eli päivittäin ja aiemmin useammankin, mut asiasta on usein juteltu. Eli mun halut vähenee jos se koko ajan on kimpussa. Nyt ku ei oo seksiä kolmeen pvään ni mä alan potea syyllisyyttä siittä, et pitäisin miestä puutteessa. Vaik ei kai kolme pvää ny niin paljon ole? Ei vaan joka pvä haluttais..
 
Ei seksi voi,eikä saa kadota kokonaan parisuhteesta. Se on niin tärkeä osa sitä!

Meillä on kolmen vuoden avoliitto elettynä,siinä mukana minun kolme lasta. Yhteisiä ei kylläkään ole,eikä tarkoitus tieten tehdäkkän.

Minusta pitää ainakin kerran viikossa saada ja kunnolla:D

En vonkaa,enkä tyrkytä. Mies tekee aloitteen kun panettaa ja jos se jää kertaan viikossa. Niin silloin on koko päivä yhtä seksiä,viimeksi kolmesti samalle päivää pitkällä kaavalla:)

Yleensä menee kuitenkin sille kaksi-kolme kertaa viikko...ihan tyytyväinen olen ollt:)
 
Toisen lapsen jälkeen seksi hiipui lähes olemattomiin. Silloin tällöin, max. 2 x kk. Sain sit itselleni hormonikierukan ja sen jälkeen omatkin halut väheni ja en oikeesaan enää itsekään halua kuin silloin tällöin.
Toisaalta helpotus,mutta harmittaa vietävästi, koska se oli ennen niin ihanaa. Ja luulen, että jos sais miehen jotenkin paremmin mukaan touhuun,niin ehkä sitten... Meillä luultavasti suurimpana syynä alkoholi miehen puolelta. Olut on illalla mukavampi seuralainen.
 
Ant
Niih, on niiiiin tuttu tilanne.... Ennen naitiin kuin pienet kanit, ja sitten..... ????
Näin se kyllä käy kaikissa suhteissa kun lapsia tulee. Syitä on mitä milloinkin :)

Mutta, asialle voi tehdä jotain. Jos vain on mahdollista, järjestäkää omaa aikaa. Se ei tarkoita sitä että silloin pitää naida, vaan se että ollaan y h d e s s ä.

Meillä kun päätettiin tehdä niin (lapset yökylään), niin ekan kerran katsottiin leffoja ja relattiin. Sovittiin että 3 viikon välein yritetään pitää "vapaata" lapsista. Ensimmäiset 3-4 kk meni että tehtiin asioita yhdessä, juteltiin, ei rakasteltu. Vähän kuin opeteltiin tutustumaan uudestaan toisiimme... :). Sen jälkeen... asiat parani myös sänkykamarin puolella. Totuus on että henkinen puoli kun on kunnossa, myös fyysinenkin toimii....
 
Tuntuu tosi kurjalta lukea tällaisia kohtaloita :( kyllä seksi kuuluu parisuhteeseen, useamminkin kuin kerta tai kaksi kuukauteen.

Meillä mies yrittää jatkuvasti, eli päivittäin ja aiemmin useammankin, mut asiasta on usein juteltu. Eli mun halut vähenee jos se koko ajan on kimpussa. Nyt ku ei oo seksiä kolmeen pvään ni mä alan potea syyllisyyttä siittä, et pitäisin miestä puutteessa. Vaik ei kai kolme pvää ny niin paljon ole? Ei vaan joka pvä haluttais..
Olispa meilläkin noin!
Tilanne vaan on nyt se että sentään tänä vuonna... 2 kertaa.
Seksi tuntuu olevan naispuoliskolle jotakin "pakko pullaa" mitä vaan pitää joskus (mahdollisimman harvoin) harrastaa, kun lapset on tehty.
Jossakin välissä meni vuosi ilman.
Sehän ei toista haitannut ollenkaan, mutta itseltä meni hermot ja vaihtoehdot alkoi olla vähissä, mistä "keskusteltiin".
Tilanne ei tästä parane, toisilla naisilla vaan on tuo pihtaaminen elämäntapa.
(Kotitöistä ei ole kiinni, kun itse olen yleensä aina se viimeinen, joka pääsee iltatoimiin)

Olenkin alkanut jo katsella sopivaa vierasta joko seksin tyydyttämiseen tai jopa yhteiseloon.

Ollaan reilu 40 ja pari ala-aste ikäistä lasta.
Niille varmaan kova paikka, mutta varmaan helpompi olla, kun molemmat vanhemmat ovat iloisempia, vaikkakin erillään.
 
Citykaniajan mentyä palattiin arkeen.Varsinaisesti hekuman huipussa ei ole vikaa mutta kun sitä ei käytännössä enää ole.Kun kerran papille tuli luvattua niin aikani tuskaa kestin kunnes tuli mieleen että jos kerran vielä.Vaihdoin työpaikkani liikkuvampaan ja tapahtui kerran vielä ja toisenkin jne.Vaimon ainainen päänsärkykin parani mutta asialla ei enää ollut juuri merkitystä.Myönnän että olen huono ihminen mutta harmittaa vaan miks ei aikaisemmin.
 
Mikäköhän siinä on että aika usealla pariskunnalla joilla on hyvä parisuhde, seksi mättää. Ja jos on loistavaa, mielettömän taivaallista seksiä, niin parisuhde mättää? Miks ei voi saada molempia samassa paketissa? Molemmanlaiset suhteet kokeneena... Odottelee sitä täydellistä pakettia.
 
Ruupertti kirjoitti vähän provosti.Ei se noin koskaan ole mennyt.Yritin vaimon "herättelyä" menemällä kansalaisopiston kurssille.Ja heräsihän hän,ovien paiskominen alkoi jo hyvissä ajoin ja mullittelu jatkui vielä seuraavanakin päivänä.Ei sitäkään kauan jaksanut ja nyt ollaan taas samassa pisteessä.Pidän/tykkään vaimostani edelleenkin mutta suhde on valunut sisko ja sen veli asteelle.Orhius on toki hiipumaan päin mutta kyllä ruunaankin on vielä matkaa.Ruupertti on ymmällään,jotain tarttis tehdä.
 
Mikäköhän siinä on että aika usealla pariskunnalla joilla on hyvä parisuhde, seksi mättää. Ja jos on loistavaa, mielettömän taivaallista seksiä, niin parisuhde mättää? Miks ei voi saada molempia samassa paketissa? Molemmanlaiset suhteet kokeneena... Odottelee sitä täydellistä pakettia.
No juuri tätä olen minäkin miettinyt. Meillä siis seksi sujuu, mutta muuten kaikki on päin jotakin. Todellakin, jos vain saisi ne molemmat samassa paketissa, niin ottaisin kyllä! Mutta onkohan se edes mahdollista...
 
ei oo seksiä -mitä se on... ollu näin jo pitemmän aikaa,ei vaan enää toimi jutut kuin ennen. tuntuu kui oltas kämppäkavereita mieheni kans.. lapsia on, yksi yhteinen ja kaksi minulla ennestään. tosi turhauttava tilanne, pelottaa että toinen hakee pian lämpöä muualta.ja olen sitä itse muutaman kerran `"haaveillut`" -tosin tekemättä mitään.
 
Meillä sama. Mies haluaa mutta itse en. Luulen sen johtuvan siitä että mies ei saa minua tulemaan muutakuin suulla: /
eikä tykkää tehdä sitä.
Suhteen alussa harrastimme seksiä melkein joka päivä ja minulla oli haluja vaikken tullutkaan.
Seksi on ehkä kerran kahdessa viikossa jos sitäkään.

Suoraa sanoen ärsyynnyn hieman jos mies sanoo rakastavansa.. tai sanoo puhelun loppuessa "olet tärkeä". Mumisen aina vain jotain takaisin.
Olen alkanut miettimään voiko kaikki tämä johtua siitä että mies on tavallaan minua pettänyt.. tehnyt nettiin seuranhaku profiileita.. mutta kuulemma vain kokeilu mielessä. Tiedä sitten totuutta. Luottamustakaan tässä suhteessa ei ole. (Älkää kysykö miksi olemme yhdessä vielä) Avoliitossa elämme kolmatta vuotta.:headwall:
 
Olen seurustellut mieheni kanssa viisi vuotta, joista kolme viimeistä vuotta on kulunut ilman seksiä. Suhde on kaikilta muilta osin täydellinen, nautimme yhteisestä ajasta täysin, luotamme toisiimme täysin, rakastamme eikä hellyyttä ja läheisyyttä tai keskustelua puutu. Mutta se seksi, sitä ei vain ole. Mies on ollut aina vähemmän kiinnostunut seksistä kuin minä, ja muistan hänen huvittuneen jo ihan tapaamisemme alussa ajatukselleni, että olisi ihanaa, jos parisuhteessa olisi seksiä päivittäin. Noh, se päivittäin on jäänyt, nyt olisin onnellinen, että sitä olisi edes joskus.

Kiinnostus seksiin on miehellä pikkuhiljaa hiipunut, ei hänellä liioin kiinnostusta pornoon ole. Ensimäisen vuoden jaksoin yrittää tosi kovasti, yritin etsiä erilaisia tapoja virittää miehen tunnelmaan ja toisinaan yritin vain jutella, löytää josko siellä pinnan alla olisi jotain, mikä varjostaisi seksielämäämme. Lopulta tilalle tuli turhautuminen, en enää jaksanut yrittää.

Ongelma on ollut miehelle koko ajan väliaikainen - nyt jo sen kolme vuotta. Tänä aikana olen kokenut tunteita laidasta laitaan, riittämättömyydestä turhautumiseen. Viimeiset puolitoista vuotta on ollut helpompaa, uskon jo, ettei syy ole minussa, mutta ajatus siitä, etten enää koskaan saisi harrastaa seksiä on kamala. Mies on tuntenut pahaa syyllisyyttä seksittömyydestä, joten viimeisenä puolenatoista vuotena en ole kokenut enää tarpeelliseksi asiaa vatvoa, olo on ollut vähän kuin luovuttanut. Mihinkäs se tästä enää muuttuisi?

Tuntuu hassulta, kun mies edelleen päivittäin kehuu upeuttani, seksikkyyttäni, kauneuttani ja luo pitkiä ihailevia ja rakastavia katseita minuun, mutta silti, mitään ei tapahdu seksin saralla. En tarkoita, ettenkö uskoisi häntä, se vain tuntuu niin ristiriitaiselta. On ihanaa, että olemme pystyneet puhumaan asioista, ja ylipäänsäkin ei ole aihetta, josta emme voisi puhua, se ei siis varmasti ole ongelma. Olen vain miettinyt, että ehkä miehen vietti vain jostain syystä on niin tavattoman alhainen, oikein muuta selitystä en keksi.

Oli miten oli, koen tilanteen vaikeaksi, rakastan miestäni syvästi, enkä voi kuvitella, että yhteiselo kenenkään muun kanssa voisi yltää muilta osin lähellekään samaa tasoa, en koskaan ole tuntenut itseäni yhtä rakastetuksi, upeaksi ja onnelliseksi. Mutta. Kaipaan seksiä niin paljon että sattuu. Kaipaan sitä, halua ja halutuksi tulemista. En haluaisi vaihtaa kaikkea tätä mitä meillä on seksiin, mutta seksittömyys kalvaa mieltä jatkuvasti. Olen monet kerrat miettinyt samaa kuin Susku75, eikö vain molempia voi saada? Ja jos ei, miten oppisin elämään suhteessa ilman seksiä? Oikeastaan en haluaisi edes elää ilman seksiä, mutta en halua luopua tästä ihmisestäkään fyysisen vietin takia.
 
Täytyy ottaa tähän ketjuun kantaa... Ei meilläkään seksiä juuri ole. -04 vuodesta asti ollaan oltu yhdessä ja ihan ihastumisvaiheessa sitä oli, sen jälkeen hävisi täysin...Mua ei vaan huvita. Meidän parisuhde on hyvä. Se on niin hyvä, että en halua tästä luopua, mies pitää mua kuin kukkaa kämmenellä, mutta mikä siinä seksissä on. Tuntuu, että se ei vaan osaa ikinä tehdä niin kun musta hyvältä tuntuis,mies kyllä sanoo olevansa tyytyväinen meidän seksin laatuun. Useammin sitä saisi olla. Minä taas.. mieheltä puuttuu varmuus ja jos yritän opastaa niin sit tulee paineita. Äh. Lisäks mulle on vaan nyt käynyt niin, että olen jo pitkään tuntenut erään miehen, joka tyydyttää mut seksuaalisesti täysin. Muuten en osaa sanoa, koska ei olla oikeasti yhteiseloa koskaan päästy kokeilemaan. Sen kanssa ollaan muutenkin täysin samalla aaltopituudella, siinä on jotain. Nähdään kuitenkin tosi harvoin eikä läheskään aina tehdä mitään puhumista kummempaa ja vielä harvemmin mitään pussaamista ihmeellisempää. En oikeasti nimittäin ole pettäjä tyyppiä, pysyn mahdollisimman "viattomalla" -linjalla. Täytyy myöntää, että tilanne on nyt se, että jos mulla olis ykskin syy lähteä tästä, mä lähtisin, ottaisin tuon toisen, mutta ei mulla ole tästä mitään syytä lähteä. Saan hellyyttä, on ihana mies, lapset, koti, meillä on yhdessä kivaa, mutta se seksi... Tässä olen ja tyydyn vain haaveilemaan tuon toisen miehen "taidoista" seksirintamalla...
 

Yhteistyössä