Panu Laturi (vihreät) kiittää Petteriä ja Riikkaa hyvästä työstä isänmaamme hyväksi

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Panu Laturi on työkyvyttömyyseläkkeellä oleva Seurana Oy:n yhteiskuntasuhde johtaja.
ja entinen vihreiden puoluesihteeri.

Tässä hänen kokemuksensa filippiiniläishoitajista:
Palvelutalossani uusista työntekijöistä lähes puolet on Filippiineiltä. Tämä ei ole luonut asukkaiden parissa minkäänlaisia ongelmia, vaan he ovat erittäin tyytyväisiä siihen palveluun mitä saavat filippiiniläisiä. Eli hoitavat työnsä täysin ammattimaisesti ja todella hyvin.

sairaanhoitaja Krestle Lailene Deomampo Filippiineiltä


 
vierailija
Poimintoja ja ehdotuksia hallitukselle:

"Veroja ei tule tällä hetkellä missään tapauksessa alentaa keneltäkään ja mielestäni hallituksen suurituloisille tekemät veronalennukset olisi peruttava. Ei ole oikeudenmukaisuutta, että vain pienituloisimmat kärsivät ja keski- ja pienituloiset maksavat tilanteesta eniten mutta suurituloiset eivät tunnu osallistuvan elintasoaan heikentävään tilanteeseen. Tämä luo epäreiluuden tunteen ja usein valitettavasti myös katkeruutta.

Koska meitä tulee olemaan vähemmän, on meidän saatava parempi lisäarvo kaikesta mitä tuotamme. Siksi koulutus on varmasti kaikkein keskeisin asia ja tärkein investointi tulevaisuuteen. Se on asia josta ei missään tapauksessa pidä leikata koska se heikentää mahdollisuuksia tulevaisuuden kilpailukykyiseen Suomeen. Tästä eteenpäin onkin kaikki tarkasteltava ikääntyminen edellä. Esimerkiksi on mietittävä, kumpi on parempi investointi tulevaisuuteen: samat rahat koulutukseen ja yliopistojen varoihin vai Turun tunnin junaan. On pohdittava kumpi vie tulevaisuudessa pidemmälle ja nopeammin.

Väestön ikääntymisen ja työikäisten määrän laskemisen johdosta RKP:n ja Anders Adlercreutzin esitys siitä että Suomi pitäisi kiinni nettomaahanmuuton pitämisessä vuodessa noin 40 000 ihmisessä on Suomen tulevaisuuden kannalta hyvin keskeinen. Ja on huomioitava, että nyt puhutaan työperäisestä maahanmuutosta. Tällöin Suomen työtä tekevän väestön osuus voisi edes säilyä samanlaisena kuin nyt. Tästä asiasta ei pidä tehdä ideologista vaan on katsottava faktoja ja realiteetteja siitä mitä taloutemme kasvu tarvitsee. Ja jos asiasta on eri mieltä, pitää olla ratkaisuesitys siitä miten työikäisten määrä saadaan säilymään. Eikä väistää kysymystä työttömien määrällä, koska työikäisten määrä kertoo huomattavasti enemmän tulevaisuudesta."
 
vierailija
Missä tuo Ompputyyppi mahtaa run..lla katsellessaan noita tyttöjen kuvia? Vaimo-oletettu varmaan nukkuu sikeästi. Tai sitten hänellä on ihan omat mukavat leikit.
 

Yhteistyössä