pampers housuvaipat

kertokaahan kokemuksia pampersin housuvaipoista... tai lähinnä, että mikä koko käytössä ja minkä kokoinen lapsi... ? tekisi mieli ostaa citymarketista se megapakkaus, mutta kokovaihtoehtoina on junior tai maxi. teippivaipoissa junior on vähän siinä ja siinä, että onko liian iso, mutta maxi on ollut jo pitkään liian pieni. mutta onkohan koot verrattavissa toisiinsa vai onko teippi- ja housuvaipat "eri" kokoisia... :/
housuvaippoina meillä on tällä hetkellä käytössä liberon maxi+, noista pampersin housuvaipoista ei ole yhtään kokemusta....
 
niissä on ne numerot 1-5 tai jotain ni se 5 on vissiin sit se junior ja se on meillä ainakin käytössä ja poika on tasan 1vee.. ne on aika napakoita verrattuna esim. liberoon eli se isompi koko kannattaa valita!!!ettei jää ainakaan käyttämättä!!!
 
potkupallo
meillä oli kokeilussa se 8-15 kg 11 kg painavalla tytöllä ja minusta ne olivat kamalan huonoja, tai siis eivät pysynyeet meillä ylhäällä kunnolla ja pissa valui yöllä sänkyyn jos nukkui mahallaan.

teippivaipoissa käytin pampersin active fitiä, joka oli loistava, mutta tuo tyttö rupesi avaamaan niitä teippejä koko ajan. Housuvaippana meillä libero.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 05.10.2006 klo 13:06 potkupallo kirjoitti:
meillä oli kokeilussa se 8-15 kg 11 kg painavalla tytöllä ja minusta ne olivat kamalan huonoja, tai siis eivät pysynyeet meillä ylhäällä kunnolla ja pissa valui yöllä sänkyyn jos nukkui mahallaan.

teippivaipoissa käytin pampersin active fitiä, joka oli loistava, mutta tuo tyttö rupesi avaamaan niitä teippejä koko ajan. Housuvaippana meillä libero.
Ihan kuin meiltä, poika painaa vajaat 12kg ja on aika hoikkaa mallia. Minusta Liberon housuvaipat on parempia ja teippivaipoissa myös meillä käytössä Active Fit.
 
Peesaan Viekkua ja potkupalloa. Meillä myös hoikka 2-vuotias poika ( 12kg) ja pampersin housuvaipat ei oikein istu. Ne yksinkertaisesti tippuu päältä -olipa vaipan koko sitten 8-15kg tai 12-18kg. Liberon housuvaipat on paljon napakampia.
Teippivaippana taas meilläkin käytetään Pampersin Active Fittejä. Ne on aivan loistavia!
 
meillä ne istu ihan hienosti mutta meni usein rikki sivusta kun nostin jalkaan rimpuilevalle lapselle...pirkat meilläkin käytössä ja ne istuu lähes yhtä hyvin eikä haise mielestäni niin pissalle kuin pampersit!!
 
meillä poika 11kg ja käytössä liberon housuvaipat 10-14kg ja kertaakaan ei ole pissat menny läpi, tippunu jalasta tai saumat ratkennu. ihan yhtä hyviä on ollut pirkka housuvaipat. mut pampersin housuvaipoista ei ole kokemuksia, ku teippivaipatkin oli niin surkeita etten viitsi kokeilla hoisuvaippoja
 
Rosemin
Meillä on käytössä Dailyn housuvaipat ja ollaan oltu tyytyväisiä. Ovat muuten ihan samoja kuin Pirkat ja Muumit. Kaikki kolme samaa vaippaa eri merkillä.
Noissa Pampersin housuvaipoissa oli sellainen jännä juttu, en tiedä onko materiaalissa jotain (ei luulis..?) vai onko jotenkin liian tiiviitä, mutta tytöllä tuli pylly niistä tosi ärtyneeksi, ei voitu edes pakettia käyttää loppuun kun tuli koko alapää aivan tulipunaiseksi. Ei varsinaista ihottumaa, mutta ärhäkkä punoitus ja ilmeisesti kutinaa kun raapi itsensä lähes verille. Onko kellään muilla tullut mitään vastaavaa? Mistään muista vaipoista ei ole mitään oireita tullut..
 
meillä on tyttö n.10kg, on hoikka likka mutta pampersin housuvaipat on käytössä, koko 4. yöllä käytetään pampersin active fit-teippivaippoja kokoa 5 (koko 4 ei riitä yön ajaksi jos oikein intoutuu pissimään unissaan). nyt ollaan hyvällä mallilla jättämässä päivävaippaa pois!!!
 
kiitos teille! uskaltauduin ostamaan megapakkauksen niitä pamperseja. yksi ollaan kokeiltu B) on kyllä huomattavasti löysempi kuin liberon, mutta ei niin paha kuin pelkäsin. bodyn kanssa ainakin pysyy päällä. jos tuon pakkaukse saisi loppuun käytettyä, kun niin halvallakin sai ja siirtyisi sitten takaisin liberoon. niistä ei kyllä valittamista löydy. tosin jos on liian pitkään päällä tai esim automatkalle ei vaihda uutta, niin on saattanut vähän vuotaa läpi. syykin on varmaan se, että joko liikaa tavaraa tai sitten liian täydellä vaipalla istumista jolloin tavallaan pääsee puristumaan neste pois...
 

Yhteistyössä