Palstaslangia uusille

Silläkin uhalla, että vaikutan ärsyttävältä besserwisseriltä, niin tilastotiedettä lukeneena täytyy kommentoida tuota raskautuneet vs. uudet käyttäjät. Siis mitään todellista korrelaatiota (riippuvuussuhdetta) ei raskautuneiden ja uusien, yrittämään aloittavien välillä voi olla! Nehän ovat täysin toisistaan riippumattomia asioita, ihan näin maalaisjärjelläkin ajateltuna. Eihän kukaan uusi yrittäjä, joka tulee palstalle, ajattele, että nyt voin liittyä, kun näin ja näin moni on raskautunut...

No joo, tällaista vaan mietin... :D
 
Jaksaisikohan joku tehdä tästä sellaisen päivitetyn version. Itse olen sen verran vähän täällä pyörinyt, että ei kaikki asiat ihan täysin selviä ole, eli saattaisi tulla virheitä jos alkaisin uusiksi tuota tekemään :whistle:
 
Tätiä itsekin ihmetelleenä...

Tällaisen löysin googlaamalla:

Aunt Flo was Sharon's aunt, who would come to visit the Marsh residence once a month, and stay for nearly a week at a time. This would turn Sharon into a bitch. In the episode Spookyfish, Aunt Flo gave her great-nephew, Stan, a goldfish for Halloween, but it was evil, and killed many people, including Aunt Flo. This upset Sharon, because Aunt Flo would not come and visit her anymore.

Aunt Flo is an obvious reference to the menstrual cycle, and her death parodies the menopause.

Tää Aunt Flo on siis South Parkin hahmo, ks.
http://southpark.wikia.com/wiki/Sharon_Marsh#Aunt_Flo
 

Yhteistyössä