Paljonko ikäeroa suhteessa on liikaa?

  • Viestiketjun aloittaja Kaulin
  • Ensimmäinen viesti
Mies on minua n. 10 vuotta vanhempi, ja kun kumminkin ollaan suhteessa sillä periaatteella että voitaasiin elää yhdessä onnellisina elämämme loppuun asti, niin joskus kyllä mietin sitä kuinka aikaisin jään yksin. Miehen elinajanodote on kumminkin lyhyempi kuin naisten, eikä tuo ukko ainakaan elintavoillaan sitä paranna. Mutta sitten taas, voimmehan me jo huomenna kävellä epähuomiossa käsi kädessä bussin alle tai minä kuolla paljon aikaisemmin vaikka johonkin syöpään.

Se kyllä myös ottaa päähän kun tuo pääsee niin hemmetin monta vuotta ennen minnuu eläkkeelle.
 
Smoke
Alkuperäinen kirjoittaja Mettäkylässätuulee;30524567:
Aikuisilla ihmisillä sillä ikäerolla ei mun mielestä ole niinkään merkitystä, jos kerran rakastaa. Itse en pitäisi paha 15 vuodenkaan ikäeroa. Mulla ja miehellä on ikäeroa 7 vuotta, mies vanhempi.
Riippuu minkä ikäisiä parin osapuolet ovat, mutta onhan 20v ja 35v täysin eri vaiheessa elämää, toisella omaa kämppää ja muuta ja toinen tyhjätasku bilettäjä, näin kärjistetysti.
 
Joku tyyppi
Riippuu minkä ikäisiä parin osapuolet ovat, mutta onhan 20v ja 35v täysin eri vaiheessa elämää, toisella omaa kämppää ja muuta ja toinen tyhjätasku bilettäjä, näin kärjistetysti.
No ei kyl todellakaan ole kaikilla 30+ vuotiailla omaa kämppää tai muutakaan elämää. Tiedän parikin yli 40-v miekkosta, jotka iloisesti elelee edelleen äitiensä nurkissa, vaikka yhdellä näistä on jo lapsikin. Se lapsen äiti ei kyllä asu siellä miehen äidin luona miehensä kanssa.... (mistäköhän syystä, hmm....)

Sitten tiedän näitä "ikuisia teinejä", jotka ei aikuistu sitten millään. Sitä liimaillaan tekokyrpää auton konepeltiin tai maalaillaan pilluja siihen, vaikka ikää olis jo sen lähempänä 30 vuotta, pokaillaan teinityttöjä (15-17-vuotiaita), kun ei oman ikäiset kauaa jaksa katsella tuollaista touhua.

Ei siinä kai sinänsä, eläkööt noin jos tykkää ja jos se kaikille osapuolille niiden elämässä sopii, mutta aika laimeeta joidenkin luulla, että kaikki yli 25-vuotiaat on automaattisesti "aikuisia", ammatin hankkineita, kämpän ostaneita ja vakaata perhettä suunnittelevia heppuja. Samoin niistä alle 25-vuotiaistakin löytyy kyllä näitä, jotka ei "biletä pää huurussa 24/7!!!" eikä edes elä vanhempien nurkissa.

----

Sitten vielä (en osaa lainata tähän kahta eri viestiä..) tuo kun joku mietti, että mitä jos se 10 vuotta vanhempi mies kuolee aiemmin ja kuinka kauan naisen sitten tarvii sen jälkeen olla yksin. Eihän se välttämättä mene noin? Sukulaisilla oli baltiarallaa 17 vuoden ikäero, jossa se nainen ihan yllättäen kuukahti sairaskohtaukseen (ei siis oireillut mitenkään tai ollut mikään "pitkäaikaissairas", vaan perusterve, mutta sai verenvuodon päähänsä). Mies porskuttaa edelleen eteenpäin vailla vaivoja.. Että eipä sitä elämästä aina tiiä. o_O
 
vierailija
"Sauli Niinistö on syntynyt 21.elokuuuta 1948 Salossa, täyttää siis elokuussa 68 vuotta
Jenni Haukio on syntynyt 7.huhtikuuta 1977 eli täyttää kohta 39 vuotta

"Ikäeroa siis 29 vuotta se tarkoittaa sitä että jos vaikka Niinistö olisi polkaissut Haukion maailmaan vielä viiskymppisenä ja Jenny Haukio olisi saanut ensimmäisen lapsensa vaikka vasta 18 vuotiaana olisi lapsi tällä hetkellä 11 vuotias koululainen ja Pappa Sauli Niinistö voisi ihan hyvin olla kersan isoisä

Niinistön ja Haukion ikäero on siis huomattava vähintään koominen huomioiden että miehillä äly alkaa jäädä junasta 60 jälkeen, miksi vetää perässään nuorekasta elämänvoimaista naista ja syövyttää tämän vanhusten höppänöillä.

Parin avioliitto ei ole uskottava ja kaikkea muuta kuin kristillisen tarkoituksen määrittelemä liitto."

Tietysti maailman menosta voisi kysyä mielipiteitä myös Haukiolta itseltään kysykääpäs vaikka piruuttaan torilla tai turuilla jos tapaatte hänet että mitä hän on mieltä siitä että kysyttäisiin vaikka torilla että onko hän tietoinen että hänen miehensä voisi olla ikänsä perusteella vaikka lapsensa isoisä, tai onko hän tietoinen että hänen miehensä on narsisti, kylmäverinen valtion petosmies joka uransa huipuksi onnistui kusettamaan koko Suomea EU- petoksen lisäksi jopa pressaksi, tehtävään missä hän vain ja ainoastaan saa vauriota Suomelle.

Muistakaa myös mainita että Niinistölle Haukio ei ole muuta kuin näyttelyesine, suojakilpi tasapainottamaan Niinistön rosvon mainetta. Kysykää lisäksi Jennyltä eikö häntä harmita edes se että Niinistö todistaa itsekin että puolisonsa ei ole hänelle mitään, nolaamalla tämän perusteellisesti ulkomaalaisen edessä kas näin

Minkälainen on mies joka nolaa jopa vaimonsa sellainen on Sauli Niinistö joka ei saa kontaktia oman ikäluokkansa kokeneisiin vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Niinistölle aviopuoliso on pelkkä näyttelyesine ja narsismin tyypillinen välikappale, balsamia heikolle egolle.

https://www.facebook.com/1606003069647224/photos/a.1606345526279645.1073741828.1606003069647224/1671681473079383/?type=3
 
Donitsi tyttö
"Sauli Niinistö ja naiivi lapsivaimonsa, minkä monet tulkitsevat vielä henkisesti jälkeen jääneeksi, elävät Ruususen untaan Mäntyniemessä. Fantasiaa Suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Kysymyksessä on Suomen läpinäkyvin lumeavioliitto. Koko Niinistö presidenttiys kun perustuu silkkaan huiputukseen. Niinistö väärentää kannatuslukunsa kaikkialla, luo mielikuvia että olisi IN vaikka on todellisuudessa täysin väärä henkilö presidentiksi, hän soittelee lehtien toimituksiin uhoaa ja maksaa lehtien toimittajat ja television kirjoittamaan ja julkaisemaan itsestään yksi kaunista kymmenen hyvää yksitoista tekaistua korusatuilua. Onneksi internetin aikana kansan syvät rivit käyttävät enemmän internettiä eivätkä ole enää Niinistön paperimainoksen uhreja.

Sauli Niinistölle "rouva" Haukio ei ole muuta kuin suojakilpi tasapainottamaan Niinistön rosvon mainetta, ja henkilökohtainen escort- nainen juhlatilaisuuksiin ja tapahtumiin."

"Mistään terveestä ja kristilliset arvot täyttävästä kunniallisesta avioliitosta ei ole kysymys.

Jenni Haukiolle Niinistö merkitsee ainoastaan mainosta ja rahaa. Kaiken lisäksi Haukio on yhtä yksinkertainen kun Sauli Niinistö. Haukio on ilmoittanut ettei halua olla äiti, mutta siitä huolimatta niin kernaasti haluaisi että häntä kutsuttaisiin "maan äidiksi": lapsi rukka ei ymmärrä edes sitä että realistisen maan äidin niinkuin Tarja Halonen täytyy olla myös esimerkillinen äiti ja kunnostautunut kasvattaja omine lapsineen. valitettavasti Haukio ei täytä näitä vaatimuksia."

Tsiikaa spexit täältä https://www.facebook.com/piitziz
 
vierailija
No on sillä iälläkin nyt jotain merkitystä.
Jos joku 35-40 v. kokee olevansa samalla tasolla 20-vuotiaan kakaran kanssa,niin vanhemman täytyy olla jälkeenjäänyt.
Kyllä sitä itsekin kuvitteli 20-vuotiaana olevansa niin kypsä aikuinen mutta vaikka omillani asuin,itseni elätin,kasvatin lasta ja en pää huurussa bilettänyt niin olin kyllä hyvin,hyvin nuori ja kokematon.
Lapsellinen ja itsekäs, vaikka aikuisen elämää vietin.
 
Paula puheenvuorossa
Sauli Niinistö rikkoo käytännössä ellei lakia niin ainakin etiikkaa ja moraalia kun on naimisissa oman sukulaistyttönsä Jenni Haukion kanssa. Katsokaas mitä kummivanhempien vala pitää sisällään:

"Kummi ei saa olla seksisuhteessa kummilapseensa."

Kirkon viranomainen vahvistaa että Jenni Haukion kastetilaisuudessa juridisina osapuolina olivat seuraavat henkilöt: Sauli Niinistö sekä Marja-Leena Niinistö

Kirkon viranomaisen suorittama toimenpide oli sitten kyseessä vihkiminen tai kaste on aina virallinen ja tuo mukanaan sukulaisuuden.

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio olivat siis sukulaisia jo ennen kuin pappi vihki heidät avioliittoon.

Perverssiä eikö?

http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/2016/10/sauli-vainamo-niiniston-vaiettu.html

Sauli Niinistö on henkisesti rajoittautunut seksuaalisesti kieroutunut mies, katso taustoja historiasta tästä

http://haukionjenni.blogspot.fi/2016/09/sauli-niiniston-kieroutuneet-suhteet.html
 
Jenni Haukio on henkisesti 10 vuotiaan tasolla oleva lapsi, viittä vaille holhousta vailla oleva.
:eek:


Simo "Sacha" Simmu, minkäslaine keli siel Kremlis on nyt? :ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:

Aika hyvin "10 -vuotiaalta" :

Elämä ja ura

Haukio valmistui ylioppilaaksi Porin suomalaisen yhteislyseon lukiosta vuonna 1996 ja opiskeli sen jälkeen Turun yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa.[2] Opiskeluaikanaan Haukio oli mukana perustamassa Grupo Kapustarinta -nimistä runoryhmää, joka esiintyi pienissä kulttuuritapahtumissa.[3]

Haukio on työskennellyt muun muassa kansanedustaja Anne Holmlundin avustajana 2003–2005 ja Kokoomuksen Satakunnan piirin toiminnanjohtajana 2005–2007. Vuodesta 2007 Haukio työskenteli kokoomuksen viestintäpäällikkönä puolisonsa presidentiksi valintaan saakka.
 
ohi kulkija
Ajatelkaas sitä koko kansakunnan häpeää kun jo nyt ulkomaatkin ilkkuu että Suomen presidenttinä on seniili vanhus joka on niin henkisesti rajoittunut että valevaimonkin virkaa täytyy hoitaa oma puolta nuorempi sukulaistyttö

Haukio ja Niinistö vahingoittavat presidentin instituutiota tämä on vain totuus

Lisää herkkua täältä

http://www.lintukotoblog.wordpress.com/2017/02/25/sauli-niinisto

Suomalainen käytä järkeäsi älä äänestä enää Sauli Niinistöä
 
ohi kulkija
Ajatelkaas sitä koko kansakunnan häpeää kun jo nyt ulkomaatkin ilkkuu että Suomen presidenttinä on seniili vanhus joka on niin henkisesti rajoittunut että valevaimonkin virkaa täytyy hoitaa oma puolta nuorempi sukulaistyttö

Haukio ja Niinistö vahingoittavat presidentin instituutiota tämä on vain totuus

Lisää herkkua täältä

http://www.lintukotoblog.wordpress.com/2017/02/25/sauli-niinisto

Suomalainen käytä järkeäsi älä äänestä enää Sauli Niinistöä
 
Ajatelkaas sitä koko kansakunnan häpeää kun jo nyt ulkomaatkin ilkkuu että Suomen presidenttinä on seniili vanhus joka on niin henkisesti rajoittunut että valevaimonkin virkaa täytyy hoitaa oma puolta nuorempi sukulaistyttö

Haukio ja Niinistö vahingoittavat presidentin instituutiota tämä on vain totuus

Lisää herkkua täältä

http://www.lintukotoblog.wordpress.com/2017/02/25/sauli-niinisto

Suomalainen käytä järkeäsi älä äänestä enää Sauli Niinistöä
Jaahas ja HA-HA

Putlerin haaskatrolli on taas vauhdis. Saatko ees 200 egee kuussa liksaa silt uunolt? Mut älä tuu tänne, pysy siel Kremlis, vaik tääl saa voita leivän päälle, kääpä :ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:

ps piteleekös pakkasii, onx karwareuhka tiukast päässäs? Lämmitykset ku ei siel toimi, ku toi idiootti-Putleridolis ei oikeen osaa toimii. Riidois kaikkien läntisten SIVISTYMAIDEN kans, koittakaa kestää, uunot :ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä