Pääministerin kansliasta kehotettiin kehumaan Twitterissä hallituksen budjettiriihen linjauksia

Bongasin Vauvalta aihetta käsittelevän ketjun. Siinä oli tää Iltiksen kolumni, ja kannattaa lukea varsinkin viimeinen kappale.


Twitterissä on tietty vaikka mitä, ja persutkin on varmasti aktiivisia. Mutta jos pääministerin kansliasta asti tulee tuommoinen epätoivoinen kehumis-kehoitus, niin aika säälittävää touhua...
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
vierailija
"MUTTA propagandaa pitää tehdä.

IS:n tietojen mukaan pääministeri Sanna Marinin (sd) kansliasta patistettiin WhatsApp -viesteillä väkeä muun muassa twitteriin ylistämään hallituksen erinomaisia saavutuksia."

Onhan tuon huomannut jopa tällä palstalla...
 
”IS:n tietojen mukaan pääministeri Sanna Marinin(sd) kansliasta patistettiin WhatsApp -viesteillä väkeä muun muassa twitteriin ylistämään hallituksen erinomaisia saavutuksia.”

Samalla tavallahan Sanna on patistanut kaikkia kehuskelemaan hänen saavutuksistaan mitä tulee 750 miljardin euron elpymispakettiin.
Jokainen ymmärtää, että Sannan neuvottelut menivät erittäin huonosti, itseasiassa elpymispaketti on perustuslain vastainen, mutta jospa joku uskoo ennemmin Sannaa kun somessa tarpeeksi moni on saatu Sannaa kehumaan.
 
”IS:n tietojen mukaan pääministeri Ma-rin(sd) kansliasta patistettiin WhatsApp -viesteillä väkeä muun muassa twitteriin ylistämään hallituksen erinomaisia saavutuksia.”

Samalla tavallahan San-na on patistanut kaikkia kehuskelemaan hänen saavutuksistaan mitä tulee 750 miljardin euron elpymispakettiin.
Jokainen ymmärtää, että San-nan neuvottelut menivät erittäin huonosti, itseasiassa elpymispaketti on perustuslain vastainen, mutta jospa joku uskoo ennemmin San-naa kun somessa tarpeeksi moni on saatu San-naa kehumaan.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
vierailija

Yhteistyössä