Ovulaatiosta...

Ovulaatiosta...

Kummastuttaa kun nyt on menossa kp12/26-28 ja aloitin ovulaatio bongaamisen kp10. Käytössä on CB digi. Tänään runsaat limat ja hieman jomottelua, mutta testi vielä nega? Onko ovulaatio jo ohitse vaikka hymiö ei ole vielä ilmestynyt? Sama testi näyttänyt positiivista aikaisemmissa kierroissa.

Talletukset aloitellaan tänään, onko jo myöhäistä? :confused:
 
Jatkan nyt tähän entiseen viestiin, vaikka ei ihan just samaa asiaa ole..
Mut mulla oli 12. Ja 13.päivä tosi runsasta ja venyvää paksua limaa, hieman kellertävää. Sit 14. Ja 15.päivä niukasti kirkasta hieman venyvää limaa ja tänä aamunakin vähän vielä. Lisäks alavatsanippailua ollut 12.-15.päivä jonkin verran. Tuntuis, että nuo runsaammat limat oli ovislimaa, mut kun monessa paikassa sanotaan, et oviksen jälkeen tulee heti kuivakausi.. niin mitäs nuo pienet limanrippeet sitten olisi? Ovistestejä on kaapissa, mut aattelin, et luotan nyt ekassa yrityskierrossa limaan, kun vielähän tässä ehtii tosissaan yrittää raskautumista myöhemminkin.. mut nyt kaduttaa, kun en tikuttanut. Yhdynnässä oltiin vaan 12.päivän illalla. Jospa se riittäis..

Mut siis voiko oviksen jälkeenkin vielä olla jotain limaista vuotoa? Mikä vois olla veikkaus oviksen ajankohdasta noilla limoilla?

Nuo päivät on kalenteripäiviä, ei kiertopäiviä.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä