Oulun seudun kuumeilijat!

Heipsan! :wave:

Kertokaa minullekin: Ootteko muut käyttäneet noita "tikkuja" vai digitestejä? Mistä hyllystä niitä Prismasta löytyy...?

Syksyn häivähdyksiä tosiaan jo välillä ilmassa, kesä meni ihan liian nopeasti. Liian vähän ehti siitä nauttia. : / Jospa se syksy toisi kuitenkin sen ihanan yllätyksen tullessaan! Tämä odottelu on tosi hermoja raastavaa, en uskonut sen olevan näin piinallista! Tosiaan oli tarkoitus ottaa rennosti, mutta ei sille voi vaan mitään, että päähän ei mahdu enää mitään muuta kuin vauva ja oman kierron tarkkailu. Työmotivaatio nollassa, arki täyttyy vauvapuheista ja raskausjuttujen lukemisesta. En uskonut, että näin hurahtaisin, mutta hurahdimpa kuitenkin. Nyt kun hääjutut takana niin ehtii panostaa tämän miettimiseen 100%, mikä toisaalta lisää vaan tuskaa. Tahtoo niin kovasti sen pikkuisen tuonne massuun kasvamaan! :heart:

Mukavaa viikonloppua!
 
Nöhveli: Meidän prismassa raskaustestit on muistaakseni siellä missä on hammastahnaa, kortsuja yms. :D Kaikki kivasti siellä sekasin. Yhellä kertaa hoitoon sekä ylä- että alapää!! :LOL:

ON: Saapa nähä jos nyt tärppää, niin me joudutaan siirtään häitä. HUPS! :D Olisin niin viimesillään raskaana, että hankalapa siinä on naimisiin mennä.
 
Heippa jälleen!
Mie menin naimisiin kun oli 8 kk raskaana, puku oli sellainen että se sai kyllä mahan häviämään, ja jotkut eivät edes tienneet minun odottavan=) että kyllä se onnistuu=))Mutta väsy tuli kyllä sitten jo kahdeksan aikaan illalla.
Minä nyt sitten tilasin ensi kiertoon ovlut testejä! On se kumma jos ei rupia mitään tapahtumaan...nyt sellainen olo että menkat alkaa ja vielä etuajassa! Siis kun on sellainen ärsyttävä olo ja oon itku herkkä, miehen ei kyllä kärsi mitään sanoa kun mää jo märisen, siis tyypilliset täti oireet mulle! ..joten niitä nyt odotellessa! Mutta ed peukut pystyssä teille kaikille!
Ajattelin itse rentoutua ja lähteä lasten kanssa mummolaan mustikkaan, hauskaa v-loppua kaikille!
 
Munki mielestä kesä menny ihan älyttömän nopeaa!Meillä ny tää muuttoki oli tässä tosin,et seki varmaa osittain aiheuttanu et tuntuu et menny ohi vaa.Vaikka paljon ollaan kyllä tyttöjen kanssa ehitty rannallaki olemaan :)Ne o kyllä sellasia vesipetoja <3

Pitääpäs nuita testejä kahtella netistä,josko sieltä si tilailis.Ei tosiaa aikasemmi olla käytetty nuita,mut aateltii et ois kyllä kätsyjä :) Ja varsinki ku pillerit lopetin nii kiertoki saattaa olla sekasin.
Me muuten kahteltiin prismastaki täältä nuita testejä,mut ei me vaa löyetty.Ja justiinsa nuijje kortsujen ja siteitten luota eikä näkyny,tai sitte ei millään osunu silmiin.Pittää uuestaan kahtua.

Vitsit,toivottavasti ny jollaki se plussa tullee pian :) Kohta meki päästään oikeen tosi toimii :D

Hyvää viikoloppua myös täältä kaikille!
 
Oulun seudun yrittäjät & kuumeilijat

Lauantai 6.8

Yrittäjät:


Nimimerkki: ikä -- kp -- yk/yv -- haaveissa

Kp 30 -->

Adalemina: 23v. -- kp 61/36 -- yk 2 -- 3. lapsi
Onnellinen<3: 24v. -- kp 57/28 -- yk 1 -- 1. lapsi
felina: 25v. -- Kp 38/30??? -- yk 1 -- 1. lapsi
Adalmis: 27v. -- kp 36/? -- yk ? -- 2. lapsi


Kp 21-29 -->


anneli80: 31v. -- kp 26/32-37 -- yk 10 -- 2. lapsi
Nöhveli: 26v. -- kp 24/?? -- yk 1 -- 1. lapsi
Empun odottaja: 28v. -- kp 23/27 -- yk 3 -- 3. lapsi
Vilhelmiina78: 33v. -- kp 21/?? -- yk 1 -- 1. lapsi


Kp 11-20


fantasygirl: 29v. -- kp 20/?? -- tammikuu 2010 -- 1. lapsi
Onnenmuru: 29v. -- kp 19/29-34 -- yk 3 -- 1. lapsi
Mesikämmen: 20v. -- kp 15/30-50 -- yk 3 -- 1. lapsi


Kp 1-10


mamitsi: 27v. -- kp 8/? -- yk 1 -- 3. lapsi

Tjot / Kp ??

Moonbride: 20v. -- Tjot -- 1. lapsi
Sati: 32v. -- Kp ??/24-26 -- yk 1 -- 1.lapsi


Kuumeilijat:


Nimimerkki: ikä -- mahd. aloitusajankohta -- haaveissa

Maria-80: 31v. -- heinäkuu 2011 - 2. lapsi
Marmuska: 38v. -- aloitusajankohta ? -- 4. lapsi
Sennay: 21v. -- kesä 2012 -- 1. lapsi
Lily08: 24v. -- elokuu 2011 -- 2. lapsi


Plussat:


Emmuska10: 28v. -- kp 40/38-42 -- yk 3 -- 2. lapsi
 
Piti tulla kirjottelee viellä..Löyty siteitten luota nuo testit,ainaki täällä :)

Nii ja mullapas tullu vähä vuotoa tännää :/ Siis menkat o loppunu jo,mut ny uuestaa tiputellu tännää.Saa nähä mitä tästä kierrosta tullee.Ottaa kyllä vähä päähän.pakko varmaa nuita ovistestejä hommata :)
 
Täällä sitten täti tuli kylään ja vähän liiankin ajoissa, nyt sitten kp1/27 (tosin nyt tuli jo 23) mikä on kyllä outoa koska mulla on hyvin säännöllinen kierto, mutta kyllä nää menkat on koska vuotaa runsaasti. yk4 sitten alkaa...

Just harmittelin miehelle menkkojen alkamista, ja päätin että tähän kiertoon ovistikut ja peittoja heilutellaan menkkojen jälkeen ainakin joka toinen päivä, on se kumma jos ei mittään rupia tapahtumaan!
Mutta toivottavasti muut plussaavat<3
 
Ilouutisia! Tein eilen raskaustestin, apteekista löytynyt liuskatesti. Kauhea jännitys, mitä sieltä tulee. Ja selkeä punainen viina pamahti molempiin ikkunoihin, ei minkäänlaista haamuilua tms. :D

Jotenkin jännä olo, puolittain odotti negaa, kun on ollu alkuviikosta alavatsassa melkein koko ajan menkkamaiset kivut. Tietty toivoi raskautta. Jotenkin jännä, meille todellakin tulee vauva sitten joskus huhtikuun alussa! Tunteet ovat pääsääntöisesti onnelliset, mutta silti hieman sekavat. :heart: :LOL: :eek:

Nyt kaikille muillekin plussatuulia oikein paljon!!!
 
Oikein paljon onnea felina! :flower: Aivan mahtava homma! Toivottavasti nyt alkaa satelemaan plussia paljon pinoon muillekin. :)

Ja tervetulotoivotukset minunkin puolestani Sati sekä pahoittelut keskenmenosta. :hug:

Itse en ole kerennytkään koneelle moneen päivään ja tännehän on kamalasti tullut tekstiä sillä välin. Täytyy lueskella tässä kaikki läpi ja tulla paremmalla aikaa kommentoimaan kunnolla. :)

Tsemppiä kaikille ja plussatuulia!
 
Oulun seudun yrittäjät & kuumeilijat

Sunnuntai 7.8

Yrittäjät:


Nimimerkki: ikä -- kp -- yk/yv -- haaveissa

Kp 30 -->

Adalemina: 23v. -- kp 62/36 -- yk 2 -- 3. lapsi
Onnellinen<3: 24v. -- kp 58/28 -- yk 1 -- 1. lapsi
Adalmis: 27v. -- kp 37/? -- yk ? -- 2. lapsi


Kp 21-29 -->


anneli80: 31v. -- kp 27/32-37 -- yk 10 -- 2. lapsi
Nöhveli: 26v. -- kp 25/?? -- yk 1 -- 1. lapsi
Vilhelmiina78: 33v. -- kp 22/?? -- yk 1 -- 1. lapsi
fantasygirl: 29v. -- kp 21/?? -- tammikuu 2010 -- 1. lapsi


Kp 11-20


Onnenmuru: 29v. -- kp 20/29-34 -- yk 3 -- 1. lapsi
Mesikämmen: 20v. -- kp 16/30-50 -- yk 3 -- 1. lapsi


Kp 1-10


mamitsi: 27v. -- kp 9/? -- yk 1 -- 3. lapsi
Empun odottaja: 28v. -- kp 1/27 -- yk 3 -- 3. lapsi

Tjot / Kp ??

Moonbride: 20v. -- Tjot -- 1. lapsi
Sati: 32v. -- Kp ??/24-26 -- yk 1 -- 1.lapsi


Kuumeilijat:


Nimimerkki: ikä -- mahd. aloitusajankohta -- haaveissa

Maria-80: 31v. -- heinäkuu 2011 - 2. lapsi
Marmuska: 38v. -- aloitusajankohta ? -- 4. lapsi
Sennay: 21v. -- kesä 2012 -- 1. lapsi
Lily08: 24v. -- elokuu 2011 -- 2. lapsi


Plussat:


Emmuska10: 28v. -- kp 40/38-42 -- yk 3 -- 2. lapsi
felina: 25v. -- Kp 38/30??? -- yk 1 -- 1. lapsi
 
Heipsun täältäkin taas... :wave:
Täällä on ollut hieman tuskallisia päiviä : / Jouduin kaiken ikävän lisäksi vielä päälle kokemaan tuskallista tuskallisemman kohtutulehduksen :( Kipu on ollut aivan järkyttävä!! Mutta nyt on alkanut antibiootti vaikuttamaan ja ollaan siis jo paremman puolella! Viikon kuuri ja sen jälkeen alkaa myös tämän pariskunnan peitot heiluta!

Empun odottaja Me aiomme oikeasti harrastaa seksiä joka toinen päivä useamman viikon ajan. Aika rankkaa, mutta sen arvoista! Minä en voi keskenmenon vuoksi laskea ovulaation ajankohtaa, joten ei ole muuta vaihtoehtoa kun heilutella peittoja ja paljon :p Yritämme, että ei tulisi väliin lainkaan kuukautisia. Ja koska keskenmenon jälkeen on tosiaan useimmiten helpompi raskautua, niin miksipä ei kokeiltaisi.

Felina Ihana uutinen!! Nyt paljon vauvaliimaa ja tarrasukkia mukaan! Onnea teille :heart:
 
Heippa kaikille taas, palailen pieneltä palstatauolta takaisin. On tehnyt hyvää olla ajattelematta näitä asioita, mutta tarvitsimme sittenkin lyhyemmän tauon kuin oletimme, nyt valmiina uuteen yritykseen! Laps.poliaikaa en perunutkaan, taidamme kuitenkin käydä siellä. Eihän siinä mitään menetä.


Koitin lukea teidän kaikkien kuulumiset, mutta on niin paljon tekstiä, ettei millään muista mitä kommentoida kellekin. Pahoittelut siis tädeistä ja plussaonnea kaikille! Felina onnea plussasta! :flower:


Syksyn tuntoa on kyllä jo ilmassa, ja ah, että minä nautin. Olen ehdottomasti syysihminen. Ja sinne jäätelölle mennään ehdottomasti kunhan kaikilla on maha pystyssä :D Tai jo aiemmin! :)
 
:flower: Felinalle onnittelut!!! Hieno juttu, että täältä saa lukea hyviäkin uutisia!

Pahoittelut keskenmenosta Sati ja kovasti voimia! Kokemusta löytyy paljonkin tuosta, miten keskenmenon jälkeen toipuminen ei tapahdukaan toivotusti.

Oman navan alus kertoo, että ilmeisesti ensimmäinen ovulaatio tapahtui tässä viikonlopun aikana, valitettavasti kivut keskittyivät "väärälle" puolelle, vasen munanjohdin kun jäi Oysiin yhden vauvanalun revittyä sen rikki.. No, kunhan tapahtuu ja kierto pysyisi inhimillisenä.

Mukavaa alkavaa viikkoa!
 
Moonbride: Minustakin on ihana kun alkaa helteet väistyä ja syksy tekee tuloaan. Syksy tuo aina uusia tuulia mukanaan. Koulut alkaa yms. Toivotaan, että tämä syksy tuo myös uudet vauvamasut meille kaikille!

ON: Täällä ollut vähän mahakipua ilmassa. Liekkö sitten ovulaatio jo nyt vai mitä. :confused: Kovasti on kyllä peitot heilunut huolimatta siitä mitä kummaa tuo on! :D
 
Felinalle iha hirmusesti onnea <3

Itekin tykkään kyllä syksystä.Mut sais kyllä viellä olla niitä helteitä!Jotenki meni nii hirmu nopsaa tää kesä!Meillä kyllä vanhin tyttö on kovasti ootellu syksyä,ku pääsee uutee eskariin :)

Plussa onnea muillekin kaikille!
 
Felina, superpaljon onnea! Ihania uutisia tähän harmaaseen maanantaihin :)
Nyt sitten tullaan muut perässä ja ryminällä, eikö? Ainaki kovasti yritetään!

Syksy on ihanaa aikaa. Vaikkakin on harmaata ja kylmää, niin minä ainakin nautin siitä kotona sohvalla istuen peiton alla ja teekupponen kädessä :)
Omaa napaa sen verran, että odotellaan. Kp 59 menossa. Lauantaina päivällä oli hirmuiset alavatsakivut, siis tosi kovat, mutta menkkoja ei näy. Olin ihan varma et alkaa, kun niin kovasti sattu. : /

Mukavaa viikkoa arvon naiset :hug:
 
Heip!
Täällä ei ihmeempiä. Jännityksellä odottelen menkkoja, tulevatko sieltä vai ei. Toisaalta kyllä toivoisi että ei tulisi, mutta jos ovat tullakseen, niin tulisivat sitten pian! Pääsisi uuteen yritykseen. Täähän on ihan hullua, päähän tässä hajoaa kun pohtii vaan että onko siellä ketään... :D

Tulipahan todistettua, että jos ei halua nähdä vauvamasuja ja pikkuisia vauvoja, niin ei missään tapauksessa kannata mennä asuntomessuille!! Asunnoista ei jäänyt mitään mieleen, kun kyttäsin vaan masuja ja vauvoja. :D
 
Oulun seudun yrittäjät & kuumeilijat

Maanantai 8.8

Yrittäjät:


Nimimerkki: ikä -- kp -- yk/yv -- haaveissa

Kp 30 -->

Adalemina: 23v. -- kp 63/36 -- yk 2 -- 3. lapsi
Onnellinen<3: 24v. -- kp 59/28 -- yk 1 -- 1. lapsi
Adalmis: 27v. -- kp 38/? -- yk ? -- 2. lapsi


Kp 21-29 -->


anneli80: 31v. -- kp 28/32-37 -- yk 10 -- 2. lapsi
Nöhveli: 26v. -- kp 26/?? -- yk 1 -- 1. lapsi
Vilhelmiina78: 33v. -- kp 23/?? -- yk 1 -- 1. lapsi
fantasygirl: 29v. -- kp 22/?? -- tammikuu 2010 -- 1. lapsi
Onnenmuru: 29v. -- kp 21/29-34 -- yk 3 -- 1. lapsi


Kp 11-20


Mesikämmen: 21v. -- kp 17/30-50 -- yk 3 -- 1. lapsi


Kp 1-10


mamitsi: 27v. -- kp 10/? -- yk 1 -- 3. lapsi
Empun odottaja: 28v. -- kp 2/27 -- yk 3 -- 3. lapsi

Tjot / Kp ??

Moonbride: 21v. -- Tjot -- 1. lapsi
Sati: 32v. -- Kp ??/24-26 -- yk 1 -- 1.lapsi


Kuumeilijat:


Nimimerkki: ikä -- mahd. aloitusajankohta -- haaveissa

Maria-80: 31v. -- heinäkuu 2011 - 2. lapsi
Marmuska: 38v. -- aloitusajankohta ? -- 4. lapsi
Sennay: 21v. -- kesä 2012 -- 1. lapsi
Lily08: 24v. -- elokuu 2011 -- 2. lapsi


Plussat:


Emmuska10: 28v. -- kp 40/38-42 -- yk 3 -- 2. lapsi
felina: 25v. -- Kp 38/30??? -- yk 1 -- 1. lapsi
 
Viimeksi muokattu:
Mulle saa muuten päivittää iäksi 21v, ois saanut jo kesäkuussa :D En ole muistanut mainita. ja mutkin saa varmaan palauttaa yrittäjiin seuraavasta kierrosta. Tai viimeistään sitten kun ollaan käyty lääkärissä.


Voi tulisipa meille vauva jo, vaikka sitten lääkkeillä. :) Ja saisinpa ne lääkkeet... Stressaa sekin, että kuka lääkäri meille sattuu laps.polilla. Ihana olisi jos olisi sama kuin viimeksi, mutta kunhan olisi mielellään nainen. Jostain syystä ahdistun mieslääkäreistä... Mutta turhaanpa sitä stressaa!


Ulkona sataa vettä ja minä nautin :) Koiraakin oli kiva käyttää ulkona kaatosateessa :D Jotenkin syksyn tulo herättää minut henkiin, en enää oikein nauti helteistä. Mutta menipä tämä jaaritteluksi, plussatuulia kaikille!
 
Onnea vain Moonbride vähän tälleen myöhässä. Olemme melkein täsmälleen saman ikäisiä. :D

Voi miksi miksi mä kidutan itseäni katsomalla myynnissä olevia lastenvaatteita ja -tarvikkeita?! Miten ihminen voi olla näin pöllö?! :ashamed:
 

Yhteistyössä